Streameld a Spotify, a Pandora és az egyéb zenéket a HomePod-ra

Az Apple HomePod egy Wi-Fi-kompatibilis intelligens hangszóró, amely interakcióba lép a Sirivel, vezérli az intelligens háztartási készülékeket, zenét játszik és így tovább. Míg a HomePod az Apple Music és az Apple Podcasts tartalmak lejátszására van optimalizálva, az eszköz az Apple készülékein futó bármely szolgáltatásból, beleértve a Spotify, a Pandora, az Amazon Prime Music, a YouTube Music és más szolgáltatásokat is, zenét streamelhet.

Itt áttekintheti, hogyan csatlakoztathatja zenei streaming szolgáltatásait a HomePod-hoz, és élvezheti az összes zenei szolgáltatást ezen az intelligens hangszórón.

A cikk utasításai az iOS 13, iOS 12, iOS 11 és a macOS legújabb verzióit futtató eszközökre vonatkoznak.


Streaming Spotify, Pandora és egyebek az AirPlay segítségével

Míg a HomePod nem rendelkezik beépített kapcsolatokkal a Spotify, a Pandora és más, harmadik féltől származó zenei streaming szolgáltatásokhoz, ha a kedvenc streaming alkalmazásod iOS-eszközön van, AirPlay opcióval, akkor a HomePod-ra streamelhetsz AirPlay-n keresztül. Az AirPlay egy iOS-eszközökbe (valamint Apple TV-kbe és Mac-ekbe) beépített ingyenes technológia, amely lehetővé teszi audio és video adatfolyamot kompatibilis eszközök között.

Apple Inc.

Így továbbíthatja a Spotify és más, harmadik féltől származó zenei alkalmazásokat iOS-eszközéről a HomePod-ra.

Nem fogja tudni használni a Sirit a HomePoddal a Spotify, a Pandora és más, harmadik féltől származó zenei alkalmazások vezérléséhez. Ehelyett használja a képernyőn megjelenő lejátszásvezérlőket az iOS-eszköz Vezérlőközpontjában vagy az alkalmazásban a zene streaming vezérléséhez.

  1. Győződjön meg arról, hogy a HomePod és az iOS eszköz ugyanazon a Wi-Fi hálózaton van, és be van-e kapcsolva a Bluetooth.

  2. Nyisd ki Középre. (Eszköztől és modelltől függően csúsztassa felfelé az alját, vagy húzza lefelé a jobb felső sarkot.)

  3. Érintse meg a AirPlay ikonra (a körök alul a háromszöggel) a jobb felső sarokban zene kontroll.

  4. Megjelenik az AirPlay eszközök listája. Ban,-ben Hangszórók és tévék szakaszban érintse meg annak a HomePodnak a nevét, amelyre streamelni kíván.

  5. közel Középre.

  6. Nyisd ki Spotify, Pandora, vagy egy másik alkalmazás, amelyről zenét szeretne streamelni.

  7. Kezdje el lejátszani a zenét, és az a kiválasztott HomePod-ra fog folyni.


Streaming Spotify, Pandora és egyebek egy Mac-ről

A Spotify, a Pandora és más zenei szolgáltatások streamingje Mac-ről a HomePod-ra szintén az AirPlay-t használja, de a követett lépések kissé eltérnek. A következőket kell tennie:

  1. Tól alma menü, nyissa meg System Preferences.

  2. választ hang.

  3. választ teljesítmény ha még nincs kiválasztva.

  4. Válassza ki azt a HomePod-ot, amelyre streamelni kíván. A Mac-ről érkező összes hang lejátszásra kerül az adott HomePodon.

  5. Jelölje be a mellette található négyzetet Kötet megjelenítése a menüsorban. Ez lehetővé teszi a HomePod kiválasztását a menüsor audio vezérléséből, így nem kell mindig használnia System Preferences.

  6. Játssza le a zenét egy alkalmazáson vagy a Mac böngészőjén keresztül, és az a HomePodon keresztül folytatódik.