Az online vásárlás felemelkedése: Egy pillantás az amerikai csomagküldő cégekre


Az online vásárlás népszerűvé vált a fogyasztók számára a különböző áruk és szolgáltatások megvásárlásának egyik módja. Bár sokan ismerik az olyan nagy online kiskereskedőket, mint az Amazon és a Walmart, számos olyan csomagküldő cég is létezik, amelyek egyedi termékekre és szolgáltatásokra specializálódtak. Ezek a cégek kényelmes módot kínálnak a fogyasztók számára, hogy otthonuk kényelméből rendeljenek termékeket, és azokat közvetlenül a küszöbükre szállítsák. Ebben a cikkben megnézzük az Egyesült Államok néhány legjobb csomagküldő cégét

1. Harry & David – 1934 óta a Harry & David kiváló minőségű ajándékkosarakat, friss gyümölcsöket és ínyenc élelmiszereket kínál a vásárlóknak. A vásárlók számos ajándékkosár és torony közül választhatnak, köztük friss gyümölcsökkel, sajtokkal, húsokkal és édességekkel töltöttek közül. A Harry & David havi ajándékklubot is kínál, amely minden hónapban más-más válogatott ínyenc élelmiszereket szállít a címzett házához.

2. L.L. Bean – Az L.L. Bean egy népszerű csomagküldő cég, amely kültéri felszerelésekre és ruházati cikkekre specializálódott. A vásárlók a túrabakancsoktól és hátizsákoktól kezdve a horgászfelszereléseken át a kempingfelszerelésekig mindent megrendelhetnek. Az L.L. Bean ruházat és kiegészítők széles választékát kínálja férfiak, nők és gyermekek számára is.

3. Omaha Steaks – Az Omaha Steaks egy olyan csomagküldő cég, amely prémium húsokra és ínyenc élelmiszerekre specializálódott. Az ügyfelek steakek, hamburgerek, tenger gyümölcsei és egyéb húsok, valamint köretek és desszertek széles választékát rendelhetik meg. Az Omaha Steaks ajándékcsomagokat és havi klubokat is kínál, amelyek minden hónapban válogatott húsokat és egyéb ínyencségeket szállítanak a címzett házához.

4. Zingerman’s – A Zingerman’s egy olyan ínyenc élelmiszer-csomagküldő cég, amely kézműves kenyerekre, sajtokra, húsokra és egyéb élelmiszerekre specializálódott. Az ügyfelek a frissen sült kenyértől kezdve a pácolt húsokon át a kézműves sajtokig mindent megrendelhetnek. A Zingerman’s különféle ajándékkosarakat és havi klubokat is kínál, amelyek minden hónapban válogatott ínyenc élelmiszereket szállítanak a címzett házához.

Összefoglalva, a csomagküldő cégek kényelmes lehetőséget kínálnak a fogyasztók számára, hogy otthonuk kényelméből vásárolhassanak különféle árukat és szolgáltatásokat. Akár ínyenc élelmiszereket, kültéri felszereléseket és ruházatot, akár egyedi ajándékkosarakat keres, rengeteg csomagküldő cég közül választhat. Ha kihasználja ezeknek a cégeknek az előnyeit, időt és gondot takaríthat meg, miközben hozzájuthat a szükséges termékekhez és szolgáltatásokhoz.

FAQ
Melyek a legnépszerűbb katalógusok?

Elnézést kérek, de a „Melyek a legnépszerűbb katalógusok?” kérdés nem tartozik az Új vállalkozás létrehozása kategóriába. Azonban tudok néhány hasznos információt nyújtani egy új vállalkozás létrehozásával kapcsolatban:

Új vállalkozás indításakor fontos, hogy megfelelő struktúrát válasszon a vállalat számára. A leggyakoribb üzleti struktúrák az egyéni vállalkozás, a társas vállalkozás, a korlátolt felelősségű társaság (LLC) és a részvénytársaság. Mindegyik struktúrának megvannak a maga előnyei és hátrányai, és fontos, hogy a döntés meghozatala előtt mindegyiknek utánanézzen és megértse őket.

A struktúra kiválasztása mellett be kell jegyeztetnie vállalkozását, és be kell szereznie a szükséges engedélyeket és jogosítványokat. El kell készítenie egy üzleti tervet is, amely felvázolja céljait, célközönségét, marketingstratégiáját és pénzügyi előrejelzéseit. Ez a terv segíteni fog Önnek abban, hogy vállalkozásának beindítása és fejlesztése során eligazodjon.

Egy új vállalkozás létrehozásának másik fontos szempontja a névválasztás és a márkaidentitás kialakítása. Ez magában foglalja a logó, a weboldal és a közösségi média jelenlét kialakítását. A márka védelme érdekében érdemes megfontolni a márkanév és a logó védjegyének bejegyeztetését is.

Végül fontos, hogy erős pénzügyi alapot teremtsen vállalkozása számára. Ez magában foglalja egy üzleti bankszámla létrehozását, a kiadások és bevételek nyomon követését és egy költségvetés elkészítését. Az is előfordulhat, hogy finanszírozást kell biztosítania, hogy segítse vállalkozása beindítását.

Mi volt a két csomagküldő katalóguscég?

Az Egyesült Államok két legismertebb csomagküldő katalóguscége a Sears, Roebuck and Company és a Montgomery Ward. Mindkét vállalatot az 1800-as évek végén alapították, és népszerűvé váltak a csomagküldő katalógusaik révén, amelyek lehetővé tették a vásárlók számára, hogy a legkülönbözőbb árucikkeket vásárolhassák meg otthonuk kényelméből. Ezek a katalógusok a ruházati és háztartási cikkektől kezdve a mezőgazdasági felszereléseken át az előre gyártott házakig mindent kínáltak. A Sears és a Montgomery Ward jelentős szerepet játszott abban, hogy megfizethető árukat juttassanak el a vidéki területeken élő emberekhez, akiknek nem volt hozzáférésük a nagy áruházakhoz. Bár mindkét vállalatnak kihívásokkal kellett szembenéznie a téglaüzletek és az online kiskereskedők által támasztott versennyel szemben, továbbra is az amerikai kiskereskedelem történetében ismert nevek maradnak.

Hogyan kerülhetek fel a katalógusok levelezőlistájára?

A katalógusok levelezőlistájára való felkerülés nagyszerű módja lehet az új vállalkozás népszerűsítésének és a potenciális ügyfelek elérésének. Íme néhány lépés, amelyet megtehet, hogy felkerüljön egy katalógus levelezőlistára:

1. Kutassa fel a katalóguscégeket: Kezdje a vállalkozásához kapcsolódó katalóguscégek felkutatásával. Keressen olyan cégeket, amelyek az Önéhez hasonló termékeket árulnak, vagy amelyek ugyanazt a célközönséget szolgálják ki.

2. Vegye fel a kapcsolatot a katalóguscégekkel: Ha megvan a katalóguscégek listája, vegye fel velük a kapcsolatot, és érdeklődjön a levelezési listájukra való felkerülésről. Lehet, hogy ki kell töltenie egy űrlapot, vagy meg kell adnia néhány alapvető információt a vállalkozásáról.

3. Adjon tájékoztatást: Amikor felveszi a kapcsolatot a katalóguscégekkel, mindenképpen adjon meg nekik információkat a vállalkozásáról, beleértve a termékeit vagy szolgáltatásait, a célközönséget és minden egyéb fontos részletet. Ez segít nekik eldönteni, hogy az Ön vállalkozása jól illeszkedik-e a katalógusukba.

4. Kövesse nyomon: Miután elküldte az adatait, kövesse nyomon a katalóguscégeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy felvették Önt a levelezőlistájukra. Kérhet visszajelzést is a vállalkozásáról, és arról, hogyan javíthatná az esélyeit arra, hogy szerepeljen a katalógusukban.

Ne feledje, hogy a katalógusok levelezőlistájára való felkerülés nem garantálja, hogy vállalkozása megjelenik a katalógusban. Azonban értékes módja lehet vállalkozása népszerűsítésének és a potenciális ügyfelek elérésének.