A / az Mfc71.dll hibák kiküszöbölése

Az Mfc71.dll nem található hibákat általában akkor okozzák, amikor az mfc71 DLL fájlt törlik vagy áthelyezik, amit esetleg baleset miatt tettél, vagy amit egy másik program véletlenül okozhat, valószínűleg rossz telepítés vagy eltávolítás miatt.

Az mfc71.dll fájl a Microsoft Visual Studio .NET 2003 programhoz kapcsolódik, de sok közös program használja különféle funkciók végrehajtására.

Néha, bár sokkal ritkábban, az mfc71.dll hibákat a számítógépére telepített vírusok vagy rosszindulatú programok okozzák.

Attól függően, hogy mely program okozza ezt a problémát, láthatja az mfc71.dll hibát a Microsoft szinte bármely operációs rendszerében, beleértve a Windows 10, a Windows 8, a Windows 7, a Windows Vista, a Windows XP és így tovább.


Mfc71.dll hibaüzenetek

Néhányféle módon jelenhetnek meg az mfc71.dll hibák a számítógépen. Íme néhány a leggyakoribbak közül:

  • Az Mfc71.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az MFC71.DLL nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található az mfc71.dll összetevő
  • BCMWLTRY.EXE - Az alkalmazás nem indult el, mert az MFC71.DLL nem található.

Az mfc71.dll hiba kijavításának ezeket a lépéseit minden olyan hibára alkalmazni kell, amely arra utal, hogy az mfc71.dll fájl hiányzik.

Az mfc71.dll hibaüzenet minden olyan alkalmazásra vonatkozhat, amely sok DLL-fájlt használ.

Néhány ismert szoftverprogram és videojáték, amelyekről ismert, hogy mfc71.dll hibákat generálnak, a Corum, az AVG Anti-Virus, az Adobe Photoshop, a StuffIt, a Quicken, az O2Jam, a Norton vírusirtó és biztonsági szoftverek, a Far Cry, a Hitman: Blood Money, és még sok-sok.


A / az Mfc71.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le külön az mfc71.dll DLL fájlt egyetlen "DLL letöltő webhelyről" sem. Sok oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet. Ha szüksége van az mfc71.dll példányra, akkor mindig a legjobb, ha azt törvényes, eredeti forrásból szerzi be. Ha már letöltötte az mfc71.dll fájlt az egyik ilyen DLL letöltési webhelyről, távolítsa el azt bárhonnan, ahová helyezte, és folytassa a következő lépésekkel.

  1. Indítsa újra a számítógépet. Néha az mfc71.dll hibák egyszeri problémák, és egy egyszerű újraindítás kijavítja a problémát. Ez nem túl valószínű megoldás, de könnyű első lépés, amely csak megmentheti a napot.

  2. Telepítse újra a programot vagy a játékot. Ha egy adott alkalmazás megnyitásakor "mfc71.dll nem található" hibaüzenetet kap, telepítse újra az alkalmazást. A telepítésnek vissza kell állítania az mfc71.dll fájlt a megfelelő helyre.

    Még ha nem is kérik, mindenképpen indítsa újra a számítógépet az eltávolítás után és az újratelepítés előtt. A számítógép ezen a ponton történő újraindítása segít abban, hogy az összes betöltött fájl törlődjön a memóriából, és hogy az eltávolítás teljesen befejeződött.

  3. Töltse le a legújabb frissítést a programhoz. Látogasson el a szoftver webhelyére, és töltse le a legújabb szervizcsomagot, javítást vagy más frissítést. Lehetséges, hogy az mfc71.dll hibát kijavították a program készítői által kiadott frissítésben.

    A program frissítésének másik módszere a szoftverfrissítő eszköz használata.

  4. Telepítse a javasolt Windows-frissítéseket. Bizonyos, hogy a Microsoft bizonyos biztonsági és egyéb frissítései kijavítják az mfc71.dll fájl problémáit vagy kicserélik azokat.

  5. Vizsgálja meg számítógépét vírusok és rosszindulatú programok ellen. Bizonyos mfc71.dll hibákat rosszindulatú szoftverek okoznak, amelyek a rendszerébe kerültek.

  6. A Microsoft Visual Studio .NET 2003 programot használja? A legtöbben nem lesznek, de ha igen, keresse fel a Microsoft webhelyét, és töltse le a program legújabb frissítését.

  7. Telepítse az Internet Explorer legújabb verzióját. Az Internet Explorer böngésző az mfc71.dll fájl egyik egyszerű forrása. Minden bizonnyal könnyebb a fájlt kiemelni és az mfc71.dll fájlt letölteni egy "DLL letöltő webhelyről", de az IE telepítése a sokkal biztonságosabb lehetőség.

  8. Telepítse újra a Broadcom vezeték nélküli hálózati kártya illesztőprogramjait. Ez a megoldás csak akkor érvényes, ha az mfc71.dll hibához egy üzenet kapcsolódik a bcmwltry.exe fájlról. Ezeket az illesztőprogramokat a Broadcom webhelyén frissítheti.

    Sok számítógépgyártó a számítógépén használja a Broadcom hálózati hardverét, így az illesztőprogramok legjobb forrása ebben az esetben a számítógépgyártó webhelye lenne. Például sok Dell, Gateway és HP számítógép a Broadcom hálózati hardverét használja.

    Ha segítségre van szüksége, lásd: Az illesztőprogramok frissítése a Windows rendszerben. Ha nem találja a megfelelő illesztőprogramot a Broadcom webhelyén, fontolja meg egy ingyenes illesztőprogram-frissítő program használatát.

  9. Végeztél!