A Mets nyitónapi játék teljesen virtuális

Miért számít:

Ez nem ugyanaz, mint egy igazi baseball játék, de az SNY Network újszerű megoldása olyan közel áll az Opening Day Game-hez, mint amennyit most meg fogunk szerezni.

Nem igazi játék. SNY

A COVID-19 leállította a tavaszi edzést, és elhalasztotta a Nyílt Napot az összes Major League Baseball meccsen, de a New York-i SNY Network úgy döntött, hogy a rajongóknak a következő legjobbat nyújtja, és csütörtökön teljes játékszimulációt futtatott a régi riválisok, a Mets és a Washington Nationals között. közvetítette a Twitteren és az SNY.tv-n.

Nem igazi játék: Az SNY a digitális játékot egy szimulált játék futtatásával hozta létre a San Diego Stúdió MLB The Show 2020-ján belül, amelyet a piacon egyedülálló baseball szimulációs játékként ismernek el.

Méltó helyettesítő. A játék részletes grafikát és élő kommentárokat tartalmaz, amelyek szinte valóságosnak érzik magukat.

Valami hiányzik: A játékrészek és a színdarabok közötti vágások hirtelen történhetnek, és egyetlen szponzor vagy reklám sem volt, ami belegondolva nem is olyan rossz dolog.

Bottom Line: Át kell adnia az SNY-nek, amely egy innovatív módszert talált a Nyitva Nap hiányának pótlására. A végeredmény és a statisztika nem jelent semmit, amikor az igazi szezon végre elkezdődik, de sikerült néhányunknak adni egy kicsit ebből a Nyitó Nap hangulatából.


Tudjon meg többet a Sportjátékokról

8 nagyszerű baseballalkalmazás iPhone-hoz A 8 legjobb PlayStation 4 sportjáték