Hol találhatok anime clip art-ot és grafikát

Ha a stílusa anime-t és mangát tartalmaz, érdemes klip-képeket, képeket és grafikákat hozzáadni a webhelyéhez ebben a stílusban. Hol találhat olyan képeket, amelyeket felhasználhat a szerzői jogok megsértése nélkül?


Ingyenes Anime Clip Art

Gyakran meg akarja találni a szabadon használható clip art-okat, különösen akkor, ha csak egy-két képet szeretne. De győződjön meg arról, hogy olyan művészetet használ, amely köztulajdonban van, és nem lop el szerzői jogokkal védett képet. Ezek a webhelyek biztosítják, hogy a daraboknak jogait felszabadították, és Ön szabadon felhasználhatja őket.

 Mali Maeder / Pexels 

  • Openclipart Anime Clipart: Ezek a nyilvános képek ingyenesen elérhetők. Körülbelül 100 ingyenes anime kép található, amelyeket különböző méretben tölthet le. Az előadók feltöltik őket, tudván, hogy minden jogot felszabadítanak a Creative Commons Zero 1.0 licenc használatával
  • WPClipart: Ez az ingyenes anime clipart gyűjtemény több tucat képet tartalmaz, amelyekről a webhely menedzsere, Paul Sherman gondoskodik az iskolás gyerekek számára, és mentesek a szerzői jogoktól. Használhatja és módosíthatja őket tetszés szerint, és többféle formátumban letöltheti őket, beleértve .png, .svg, .webp és .jpg.
  • Publicdomainvectors.org Anime vektoros clip art: Ez a webhely több mint 100 ingyenes nyilvános anime vektort tartalmaz, amelyeket letölthet. Sok mindent kínálnak, mint amit az OpenClipArt.org oldalon talál.

Anime Clip Art az értékesítési helyekről

Ha egy ingyenes webhelyen nem találja meg azt, amit szeretne, előfordulhat, hogy csak néhány dollárt fizet, és megtalálja a valóban kívánt képet. Ha egy jó hírű webhelyről vásárolja meg a művészetet, biztos lehet benne, hogy a művész vagy egy médiacég nem küld neked csúnya grammot.

  • CanStockPhoto Manga illusztrációk és clipart: Több ezer manga és anime stock fotó és illusztráció található ezen a webhelyen. Olyan díjat kell fizetnie, amely gyakran a letöltött kép méretén és felbontásán alapul, vagy megtakaríthat hitelek vagy előfizetés vásárlásával. Egyszerre csak egy képet vásárolhat ezen a webhelyen, és fizethet kártyával vagy PayPal-on keresztül. Az anime mellett valószínűleg sok más fotót és clipartot is felhasználott. Az előfizetéssel havonta is kaphat ingyenes illusztrációkat, bár valószínűleg más témákról szólnak. Ezek a képek alapértelmezés szerint szabványos licencet tartalmaznak, így felhasználhatja őket a webhelyén, videókon, hírlevelek nyomtatásakor, fejlécesek és egyebek mellett. Csak akkor használhatja őket a termékek részeként viszonteladás céljából, ha a kép rendelkezik továbbfejlesztett licenc opcióval. 
  • 123rf.com Anime és Manga Clipart: Ezen a webhelyen több mint 10,000 XNUMX anime kép vásárolható meg, valamint pár tucat ingyen. Az induláshoz azonban meg kell vásárolnia egy hitelcsomagot, vagy havi előfizetéseket, ahelyett, hogy csak egy vagy két darabot vásárolna. A szokásos licenc és az ingyenes képes licenc kiterjed a weboldalak és blogok használatára, valamint számos más online és nyomtatott felhasználásra.
  • DepositPhotos.com Anime: Csomagot vagy előfizetést is kell vásárolnia, hogy képeket töltsön le a DepositPhotos.com webhelyről. De ha weboldalt készít, és különféle képeket vagy több anime képet szeretne, az jó fotó- és grafikai forrás.