Mi az a Pokemon Go Adventure Sync

Az Adventure Sync a Pokemon Go egyik olyan funkciója, amely lehetővé teszi a lépések nyomon követését és a jutalmak megszerzését az alkalmazás megnyitása nélkül is. A funkciót az 1.93.1 verzió frissítésével adták hozzá a játékhoz 2018 végén, és nem igényel alkalmazáson belüli vásárlást.


Hogyan működik a Pokemon Go Adventure Sync?

A Pokemon Go Adventure Sync kapcsolódik az iPhone beépített Apple Health és az Android androidos Google Fit alkalmazáshoz. Ezek a szolgáltatások, miután engedélyezték, lényegében egy mobil eszközt lépésszámlálóvá alakítanak, amely nyomon követheti a megtett lépések számát és a megtett távolságot.

Ezeket az adatokat ezután szinkronizálja a Pokemon Go alkalmazással, és az extra tevékenység hozzáadódik a játékfájljához.

Mivel a háttérben kell nyomon követni az adatokat, az Adventure Sync használata több akkumulátort használ. Ez a többletfelhasználás azonban nem jelentős, különösen az újabb okostelefon-modelleknél.


Az Adventure Sync bekapcsolása a Pokemon Go alkalmazásban

Ezek az utasítások megegyeznek a Pokemon Go iOS és Android verzióival.

  1. Nyissa meg okostelefonján a Pokemon Go alkalmazást.

  2. Érintse meg a Poke Ball ikonra.

  3. Érintse beállítások.

  4. Koppintson a mellette lévő körre Kaland szinkron.

    .

  5. Megjelenik egy megerősítő üzenet. Koppintson a Kapcsolja be > OK.

  6. Az Adventure Sync funkció engedélyezve van a Pokemon Go alkalmazásban.

    .

Az Adventure Sync használatának előnyei a Pokemon Go alkalmazásban

A Pokemon Go arra ösztönzi a felhasználókat, hogy mozogjanak többet, különféle játékbeli feladatok és küldetések összekapcsolásával a valós fizikai aktivitással.

Az Adventure Sync szolgáltatás hozzáadása előtt sok ilyen feladat hosszú ideig tartott, mivel a felhasználóknak meg kellett nyitniuk a Pokemon Go alkalmazást eszközükön, hogy nyomon kövessék lépéseiket és helyüket. Az alkalmazás egy egész napos tevékenységet számol mindaddig, amíg a játékoson nincs okostelefon és engedélyezve van az Adventure Sync.

Nincs korlátozás, hogy az Adventure Sync mennyi sétát képes követni. Ha engedélyezte a funkciót, és egy hónapig megy anélkül, hogy megnyitná a Pokemon Go szoftvert, amikor újra megnyitja, az elmúlt hónap összes lépését azonnal importálja a játékába.

Íme néhány olyan szolgáltatás, amely az Adventure Sync segítségével könnyebb:

  • Pokémon tojások keltetése: A Pokemon Go tojásait csak meghatározott távolság megtételével lehet kikelni. 5 km-es tojás kikel 5 km-es séta után, 10 km-es tojás 10 km-es séta után stb. A Pokemon Go-ban a tojások kikelése sokkal gyorsabb az Adventure Sync segítségével a regisztrált extra lépések miatt.
  • Pokemon cukorka keresése: Ha hozzáadsz egy Pokemonot a haverodhoz, és azzal jársz, akkor megszerezheted azt a Pokemon típusú cukorkát, amely felhasználható annak és másoknak az evolúciós láncában történő fejlesztésére. Minél többet jársz, annál több cukorkát keresel.
  • Gyalogos küldetések teljesítése: Egyes helyszíni kutatási feladatok megkövetelik, hogy egy bizonyos Pokemonnal bizonyos távolságot gyalogoljon. Az Adventure Sync sokkal gyorsabbá és könnyebben elvégezhetővé teszi az ilyen jellegű tevékenységeket.

Pokemon Go Adventure Sync Jutalmak

Amellett, hogy bizonyos feladatokat könnyebben és gyorsabban teljesít, az Adventure Sync funkció különféle tárgyakkal is megjutalmazza a játékosokat minden hétfőn reggel 9 órakor annak alapján, hogy mennyit gyalogoltak az elmúlt hét napban.

Úgy tűnik, hogy a Pokemon Go a megtett távolságot a megtett lépések alapján veszi figyelembe, nem pedig a játékos földrajzi helyzetének regisztrálását. Ez azt jelenti, hogy több kilométeres távolságot tud futni vagy futni egy futópadon, annak ellenére, hogy ugyanazon a helyen tartózkodik a tevékenység időtartama alatt.

Itt vannak a fel nem használt jutalmak és a megszerzésükhöz szükséges távolság.

  • 5km: 20 Poke Balls.
  • 25 km: 20 Poke Ball, 10 Great Ball, 500 Stardust, egy Ritka Candy és egy 5 km tojás.
  • 50km: 20 Poke Ball, 10 Great Ball, öt Ultra Ball, négy Rare Candy, 1,500 Stardust, egy 5km tojás és egy 10km tojás.