A / az Ieframe.dll hibák kiküszöbölése

Az ieframe.dll DLL fájl az Internet Explorer programhoz kapcsolódik. Sok esetben az Internet Explorer telepítése az ieframe.dll hibák megjelenését okozza.

Egyéb okok lehetnek a vírusok, bizonyos Windows frissítések, helytelen tűzfalbeállítások, elavult biztonsági szoftveralkalmazások és egyebek.

Az Ieframe.dll hibák meglehetősen változatosak, és valóban a probléma okától függenek. Néhány a leggyakoribb ieframe.dll kapcsolatos hibák közül itt látható:

Res: //ieframe.dll/dnserror.htm#
A fájl nem található C: WINDOWS SYSTEM32 IEFRAME.DLL
Nem található az ieframe.dll fájl

A legtöbb ieframe.dll "nem található" vagy "hiányzó" típusú hiba fordul elő az Internet Explorer vagy a Visual Basic használata közben.

A "Res: //ieframe.dll/dnserror.htm" és a kapcsolódó üzenetek sokkal gyakoribbak, és magában az Internet Explorer böngészőablakban jelennek meg.

Az ieframe.dll hibaüzenet az Internet Explorerre vonatkozik a Microsoft bármely olyan operációs rendszerén, amely támogatja a böngésző bármely verzióját, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Windows XP operációs rendszert.


A / az Ieframe.dll hibák kiküszöbölése

Semmilyen körülmények között ne töltse le az ieframe.dll DLL fájlt külön-külön a DLL letöltési webhelyekről. Sok oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet.

Ha már letöltötte az ieframe.dll fájlt az egyik ilyen DLL letöltő webhelyről, távolítsa el azt bárhonnan, ahová helyezte, és folytassa a következő lépésekkel.

  1. Indítsa újra a számítógépet, hacsak még nem tette meg. Az ieframe.dll hiba fluke lehet, és egy egyszerű újraindítás teljesen kitisztíthatja.


  2. Frissítse az Internet Explorer legújabb verziójára. Nem számít, ha hiányzik az ieframe.dll fájl, vagy ha egy böngésző hibaüzenetet kap róla, az Internet Explorer újratelepítése vagy frissítése megoldotta az ieframe.dll fájl sok felhasználójának problémáját.

  3. Visual Basic használatával? Ha igen, módosítsa a Microsoft Internet Controls hivatkozását a meglévő ieframe.dll fájlról shdocvw.ocx fájlra. Mentse el a projektet, majd nyissa meg újra.

  4. Indítsa újra az útválasztót, kapcsolót, kábel / DSL modemet és bármi mást, amellyel az internethez vagy a hálózat többi számítógépéhez kommunikál. Ezen hardverek egyikében felmerülhet olyan probléma, amelyet egy egyszerű újraindítás megoldhat.

  5. Vizsgálja meg az egész számítógépet vírusok ellen. Bizonyos esetekben az ieframe.dll hiba akkor jelenik meg, amikor számítógépét megfertőzte bizonyos típusú vírusok. Használja a víruskereső szoftvert a rendszer teljes vírusfertőzésének ellenőrzésére.

  6. Tiltsa le a Windows tűzfalat, ha telepítve van egy másik tűzfal. Két tűzfalalkalmazás egyidejű futtatása problémákat okozhat.

    Még akkor is, ha biztos abban, hogy a Windows tűzfal le van tiltva, ellenőrizze újra. Egyes Microsoft biztonsági frissítésekről úgy tudni, hogy automatikusan engedélyezik a tűzfalat, még akkor is, ha egy másik biztonsági szoftverben engedélyezve van egy meglévő tűzfal.

  7. Frissítse a számítógépen található összes nem Microsoft tűzfalat és egyéb biztonsági szoftvert. Bizonyos, hogy a Microsoft biztonsági frissítései problémákat okoznak más gyártók biztonsági szoftvereivel, amelyek megoldásáért ezek a gyártók felelősek. Keresse meg webhelyeiket, hogy vannak-e frissítések vagy szervizcsomagok, és telepítsen minden elérhetőt.

    Ha már a biztonsági szoftverének teljesen frissített verzióját futtatja, próbálkozzon inkább a szoftver eltávolításával, majd újratelepítésével. A tiszta telepítés leállíthatja a nyaggató ieframe.dll hibaüzenetet.


  8. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Igaz, hogy a Microsoft néhány korábbi frissítése valóban okozhat néhány ieframe.dll hibát, de a legfrissebb frissítések telepítése, különösen magának a Windows Update szoftvernek a telepítése segíthet a probléma megoldásában.

  9. Törölje az ideiglenes internetes fájlokat az Internet Explorer böngészőben. Egyes ieframe.dll problémák a meglévő ideiglenes internetes fájlok elérésével kapcsolatos problémákhoz kapcsolódhatnak.

  10. Növelje annak gyakoriságát, hogy az Internet Explorer ellenőrzi-e a weboldalak új verzióit. Ha az alapértelmezett beállítás túl ritka, és bizonyos oldalakkal problémák merülnek fel, akkor ieframe.dll fájlt és a kapcsolódó hibákat láthatja. Nyisd ki inetcpl.cpl a Futtatás párbeszédpanelen (WIN + R), és kattintson / érintse meg a ikont beállítások gomb a Böngészés előzményei részben a általános fülre. Szed Minden alkalommal, amikor meglátogatom a weboldalt ha nem biztos benne, mit válasszon.

  11. Egyesével tiltsa le az Internet Explorer bővítményeket. Az egyik telepített kiegészítő okozhatja az ieframe.dll problémát. Szelektív letiltásuk megmutatja, hogy melyik okoz problémát.

  12. Állítsa vissza az Internet Explorer biztonsági beállításait az alapértelmezett szintre. Egyes programok, még a Microsoft néhány frissítése is, néha automatikusan módosítják az Internet Explorer biztonsági beállításait.

    A helytelen vagy túl védő biztonsági beállítások néha ieframe.dll problémákat okozhatnak. Ezeknek a beállításoknak az alapértelmezett szintre történő visszaállítása kijavíthatja a problémát.

  13. Helyezze az IE ideiglenes internetes fájlok mappát az alapértelmezett helyre. Ha az Internet Explorer Temporary Internet Files mappáját az eredeti helyéről áthelyezte, ráadásul a Védett mód és az Adathalász szűrő is engedélyezve van, akkor az ieframe.dll hiba lép fel.

  14. Tiltsa le az adathalászat-szűrőt az Internet Explorerben. Ez nem jó hosszú távú megoldás, ha nincs telepítve újabb adathalász szűrő, de az IE adathalász szűrőjének letiltása bizonyos helyzetekben kijavítja az ieframe.dll problémákat.

  15. Tiltsa le a Védett módot az Internet Explorerben. Az Internet Explorer Védett mód szolgáltatása nagyon speciális helyzetekben részt vehet egy ieframe.dll hibaüzenet létrehozásában.