A / az Msvcr71.dll hibák kiküszöbölése

Az msvcr71.dll hiba akkor következik be, amikor a DLL fájl hiányzik, törlődik vagy sérül, oly módon, hogy a rá támaszkodó szoftver nem tudja használni a fájlt, ahogyan használni kívánták.

A rendszerleíró adatbázis, egy vírusfertőzés vagy a számítógépre telepített rosszindulatú program, vagy akár a számítógép hardverével kapcsolatos probléma okozhatja az msvcr71.dll hibákat.

Msvcr71.dll hibaüzenetet láthat bármely fájlt használó Windows programban vagy operációs rendszerben, például a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000.


Msvcr71.dll hibák

Msvcr71.dll hibaüzenet.

Amikor az adott DLL-fájl problémái merülnek fel, az msvcr71.dll problémáját jelző hibák a következő hibaüzenetek bármelyikében megjelenhetnek:

  • Msvcr71.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az msvcr71.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • A program nem indul el, mert az msvcr71.dll hiányzik a számítógépéről. Próbálja meg újratelepíteni a programot a program kijavításához.
  • Nem található a [PATH] msvcr71.dll fájl
  • Hiányzik az msvcr71.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: msvcr71.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

A legtöbb msvcr71.dll hibaüzenet egy adott program futtatásakor jelenik meg, de egy adott alkalmazás telepítésekor, a Windows indításakor vagy leállításakor, vagy akár a Windows friss verziójának telepítésekor is előfordulhat.


A / az Msvcr71.dll hibák kiküszöbölése

Soha ne töltsön le DLL fájlokat olyan webhelyről, amelyben nem bízik meg 100% -ban. Fontos, hogy csak megbízható, hivatalos forrásokat használjon olyan fájlok letöltésekor, mint az msvcr71.dll.

A Windows csökkentett módban történő indítása lehet az egyetlen lehetőség a legtöbb lépés végrehajtására, ha az msvcr71.dll fájl megakadályozza a Windows normál indítását.

  1. Állítsa vissza az msvcr71.dll fájlt a Lomtárból. Hiányzó msvcr71.dll fájl egyszerűen azt jelentheti, hogy te vagy a számítógéped egyik programja törölte a fájlt, így elküldte a Lomtárba. Azok a Msvcr71.dll fájlok, amelyekről tudják, hogy egy pillanatban a Lomtárban voltak, de azóta a Lomtár ürítésével "véglegesen" törlésre kerültek, egy ingyenes fájl-helyreállító programmal helyreállíthatók.

    Ezt a lépést csak akkor szabad végrehajtani, ha biztos abban, hogy a helyreállított msvcr71.dll fájl valójában nem vírus vagy rosszul formázott DLL fájl, amelyet elsősorban jó okból töröltek. Ha egyszerűen véletlenül törölte, akkor a helyreállítás teljesen rendben van.

  2. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Ha úgy gondolja, hogy az msvcr71.dll hibák valamilyen módon a számítógépén lévő rosszindulatú programokkal vagy vírusokkal kapcsolatosak, akkor a fertőzés eltávolításának céljából egy vizsgálat futtatása megoldhatja a DLL problémákat.

  3. Telepítse újra az msvcr71.dll fájlt használó programot. Ha egy adott program futtatása kéri, hogy lássa a hibát, akkor újratelepítése frissítheti a fájlt és eltávolíthatja a hibát.

    Próbáljon meg mindent megtenni a lépés végrehajtása érdekében. A Windows által őrzött "hivatalos" msvcr71.dll fájl a C: Windows könyvtár egyik almappájában található, így a szoftver újratelepítése valószínűleg a DLL fájl új példányát veszi a mappából.

  4. Keressen a számítógépén egy msvcr71.dll biztonsági másolatot. Lehetséges, hogy az eredeti DLL fájlt szolgáltató programnak van egy második (vagy akár harmadik) másolata másutt, amelyet áthelyezhet arra a helyre, ahonnan az msvcr71.dll hiányzik.

    Például a Windows nemcsak az msvcr71.dll másolatát tartja mappában, hanem többek között az Adobe Photoshop, a SUPERAntiSpyware és az Adobe Acrobat programot is.

    Egyértelműnek kell lennie, hová kell másolnia az msvcr71.dll fájlt, ha a DLL hibaüzenet meghatározza, hogy melyik mappából hiányzik a DLL fájl.

    Sok ingyenes fájlkereső eszköz használható, ha nem szeretné használni a Windows beépített keresési opcióját. Minden egy példa.

  5. Szerkessze a Windows beállításjegyzéket, ha az adott msvcr71.dll hiba az SQL Developerhez kapcsolódik. Kövesse ezeket az utasításokat az OracleNZ oldalon a probléma megoldásához szükséges beállításjegyzék-szerkesztések elvégzéséhez.

    Ez a DLL javítás csak akkor megfelelő, ha az "SQL Server Developer első megnyitásakor" telepítése után "msvcr71.dll hiányzik", ami úgy tűnik, hogy gyakori probléma.

  6. Töltse le az msvcr71.dll fájlt az AddictiveTips oldalról. Igen, a fentiekben figyelmeztettük a DLL fájlok letöltésére, de az AddictiveTips egy megbízható webhely, amely tiszta, változatlan msvcr71.dll fájlt biztosít, amelyet letölthet, ha a számítógépén hiányzik a DLL.

    Miután letöltötte az msvcr71.dll fájlt, és elhelyezte a megfelelő mappában, a fenti linken keresztül leírva, előfordulhat, hogy regisztrálnia kell a DLL fájlt. Ehhez nyissa meg a Parancssor parancsot, és írja be regsvr32 msvcr71.dll.

  7. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha a DLL ezen a ponton továbbra is fennáll, érdemes megpróbálnia visszaállítani a számítógépet egy korábbi időre a Rendszer-visszaállítás segítségével. Ez sok fontos rendszerfájlt visszaállít arra az állapotra, amelyen egy korábbi időpontban voltak. Ezt meg kell tennie, ha az msvcr71.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta.

  8. Frissítse az msvcr71.dll fájlhoz kapcsolódó hardvereszközök illesztőprogramjait. A 3. lépéshez hasonlóan, ha "Az msvcr71.dll fájl hiányzik" hibaüzenetet kap, amikor valami konkrét feladatot végez, például 3D-s videojáték lejátszása közben, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

    Lehet, hogy az msvcr71.dll fájlnak semmi köze a videokártyákhoz; ez csak egy példa arra, hogy szemléltesse, hogy figyelnie kell a hiba idején zajló eseményeket, hogy módosítsa a probléma elhárításának módját.

  9. Húzza vissza az illesztőprogramot egy korábban telepített verzióra. Ha az msvcr71.dll hibák egy adott eszközillesztő frissítése után kezdődnek, akkor valószínűleg megoldódik az illesztőprogram eltávolításával és a korábbi telepítés visszaállításával.

  10. Futtassa az sfc / scannow System File Checker parancsot a DLL fájl hiányzó vagy sérült másolatának pótlásához. A Windows verziójától függően az msvcr71.dll fájlt a Microsoft szállíthatja, amely esetben a Rendszerfájl-ellenőrző (SFC) eszközzel visszaállíthatja a normál állapotot.

  11. Telepítse a kiemelkedő Windows-frissítéseket. A Windows Update szolgáltatáson keresztül elérhető szervizcsomagok és javítások frissíthetik vagy teljesen kicserélhetik a számítógépen lévő tucatnyi Microsoft által terjesztett DLL-fájlt. Előfordulhat, hogy az msvcr71.dll probléma fájl szerepel az egyik ilyen frissítésben.

  12. Tesztelje a RAM-ot, majd tesztelje a merevlemezt. A számítógép memóriáját és merevlemezét meglehetősen könnyű tesztelni, és az egyikük meghibásodása minden msvcr71.dll hiba okozójának bizonyulhat.

    Előfordulhat, hogy ki kell cserélnie a memóriát vagy ki kell cserélnie a merevlemezt, ha a tesztek bármelyike ​​nem sikerül.

  13. Javítsa meg a Windows telepítését, ha a fenti lépések továbbra sem javították az msvcr71.dll fájlhibákat. Ezzel vissza kell állítania az összes DLL fájlt a működő verzióikra, mintha nem módosították vagy használták volna őket.

  14. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztítót a fájlhoz kapcsolódó problémák kijavításához. A rendszerleíró adatbázis tisztító eszközök általában meg tudják oldani a DLL fájlokkal kapcsolatos problémákat azáltal, hogy eltávolítják az érvénytelen beállításjegyzék bejegyzéseket, amelyek a DLL hibát okozhatják.

  15. Végezze el a Windows tiszta telepítését, ha a fenti lépések egyikével sem sikerült kijavítani az msvcr71.dll hibát. Ahogy hangzik, a Windows tiszta telepítése törli az aktuális telepítést és a merevlemezen található összes fájlt, majd telepíti az operációs rendszer új, friss másolatát.

    Kérjük, ne ugorjon közvetlenül erre a lépésre, mielőtt felülről próbálná a többieket. Ez a legpusztítóbb felbontás, mert mindent eltávolít, és újrakezdi a semmiből. Csak akkor szabad végrehajtani, ha nem volt szerencséje az előző lépésekhez.

  16. Hardverprobléma elhárítása, ha a szoftverrel kapcsolatos lépések egyike sem bizonyult hasznosnak. Ezen a ponton az msvcr71.dll hibák egyetlen lehetséges oka ezen a ponton a hibásan működő hardver.


A / az Msvcr71.dll problémák továbbra is jelentkeznek?

Szeretné, ha valaki más megoldaná ezt a DLL-problémát az Ön számára? Lásd: Hogyan javíthatom ki a számítógépemet? a támogatási lehetőségek teljes listáját, valamint segítséget nyújt az út során, például a javítási költségek kitalálásában, a fájlok mentésében, ha máshová költözik, javítási szolgáltatást választ, és még sok minden mást.