Az Elder Scrolls IV: Feledés jegyzetelt és interaktív térképek

Az Elder Scrolls IV: Oblivion egy nyílt világú szerepjáték, amelyet a Bethesda Game Studios fejlesztett ki, és amelyet a Bethesda Softworks adott ki 2006-ban. A népszerű sorozat ezen része a kitalált Cyrodiil tartományban játszódik, ahol egy fanatikus kultusz tervezi megnyitni portálok egy démoni birodalomba. A sorozat többi bejegyzéséhez hasonlóan az Oblivion is nagy fantáziavilággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy szabadon felfedezze azt. Végigjátszhatják a fő történetet, vagy elhalaszthatják a végtelenségig.

Cyrodiil olyan hatalmas, hogy a The Elder Scrolls IV: Oblivion veteránjai is néha megfordulnak. Szerencsére a játékosok kommentált és interaktív térképeket hoztak létre, amelyek segítik egymást.

A cikkben szereplő információk az Oblivion összes platformjára vonatkoznak, beleértve a Windows, a PS3 és az Xbox 360 operációs rendszert is.


Az Annotated Oblivion játéktérkép

Az alábbi Oblivion térképet Jonathan D. Wells jegyzetelte. Bemutatja a föld általános elrendezését, valamint a kempingek, a Deadra-kegyhelyek, az Doomstones, az Oblivion kapuk, a települések, a természetes tereptárgyak, a szentélyek stb.

Jonathan D. Wells

A feljegyzett Oblivion térkép letöltéséhez kattintson a jobb gombbal a képre, és válassza a lehetőséget Mentés.


Az Elder Scroll IV: Borzongó szigetek kommentált játéktérkép

Az alábbi térkép a Shivering Isles bővítőcsomagba felvett tartalmat fedi le.

Jonathan D. Wells

Interaktív Oblivion Game Maps

Van egy olyan weboldal is, amely a Google Maps technológiát használja az Oblivion interaktív térkép létrehozására. Ez a térkép nem tölthető le. Az Oblivion interaktív térkép megtekintéséhez és használatához látogasson el a tamrielma.ps oldalra

oblivionmap.net

Kattintson a alatti négyzetekre Markerek táborok, fogadók, települések és egyebek helyének megjelenítésére.