Mi az a Foursquare City Guide?

A Foursquare City Guide egy ingyenes helymeghatározó alkalmazás iOS és Android rendszerekhez. Segítségével új helyeket találhat maga körül, amelyeket felkereshet az alkalmazás által adott keresések vagy személyre szabott ajánlások alapján.


Hogyan működik a Foursquare City Guide alkalmazás

A Foursquare City Guide a készülék GPS-jével azonosítja tartózkodási helyét, és olyan helyeket keres a közelben, amelyeket javasolhat Önnek. Minél többet használja az alkalmazást, annál jobban megismeri azokat a helyeket, ahová szeretnél járni, hogy több olyan helyet tudjon ajánlani, amelyet valószínűleg Ön is szeretni fog.

Az ajánlásokat olyan Foursquare City Guide-felhasználók veszik igénybe, mint te, akik már jártak ezeken a helyeken, és jó értékeléseket és értékeléseket adtak. Hasonlóan a többi helymeghatározó alkalmazáshoz, mint például a Yelp, az OpenTable és mások, a Foursquare ajánlásait a saját közössége is eljuttatja Önhöz.


A Foursquare City Guide alkalmazás használata

A Foursquare City Guide segítségével megtalálja a közelben:

  • Reggeli, ebéd és vacsora helyszínei
  • Kávé és tea helyszínek
  • Éjszakai élet helyszínek
  • Tennivalók (történelmi helyszínek, kaszinók, vidámparkok, múzeumok, színházak, páholyok, üdülőhelyek, kikötők, vízi központok, sportközpontok, golfpályák stb.)

Megkereshet olyan konkrét helyszíneket is, amelyek nem kapcsolódnak étkezéshez és szórakozáshoz, például egy közeli bankot vagy egy benzinkutat.


Az első lépések a Foursquare City Guide alkalmazással

Töltse le az ingyenes Foursquare alkalmazást iOS vagy Android rendszerhez. A telepítés után nyissa meg az alkalmazást, és regisztráljon egy ingyenes fiókot meglévő Facebook-fiókján vagy e-mail címén keresztül.

Az alkalmazás engedélyt kér a tartózkodási helyéhez való hozzáféréshez. Amikor ezt megteszi, az alkalmazás folyamatosan nyomon követi az Ön tartózkodási helyét a háttérben futva, hogy automatikusan tudomásul vegye a meglátogatott helyeket, még akkor is, ha manuálisan nem írja be őket az alkalmazásba.

Mint minden, a háttérben futó alkalmazás esetében, a Foursquare City Guide a vártnál gyorsabban lemerítheti eszközének akkumulátorát, miközben folyamatosan GPS nyomkövető funkcióval követi tartózkodási helyét. Ha nem érdekel az automatikus helykövetés, akkor érdemes belépnie eszközének alkalmazásbeállításaiba, és az alkalmazás használata közben mindig csak a helyére kell módosítania a Foursquare City Guide helyhozzáférését.


A Foursquare City Guide alkalmazás főbb jellemzői

Az alsó menüben négy fül található.

Keresés

A keresési mezőbe írja be a nevet vagy a helyszín típusát a keresés végrehajtásához. Az alkalmazás gépelés közben automatikusan javaslatot tesz a közeli helyekre. Akkor is kiválaszthat egy keresési területet a térképen, ha valahol keresni akar valamit, ami jelenleg nincs a közelben.

Alternatív megoldásként használja a Reggeli, Ebéd, Vacsora, Kávé és tea, Éjszakai életvagy Things to do gombokkal megtekintheti a legjobb közeli lehetőségeket ezekben a kategóriákban. Minden helyszínnek tízből van egy besorolása, amely a lista jobb oldalán található.

Koppintson a Szűrők tetején elemre, hogy szűrje az eredményeket relevancia, távolság, értékelés, ár, meglátogatott helyek, nem járt helyek, elmentett helyek, tetszett helyek stb.

listák

Tekintse meg a többi felhasználó által létrehozott kiemelt listákat, hogy könnyebben felfedezhesse a fűrészhelyeket egy közös téma alapján. Például tekintse meg és opcionálisan kövesse a hegyvidéki és síterepek, a legjobb étkezési helyek vagy a nemzeti parkok listáját.

Létrehozhat neveket és leírásokat tartalmazó listákat, majd érintse meg a elemet Listához ad... amikor a helyszín bármelyik oldalát megnézi. Opcionálisan bármelyik listáját együttműködővé teheti, hogy más felhasználók is hozzáadhassanak helyeket hozzájuk.

Történelem

Mindaddig, amíg a Foursquare City Guide helyhozzáférését mindig a háttérben futja, automatikusan azonosítja a fizikailag felkeresett helyeket, és hozzáadja azokat az Előzmények fülhöz.

Csak koppintson egy helyre az Előzmények lapon, hogy megtekinthesse a kiemeléseket, információkat, fotókat és tippeket. Koppintson a kék pluszjel (+) gombot a jobb alsó sarokban a megosztáshoz, tipp megadásához, értékeléshez, bejelentkezéshez, listához adáshoz vagy fotó hozzáadásához.

Me

Az Én fül az összes legutóbbi bejelentkezés hírcsatornáját jeleníti meg, a tetején néhány összesített információval együtt (tippek, amelyeket adtál, fotókat készítettél és követői vannak). Koppintson a szövegbuborék ikon a jobb felső sarokban az értesítések vagy a fogaskerék ikonra a beállítások testreszabásához.


Foursquare Swarm App

2014-ben az eredeti Foursquare alkalmazás két külön alkalmazásra oszlott: a City Guide a helymeghatározásra és a Swarm a társadalmi helymegosztásra. Nézze meg a Swarm teljes lebontását, hogy többet megtudjon arról, mi a Swarm és hogyan kell használni.