A / az D3dx9_27.dll hibák kiküszöbölése

A D3dx9_27.dll problémákat ilyen vagy olyan módon a Microsoft DirectX problémája okozza.

A d3dx9_27.dll fájl egyike a DirectX-et alkotó sok fájlnak. Mivel a DirectX-et a legtöbb Windows-alapú játék használja, a d3dx9_27.dll hibák általában csak e programok használatakor jelennek meg.


D3dx9_27.dll hibák

A d3dx9_27.dll fájlhoz kapcsolódó hibák többféleképpen jelenhetnek meg a Windows rendszerében. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakoribb d3dx9_27.dll hibaüzeneteket.

  • A d3dx9_27.dll fájl nem található
  • Nem található a d3dx9_27.dll
  • A d3dx9_27.dll dinamikus link könyvtár nem található a megadott elérési útvonalon [PATH]
  • Hiányzik a d3dx9_27.dll fájl
  • D3DX9_27.DLL hiányzik. Cserélje a D3DX9_27.DLL fájlt, és próbálkozzon újra
  • Hiba történt az alkalmazás inicializálása során, mert a d3dx9_27.dll fájl nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert a d3dx9_27.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát

A D3dx9_27.dll hibák általában akkor jelennek meg, amikor egy szoftver vagy videojáték elindul. Azonban gyakoribb, hogy ezt a DLL hibát videojátékokkal látják, és időnként a d3dx9_27.dll hibák egy játék betöltése után, de közvetlenül a tényleges játék megkezdése előtt jelennek meg.

Nem játékprogramokban d3dx9_27.dll hiba jelentkezhet, mielőtt bizonyos grafikai funkciókat használnának.

A d3dx9_27.dll hibaüzenet minden olyan programra vonatkozhat, amely a Microsoft DirectX programot használja, de ez ismét leggyakrabban videojátékok. Íme néhány gyakori példa azokra a játékokra, amelyek d3dx9_27.dll hibákat generálhatnak: FEAR, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown, Zoo Tycoon 2, Fable: The Lost Chapters, Age of Empires III, Flight Simulator X, A Gyűrűk Ura: Közép-Földért, a Keresztapáért és egyebekért vívott csata.

Fontos tisztában lenni azzal a kontextussal, amelyben a DLL hibák jelentkeznek, hogy ne kövesse a lényegtelen hibaelhárítási lépéseket. Például, ha a d3dx9_27 DLL hibája csak a Rainbow Six: Lockdown lejátszásakor jelenik meg, akkor nem kell más játékkal foglalkozni, mint például a Keresztapa.

A Windows 98 óta a Microsoft bármely operációs rendszerét érinthetik a d3dx9_27.dll és más DirectX problémák. Ide tartozik a Windows 10, a Windows 8, a Windows 7, a Windows Vista, a Windows XP és a Windows 2000.


A / az D3dx9_27.dll hibák kiküszöbölése

Semmilyen körülmények között ne töltse le külön-külön a d3dx9_27.dll DLL fájlt egyetlen DLL letöltő webhelyről sem. Számos különböző oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet.

Ha már letöltötte a d3dx9_27.dll fájlt az egyik ilyen DLL letöltő webhelyről, törölje azt bárhonnan, ahová tette, és folytassa a következő lépésekkel.

  1. Indítsa újra a számítógépet, hacsak a probléma kezdete óta még nem rendelkezik.

    A d3dx9_27.dll hiba egyszeri probléma lehet, és egy egyszerű újraindítás teljesen kitisztíthatja. Nem valószínű, hogy ez megoldja a problémát, de az újraindítás mindig jó első lépés.

  2. Telepítse a Microsoft DirectX legújabb verzióját. Valószínű, hogy a DirectX legújabb verziójára történő frissítés kijavítja a d3dx9_27.dll nem található hibát.

    A Microsoft gyakran kiadja a DirectX frissítéseit a verziószám vagy betű frissítése nélkül, ezért feltétlenül telepítse a legújabb kiadást, még akkor is, ha a verziója technikailag ugyanaz.

    Ugyanaz a DirectX telepítőprogram működik a Windows összes verziójával, beleértve a Windows 10, 8, 7, Vista és XP operációs rendszert is. A hiányzó DirectX 11, DirectX 10 vagy DirectX 9 fájlokat pótolja.

  3. Ha feltételezzük, hogy a Microsoft legújabb DirectX verziója nem oldja meg a kapott d3dx9_27.dll hibát, keresse meg a DirectX másolatát a játékán, az alkalmazás CD-jén vagy a DVD-n. Általában, ha egy játék vagy más program DirectX-t használ, akkor a szoftverfejlesztők a telepítőlemezen feltüntetik a DirectX telepíthető másolatát.

    Bizonyos esetekben a lemezen található DirectX verzió jobban fog működni a programmal, mint az online elérhető legújabb verzió.

  4. Távolítsa el a játékot vagy a szoftverprogramot, majd telepítse újra. Valami történhetett a program fájljaival, amelyek együttműködnek a d3dx9_27.dll fájllal, és az újratelepítés megoldhatja a problémát.

  5. Állítsa vissza a d3dx9_27.dll fájlt a legújabb DirectX csomagból. Ha a fenti lépések nem oldották meg a d3dx9_27.dll problémát, próbálja meg külön kivonni a d3dx9_27.dll fájlt a DirectX csomagból.

  6. Frissítse a videokártya illesztőprogramjait. Noha ez nem a leggyakoribb megoldás, bizonyos esetekben a számítógép videokártyájának illesztőprogramjainak frissítése kijavíthatja ezt a DirectX problémát.