A / az Fm20.dll hibák kiküszöbölése

Az Fm20.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek az fm20 DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek.

Bizonyos esetekben az fm20.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot, vagy akár hardver hibát jelezhetnek.

Az fm20.dll hibák többféle módon jelenhetnek meg a számítógépen. Az alábbiakban felsoroljuk a fm20.dll hibák előfordulásának leggyakoribb módjait.

Az Fm20.dll nem található
Az alkalmazás nem indult el, mert a / az fm20.dll fájl nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát
Nem található a [PATH] fm20.dll fájl
Hiányzik az fm20.dll fájl
Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: fm20.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást

Az fm20.dll hiba kontextusa fontos információ, amely hasznos lehet a probléma megoldása során. Az Fm20.dll hibaüzenetek megjelenhetnek bizonyos programok használata vagy telepítése közben, a Windows indításakor vagy leállításakor, vagy akár a Windows telepítése során. 

Tekintettel arra, hogy az fm20.dll fájlt a Microsoft Office használja, és legalábbis a Windows egyes verzióiban az MS Office telepítési mappájában tárolódik, jó eséllyel kapcsolódik az adott szoftvercsomagban található programhoz.

Az fm20.dll hibaüzenet azonban vonatkozhat bármely más programra vagy rendszerre, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszert.


A / az Fm20.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le a / az fm20.dll fájlt egy "DLL letöltés" weboldalról. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van az fm20.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban a következő lépések végrehajtásához, ha az fm20.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Állítsa vissza az fm20.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" fm20.dll fájl legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte.

    Ha arra gyanakszik, hogy véletlenül törölte az fm20.dll fájlt, de már kiürítette a Lomtárat, akkor az ingyenes fájl-helyreállító programmal helyreállíthatja az fm20.dll fájlt.

    Az fm20.dll fájl törölt példányának helyreállítása fájl-helyreállító programmal csak akkor okos ötlet, ha biztos benne, hogy maga törölte a fájlt, és hogy az megfelelően működött, mielőtt ezt megtette.

  2. Telepítse újra az fm20.dll fájlt használó programot. Ha az fm20.dll DLL hiba egy adott program használatakor jelentkezik, akkor a program újratelepítésével kicserélik a fájlt.

    Az fm20.dll fájl valószínűleg egy Microsoft Office programhoz van társítva, ezért ebben a lépésben az MS Office újratelepítésének kell elsődleges célja lenni. Ne felejtse el először elmenteni a termékkulcsot.

    Próbáljon meg mindent megtenni ennek a lépésnek a teljesítéséhez. Az fm20.dll fájlt biztosító program újratelepítése, ha lehetséges, valószínűleg megoldja ezt a DLL hibát.

  3. Futtassa az sfc / scannow Rendszerfájl-ellenőrző parancsot az fm20.dll fájl hiányzó vagy sérült másolatának pótlásához. Mivel ezt a DLL fájlt a Microsoft biztosítja, a Rendszerfájl ellenőrző eszköznek vissza kell állítania.

  4. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Számos szervizcsomag és más javítás helyettesíti vagy frissíti a számítógépen található Microsoft több száz elosztott DLL-fájl egy részét. Az fm20.dll fájl szerepelhet a frissítések egyikében.

  5. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Néhány fm20.dll hibát egy, a számítógépén lévő vírus, vagy más rosszindulatú program okozhat, ami megrongálta a DLL fájlt. Még az is lehetséges, hogy a fm20.dll hiba, amelyet lát, egy ellenséges programhoz kapcsolódik, amelyet fájlként álcáznak.

  6. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltozásokat. Ha úgy gondolja, hogy az fm20.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, a Rendszer-visszaállítás megoldhatja a problémát.

  7. Frissítse az fm20.dll fájlhoz kapcsolódó hardvereszközök illesztőprogramjait. Ha például "Az fm20.dll fájl hiányzik" hibát kap, amikor 3D-s videojátékot játszik, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

    Az fm20.dll fájl valószínűleg nem kapcsolódik a videokártyákhoz - ez csak egy példa volt. A legfontosabb itt nagyon figyelni a hiba kontextusára, és ennek megfelelően kell elhárítani.

  8. Ha az fm20.dll hibák egy adott hardvereszköz illesztőprogramjának frissítése után kezdődtek, görgessen vissza egy korábban telepített verzióra.

  9. Tesztelje a memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytuk, de a számítógép memóriáját és merevlemezét könnyen tesztelni lehet, és ezek a legvalószínűbb összetevők, amelyek meghibásodásukhoz fm20.dll hibákat okozhatnak.

    Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, akkor a lehető leghamarabb cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt.

  10. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti fm20.dll fájl hibaelhárítási tanácsai sikertelenek, egy indítási javítás vagy javítás telepítésével vissza kell állítania az összes Windows DLL fájlt a működő verzióra.

  11. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztítót a fm20.dll kapcsolódó problémák kijavításához a rendszerleíró adatbázisban. Egy ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztító program segíthet az érvénytelen fm20.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításában, amelyek a DLL hibát okozhatják.

    Ritkán javasoljuk a rendszerleíró adatbázis tisztítóinak használatát. Az opciót "utolsó megoldásként" belefoglaltuk ide a következő pusztító lépés előtt.

  12. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A Windows tiszta telepítése mindent töröl a merevlemezről, és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem javítja az fm20.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban megpróbálta kijavítani az fm20.dll hibát az ezt megelőző hibaelhárítási lépéssel.

  13. Hardverprobléma elhárítása, ha továbbra is fennáll az fm20.dll hiba. A Windows tiszta telepítése után a / az DLL probléma csak hardverhez kapcsolódhat.