A Yahoo Mail elérése az Outlook.com webhelyen

Az Outlook.com webhelyen gyorsan hozzáadhatja Yahoo Mail-fiókját, hogy az alkalmazáson belül megtekinthesse, onnan küldhessen üzeneteket és más módon léphessen kapcsolatba velük. Azt választja, hogy a Yahoo e-maileket egy dedikált Yahoo Mail mappába vagy az Outlook Beérkező levelek mappába érkezik-e.

A cikk utasításai az Outlook.com webhelyre vonatkoznak.

Kövesse ezeket a lépéseket az Outlook.com beállításához a Yahoo Mail beérkező levelek eléréséhez.

  1. Jelentkezzen be az Outlook.com e-mail fiókjába.

  2. választ beállítások.

  3. választ Az összes Outlook beállítás megtekintése.

  4. választ Levél > E-mail szinkronizálása.

  5. Alatt Csatlakozott fiókokválassza Egyéb e-mail fiókok.

  6. Ban,-ben Megjelenítendő név szövegmezőbe írja be azt a nevet, amelyet meg szeretne jeleníteni a másoktól kapott e-mail üzenetekben.

  7. Írja be a Yahoo Mail e-mail címét és jelszavát.

    Ha a Yahoo Mail-fiókja kétlépcsős azonosítást használ, írja be a létrehozott alkalmazásjelszót.

  8. Válasszon egy új mappa létrehozását a Yahoo levelekhez, vagy a Yahoo levelek importálását a meglévő Outlook mappákba.

  9. választ OK.

Az üzenetek importálása eltarthat egy ideig, ha sok Yahoo Mail üzenet van. Mivel ez szerverről szerverre fordul elő, bezárhatja a böngészőt és kikapcsolhatja a számítógépet. Az importálás befejeztével a Yahoo Mail üzeneteknek megjelennek az Outlook.com oldalon.

Ha a kapcsolat sikertelen, válassza ki az IMAP / SMTP kapcsolatok beállításait vagy a POP / SMTP kapcsolat beállításait a hiba képernyőn, és írja be manuálisan a Yahoo Mail-fiók adatait.


Kezelje a csatlakoztatott fiókokat

Ha módosítani szeretné a Yahoo Mail-fiókját, lépjen a következőre: beállítások > Az összes Outlook beállítás megtekintése > Levél > E-mail szinkronizálása. Látni fogja a Yahoo-fiókját, valamint az Outlook.com-ban beállított többi e-mail fiókot a listában Kezelje a csatlakoztatott fiókokat szakasz. Lehetőségek vannak a fiók szerkesztésére, törlésére és frissítésére.

Yahoo levelezés küldése az Outlook.com webhelyről

Ha e-mailt szeretne küldeni a Yahoo Mail címről az Outlook.com segítségével, válassza a lehetőséget Új üzenet az üzenet ablaktábla megjelenítéséhez. Válassza a lehetőséget Tól től a cím mezőben, és válassza ki a Yahoo Mail címet a legördülő menüből. Ha gyakran kívánja használni, állítsa be a Yahoo Mail címet alapértelmezettként az üzenetek küldéséhez.


Új e-mailek továbbítása a Yahoo Mailről az Outlook.com-ra

Ha nem szeretné importálni a meglévő Yahoo Mail üzeneteket és mappákat az Outlook.com webhelyre, lépjen a Yahoo fiókjába, és állítsa be a Yahoo Mail fiókot úgy, hogy az üzenetek automatikusan továbbításra kerüljenek az Outlook.com fiókjába.

Amikor a Yahoo Mail üzeneteket továbbítja az Outlook.com-fiókjába, nem küldhet üzeneteket a Yahoo Mail fiókjából az Outlook.com segítségével.

  1. Jelentkezzen be Yahoo Mail fiókjába.

  2. választ beállítások.

  3. választ Több .beállítások.

  4. választ postaládák.

  5. Alatt Postafiók lista, válassza ki a Yahoo Mail fiókot.

  6. Alatt Szállítmányozás, írja be az Outlook.com e-mail címét.

  7. választ Ellenőrzése. E-mailt küldünk az Outlook.com e-mail fiókjába.

  8. Az Outlook.com-fiókjában keresse meg a Yahoo ellenőrző e-mailt. Kattintson a linkre, és kövesse a biztonsági lépéseket az Outlook.com e-mail címének ellenőrzéséhez.

  9. A Yahoo Mail-fiók mostantól az összes beérkezett új üzenetet továbbítja az Outlook.com-fiókjába.