Hogyan érhető el a Yahoo Mail a Gmailben

Lehetséges, hogy a Yahoo Mail-t a Gmail-be egy Gmailify nevű szolgáltatás segítségével szerezheti be. Akár a Yahoo e-mail címével is küldhet üzeneteket, amikor szinkronizálja a Yahoo Mail szolgáltatást a Gmailtel.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Yahoo Mail és a Gmail szabványos webes verzióira vonatkoznak. Minden lépés ugyanaz, minden böngészőben.


A Yahoo e-mailek letöltése a Gmailben

A Gmail beállítása a Yahoo Mail-fiókból érkező üzenetek fogadására és küldésére:

  1. A Gmailben válassza ki a fogaskerék ikon és válassza ki beállítások.

  2. választ Fiókok és importálás.

  3. Ban,-ben Ellenőrizze a leveleket más számlákról válasszon Adjon hozzá egy e-mail fiókot.

  4. Ban,-ben E-mail cím szövegmezőbe írja be a Yahoo Mail címet, majd válassza a lehetőséget Következő.

  5. választ Fiókok összekapcsolása a Gmailify-val, majd válassza ki Következő.

    A másik lehetőség eltávolítja az üzeneteket a Yahoo Mail alkalmazásból. A Gmailify segítségével kezelheti Yahoo-fiókját akár a Yahoo Mailből, akár a Gmailből.

    A Gmailify nem igényli a Yahoo Mail Pro előfizetését. A Gmailify 2016-os elindítása előtt nem tudott Yahoo Mail üzeneteket küldeni vagy fogadni a Gmail-fiókján keresztül, anélkül, hogy előfizetne a Yahoo prémium szolgáltatására.

  6. A Yahoo Mail bejelentkezési képernyőn adja meg felhasználónevét és jelszavát, állítsa be az engedélyeket, majd válassza a lehetőséget Egyetért.

  7. Ban,-ben Gmail-fiókot kapott ablak, válassza ki közel.

  8. A Gmailben lépjen a beállítások > Fiókok és importálás ellenőrizze, hogy a beállítások a kívánt módon vannak-e konfigurálva.

    Alapértelmezés szerint a Gmail válaszol az összes üzenetre az Ön Gmail-címéről. A beállítás módosításához lépjen a Levél küldése másként szakasz és válassza ki Válaszoljon ugyanarról a címről, amelyre az üzenetet elküldték.

  9. Bármikor visszatérhet erre a képernyőre a Yahoo Mail-fiók leválasztásához. Amikor kiválasztja leválasztás a Yahoo Mail címe mellett megtarthatja vagy törölheti az importált leveleket a Yahoo Mail fiókból.

    A Yahoo-névjegyek importálása a Gmailbe is lehetséges.