E-mail fiókok hozzáadása a Windows Live Mailhez

A Windows Live Mail szolgáltatás 2016-ban megszűnt. Néhány ember azonban továbbra is használhatja, ezért ezeket az utasításokat megőrizzük, hogy segítsen nekik további e-mail fiókok hozzáadásában. A Windows Mail alkalmazáshoz mellékelt utasításokat tartalmazza.

A legtöbb alkalmazáshoz hasonlóan a támogatott kiszolgálók és e-mail szolgáltatók típusainak is vannak bizonyos korlátai. A Windows Live Mail támogatja a legtöbb webmail szolgáltatót, beleértve az Outlook.com, a Gmail és a Yahoo! Posta. 

E-mail fiókok hozzáadása az Outlookhoz


E-mail fiókok hozzáadása a Windows Live Mailhez

Adjon hozzá új fiókokat a felületen keresztül.

  1. Válassza ki a kék színt Windows Live Mail gombra, amely az alkalmazás ablakának bal felső sarkában található.

  2. Amikor megjelenik a menü, válassza a lehetőséget Opciók majd válassza ki E-mail fiókok.

  3. Amikor megjelenik a Fiókok párbeszédpanel, válassza a ikont hozzáad gombot.

  4. választ Email fiók mint a Windows Live Mailhez hozzáadni kívánt fiók típusa. 

  5. Írja be e-mail fiókját és bejelentkezési adatait, valamint a megjelenítési név beállításának lehetőségét. Ellenőrizze Ne feledje ezt a jelszót van kiválasztva, ha a számítógép nincs megosztva. Törölje a jelet erről a lehetőségről, vagy hozzon létre több Windows felhasználói fiókot az adatvédelem javítása érdekében.

  6. Egynél több fiókkal az alapértelmezett fiók létrehozásához válassza a ikont Legyen ez az alapértelmezett e-mail fiókom jelölőnégyzetet.


Manuális szerverbeállítások

választ A kiszolgáló beállításainak kézi konfigurálása és kattintson Következő nem felismert fiók hozzáadásához. Adja hozzá az adatokat az e-mail szerverekhez való csatlakozáshoz. Miután megadta ezeket a beállításokat, a Windows Live-nak képesnek kell lennie az e-mailek problémamentes lekérésére.

Fiók hozzáadása a Windows Mail programhoz

Windows 10 rendszeren használja a Windows Mail alkalmazást. Ezenkívül, ha a Microsoft-fiókját használja a számítógépre történő bejelentkezéshez, akkor az e-mail cím már be van állítva a Mail alkalmazásban.

A Mail alkalmazáshoz való hozzáférés és további e-mail fiókok hozzáadása egyszerű.

  1. Írja be a levelet a tálca jobb alsó sarkában található keresőmezőbe, és válassza a lehetőséget mail App a keresési eredmények között.

  2. Üdvözlő oldal jelenik meg, ha először használja a Mail alkalmazást. Ha igen, válassza a lehetőséget Fiók hozzáadása és ugorjon a 4. lépésre. Ha korábban már használta az alkalmazást, válassza a lehetőséget beállítások a Mail ablak bal alsó sarkában, és válassza a lehetőséget Fiókok kezelése.

  3. választ Fiók hozzáadása.

  4. Megnyílik a Fiók hozzáadása ablak. Válassza ki a hozzáadni kívánt e-mail fiók típusát, például kilátás, Googlevagy jehu.

  5. Adja meg a fiók bejelentkezési adatait, majd válassza a lehetőséget Következő.

  6. A Windows Mail ellenőrzi a fiók adatait. Egy megerősítő képernyő értesíti Önt a beállítás befejezéséről.

    Web