HBO GO vs. HBO MOST: Mi a különbség?

A HBO tartalomkönyvtárából filmeket, sorozatokat és különlegességeket streamelhet bármilyen alkalmazás-képes eszközön - legyen szó telefonról, laptopról, okostévéről, streaming botról vagy set-top boxról. Csak az HBO két streaming szolgáltatásának egyikére van szüksége: HBO NOW vagy HBO GO.

Web


Általános megállapítások

HBO MOST

  • Önálló streaming szolgáltatás.

  • Hozzáférhet az összes HBO tartalomhoz.

  • Felidézi a megtekintési előzményeket, és ott folytatja a játékot, ahol abbahagyta.

HBO GO

  • HBO kábel- vagy műholdas előfizetés szükséges.

  • Hozzáférhet az összes HBO tartalomhoz.

  • Felidézi a megtekintési előzményeket, és ott folytatja a játékot, ahol abbahagyta.

Az egyetlen fontos különbség az HBO NOW és az HBO GO között az, hogy az HBO GO azoknak szól, akik kábel- vagy műholdas szolgáltatójukon keresztül rendelkeznek HBO-előfizetéssel. Az előfizetés az Amazon Prime-on keresztül is elérhető. Az HBO NOW viszont bárki számára elérhető, akárcsak a Netflix vagy a Hulu.

Ha HBO előfizetéssel rendelkezik, az HBO GO segítségével megnézheti az HBO műsorait és filmjeit telefonján, táblagépén, számítógépén vagy más alkalmazásokat támogató eszközön. Ha nincs előfizetésed, akkor nincs mód az HBO GO megszerzésére. Ezért az HBO NOW ideális a zsinórvágókhoz.

A kábelvágók egyik problémája, hogy sok szolgáltatás létezik, beleértve a kábelcseréket, például a Sling TV-t, és az általános streaming szolgáltatásokat, például a Netflix, hogy könnyű annyit vagy többet fizetni a streaming szolgáltatásokért, mint a kábelért.


Ár: A kábelcsomag költségétől függ

HBO MOST

  • $ 14.99 havonta.

HBO GO

  • Prémium kábel- vagy műholdas előfizetéssel együtt.

Kicsit drágább, mint a Netflix, az HBO MOST havonta 14.99 dollárba kerül. Ez pénzt takaríthat meg a prémium kábel előfizetés költségeihez képest. Az HBO NOW és az HBO GO összértékének felmérésekor azonban figyelembe kell vennie a kábeltévé (és a vele elérhető egyéb csatornák és DVR-szolgáltatások) előnyeit.

Hozzáférés: Bárki, bárhol és a kábel előfizetők között

HBO MOST

  • Önálló streaming szolgáltatás, amelyhez nincs szükség meglévő kábel- vagy műholdas csomagra.

HBO GO

  • HBO kábel- vagy műholdas előfizetés szükséges kábelszolgáltatón, műholdas TV-szolgáltatón vagy az Amazon Prime-on keresztül.

Az HBO NOW alkalmazás letölthető egy Roku, Amazon Fire TV vagy más streaming eszközről, és tévén vagy mobil eszközön nézhető meg.

Az HBO GO az alkalmazással bármilyen eszközön megtekinthető, de csak fizetős kábel előfizetők számára létezik. Csak azok számára érhető el, akik kábeles vagy műholdas csomagon keresztül előfizetnek az HBO-ra. Ha HBO előfizetéssel rendelkezik, az HBO GO ingyenes. Ha nincs HBO előfizetésed, az HBO GO nem választható.


Tartalom: Ugyanaz a tartalom, eltérő előfizetés

HBO MOST

  • Ugyanaz a tartalom, mint az HBO, de élő hírcsatorna nélkül.

HBO GO

  • Ugyanaz a tartalom, mint az HBO, de élő hírcsatorna nélkül.

Az HBO NOW és az HBO GO ugyanazt a tartalmat tartalmazza. Ez magában foglalja az HBO összes eredeti műsorát, a The Sopranos-tól a Trónok játékához. Ez magában foglalja az összes olyan filmet is, amelynek közvetítésére és közvetítésére az HBO jelenleg jogosult.

Az HBO NOW és az HBO GO nem tartalmaz élő közvetítést az HBO csatornáról. A legtöbb műsor akkor válik elérhetővé a szolgáltatásban, amikor egy műsort sugároznak az HBO csatornán, de nincs lehetőség a csatorna élő közvetítésének megtekintésére.

Az HBO új filmeket ad hozzá, és a régebbi filmeket egész évben felváltja. A nemrégiben megjelent filmekkel együtt, amelyek nem állnak rendelkezésre más streaming szolgáltatásokban, az HBO rendszeresen a régebbi filmeket is felveszi a forgatásába. További információ a filmek elérhetőségéről az HBO új kiadásainak listáján található.

Végső ítélet: Szerezd meg most az HBO-t, ha nincs kábel

Mivel az HBO NOW csak az HBO tartalmához nyújt hozzáférést, a streaming szolgáltatásokhoz hasonló kategóriába tartozik, mint például a CBS All Access. Az ilyen egycsatornás előfizetések felszámíthatják a szórakoztatási számlákat. A fellebbezés az Ön ízlésének és preferenciájának köszönhető. Sok zsinórvágóért az HBO-nak érdemes havi 15 dollárt fizetnie.

Letöltés:

Android Amazon Prime Roku