A Microsoft Office telepítése iPad készülékhez

A Word, az Excel és a PowerPoint összekapcsoló kombinált Microsoft Office alkalmazás játékváltó egyes Office felhasználók számára. Csak egy probléma van: Nincs Microsoft Office for iPad. Ez valóban a Microsoft Office for iOS.

Ez azt jelenti, hogy az alkalmazások iPhone-méretűek, nem iPad-méretűek. Jelenleg ezeknek az alkalmazásoknak az ideális módja az iPad-en az egyedi alkalmazásletöltések révén történik. Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg.


A Microsoft Office for iPad telepítése

A Microsoft Office iOS rendszerhez pár különböző lehetőség közül választhat. A Microsoft Office egyetlen entitásként tölthető le, amelyre itt térünk ki. De lehetősége van egyedi alkalmazások - Word, PowerPoint, Excel és mások - külön programként történő letöltésére is. Az Office all-in-one alkalmazás telepítésének módja az iPad készüléken.

  1. Az App Store-ban keresse meg a Microsoft Office szoftvert, és keresse meg a keresési eredmények között. Koppintson a Kap az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.

  2. Miután befejezte a letöltést és a telepítést, koppintson a ikonra Nyisd ki.

  3. A rendszer kéri, hogy jelentkezzen be Microsoft-fiókjába (ha még nincs, létrehozhatja), és lehet, hogy bizonyos engedélyeket kell megadnia az Office alkalmazásnak. Feltétlenül olvassa el ezeket, hogy tudja, mit ad.

  4. A telepítési folyamat során valószínűleg értesítést fog kapni arról, hogy az alkalmazás iPhone-ra van optimalizálva, és a lehetőségre Töltse le az iPad alkalmazásokat. Kattintson az opcióra, ha az alkalmazások teljes méretű iPad verzióit szeretné letölteni.

    A Microsoft Office all-in-one alkalmazást már az iPhone-ra optimalizáltuk. Azonban továbbra is működni fog iPad-en, de nem teljes képernyős lehetőségként.

    Azt is választhatja, hogy Tovább ezt az opciót és fejezze be a telepítést, ha nem kívánja letölteni a teljes méretű alkalmazásokat.

  5. Ha rákattint, hogy megkapja a programok teljes méretét, megjelenik egy lista. A telepíteni kívánt alkalmazásoknál érintse meg a elemet Kap és az App Store-ba kerül, hogy letöltse az iPad optimalizált verzióját. Meg kell ismételnie ezeket a lépéseket az összes telepíteni kívánt alkalmazáshoz.


A Microsoft Office for iPad használata

Annak ellenére, hogy nincs optimalizálva iPad-re, a Microsoft Office alkalmazás kínál néhány előnyt az iPad felhasználók számára.

  • Kevesebb helyet foglal, mint az Office alkalmazás által lefedett három önálló alkalmazás.
  • Van néhány további szolgáltatás, amelyet valószínűleg nem talál az önálló alkalmazásokban.
  • Dikció közvetlenül a Microsoft Office-ra az iPad hangrögzítőből lehetséges.

Feltéve, hogy az all-in-one Microsoft Office alkalmazást iPad-jén kívánja használni (nem pedig az egyes programokat), néhány dolgot tudnia kell azok használatához.

A Microsoft Office kezdőképernyője

Amikor először kezdi használni az Office alkalmazást az iPad-en, frusztrálódhat, mert ez egy kis téglalap az egyébként üres képernyő közepén. Ezen változtathat. Csak érintse meg a Bontsa ikonra a képernyő jobb alsó sarkában.

Ez kibővíti a képernyőt úgy, hogy többnyire az iPad összes ingatlanját lefoglalja, és a képernyő tetején és alján csak egy kis része marad kihasználatlanul. A kibővített verzió addig marad, amíg meg nem koppintja az alkalmazás méretének csökkentése érdekében, még akkor sem, ha bezárja az Office-t és újra megnyitja.

A kezdőképernyőn lehetősége van választani Ajánlott fájlok, amelyek a közelmúltban megnyitottak, vagy megérintheti a ikont Új gombot a képernyő alsó közepén egy menü megnyitásához, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a létrehozni kívánt új dokumentum típusát.

A lehetőségek a következők:

  • Megjegyzések: Írjunk be egy új jegyzetet (Sticky Note), amelyet aztán elmenthet vagy megoszthat másokkal.
  • Lencsék: Megnyitja a kamerát, így beolvashatja (vagy képet készíthet) egy dokumentumról, fényképről vagy tábláról, amelyet aztán Word dokumentumként, PDF fájlként vagy képként elmenthet, és megoszthat másokkal.
  • dokumentumok: Megnyit egy képernyőt, amely lehetővé teszi a választást Szöveg beolvasása, Üres dokumentumvagy Hozzon létre sablonból Word, Excel vagy Powerpoint használatához.

A Kezdőképernyőn található egy Műveletek ikon is. Itt talál olyan opciókat, mint például Fájlok átvitele, Kép szöveggéés Kép az asztalra. Az utóbbi két opció lehetővé teszi egy kép vagy dokumentum beolvasását, és az abban beolvasott szövegek konvertálását elektronikus szöveggé.

Az Office alkalmazás másik nagyon hasznos tulajdonsága a PDF fájlokkal való együttműködés képessége. A Műveletek menü segítségével aláírhatja a PDF-eket vagy beolvashatja, és konvertálhatja a dokumentumokat PDF-be.


Dokumentumok, táblázatok és prezentációk kezelése

Miután új dokumentum, táblázat vagy prezentáció megnyitását vagy létrehozását választotta, rájön, hogy sok ugyanazzal a lehetőséggel rendelkezik, mint akkor, ha ezen alkalmazások önálló verzióit használja.

dokumentumok

Ha dokumentumokkal dolgozik, megtalálja a formázási menüket, amire számíthat. A menü pedig jobbra vagy balra csúszik, hogy felfedje a további lehetőségeket. Van egy nagy mikrofon ikon is, amely a dokumentum jobb oldalán lebeg. Ha megérinti ezt az ikont, akkor diktálhatja, hogy mit szeretne írni, ahelyett, hogy megpróbálna gépelni a képernyőn megjelenő billentyűzet segítségével.

Az Apple billentyűzet és egér mindezekkel az alkalmazásokkal együtt fog működni, ha rendelkezésre állnak. Ha nem, akkor az ujjmozdulatok és a képernyőn megjelenő billentyűzet segítségével bármit megtehet, amit szeretne.

Táblázatok

Táblázatokban a Microsoft Excel használatával mozoghat egy munkafüzetben vagy munkalapon. Írja be adatait a képernyőn vagy a vezeték nélküli billentyűzet segítségével. És akkor talál helyi menüket, ha kiválaszt egy oszlopot vagy sort.

Hozzáférhet a rövidítési, formázási és képleteszközökhöz is, ugyanúgy, mint az egyes Microsoft Excel alkalmazásokban.

Előadások

A bemutatóval való munka az iOS rendszerű Office alkalmazásban nagyon hasonlít a PowerPoint alkalmazáshoz. Választhat, hogy a semmiből dolgozik, vagy sablonból készíthet prezentációt. És hozzáférhet ugyanazokhoz a formázóeszközökhöz, amelyek elérhetők az önálló PowerPoint alkalmazásban. Hozzáadhat Megjegyzéseket és Megjegyzéseket, sőt automatizálhatja a prezentációt.


A Microsoft Office legfelső menüje az iPad-en

Van egy utolsó menü, amelyet meg kell ismernie. Ez a menü jelenik meg az egyes alkalmazások - Dokumentumok, Táblázatok és Bemutató - tetején. Ez a menü többnyire mindhárom alkalmazásban szabványos. Itt talál opciókat:

  • Kibont: Nézzük meg a dokumentummal végzett műveletek visszavonását.
  • Szöveg formázása: A szövegformázási lehetőségek széles skáláját nyitja meg, beleértve a betűtípusokat, méretet, formátumokat, térközt és igazítást.
  • Keresés: Keresés vagy Keresés és csere funkciót hajt végre.
  • Megosztás: Lehetővé teszi mások meghívását, hogy működjenek együtt a dokumentummal egy e-mailben vagy üzenetben küldött link segítségével.
  • Több: Ez a menü a mentés, nyomtatás, exportálás és előzmények beállításait tartalmazza.

Egy dokumentumon azt is tapasztalhatja, hogy rendelkezik egy mobil nézet választási lehetőség. Így láthatja, hogyan jelenik meg a dokumentum egy mobil eszközön. És egy bemutatón talál egy toll ikont, amelyet megérinthet az aktiváláshoz Tintajegyzetek.