ICS-naptárfájlok importálása

Több naptár tartalmának követése elmulasztott eseményekhez vezet. Kerülje el az ütemezési zavarokat úgy, hogy az összes naptárból egyetlen alkalmazásba importálja adatait. A naptári alkalmazások formátumától vagy életkorától függetlenül jó eséllyel exportálhatják eseményeit és találkozóit egy ICS-fájlba. A legtöbb naptáralkalmazás - beleértve a Google Naptárt és az Apple Calendar - is képes ICS-fájlokat importálni.

A cikkben található információk az Apple Naptárra és a Google Naptárra vonatkoznak, de a legtöbb naptár támogatja az ICS-fájlok importálását.

Miután a naptári bejegyzéseket ICS fájlként exportálta .ics kiterjesztéssel, importálhatja a kívánt naptárba. Itt egyesítheti a bejegyzéseket a meglévő naptárral, vagy az eseményeket megjelenítheti egy új naptárban a használt alkalmazáson belül.


ICS-naptárfájlok importálása a Google Naptárba

  1. Nyissa meg a Google Naptárt a calendar.google.com címen.

  2. Válassza ki a fogaskerek ikon a profilképedtől balra a Google Naptár tetején.

  3. Válasszon beállítások a legördülő menüben.

  4. Válassza ki a Import Export opciót a képernyő bal oldalán található lehetőségek közül.

  5. Válasszon import alatt Import Export. Válassza az úgynevezett lehetőséget Válassza ki a fájlt a számítógépéről a import szakasz. Keresse meg és nyissa meg a használni kívánt ICS fájlt.

  6. Válassza ki azt a naptárt, amelybe az ICS-eseményeket importálni szeretné Hozzáadás a naptárhoz legördülő menü.

  7. Válasszon import.

Új naptár készítéséhez, amellyel használhatja az ICS fájlt, lépjen a következőre: beállítások És válasszon Naptár hozzáadása. Töltse ki az új naptáradatokat, majd fejezze be a Naptár létrehozása gomb. Ezután válassza az adott naptárt az importálás során.


ICS-naptárfájlok importálása az Apple Naptárba

A Google Naptárhoz hasonlóan az Apple Naptár is megkönnyíti az ICS-fájlok importálását.

  1. Nyisd ki Naptár a Mac számítógépen. kettyenés filé a menüsoron, és válassza a lehetőséget import a legördülő menüből.

  2. Keresse meg és jelölje ki a kívánt ICS fájlt, majd kattintson a gombra import.

  3. Válassza ki a naptárt, amelyhez hozzá kívánja adni az importált eseményeket, vagy válassza ki Új naptár új naptár létrehozása az importált ütemezéshez.

  4. választ OK.

Az összes naptárbejegyzés mostantól az Apple Calendar alkalmazásba kerül.


Az ICS fájlformátumról

Az ICS fájlformátum univerzális naptárformátum, amelyet a naptár és az e-mail programok használnak, beleértve az Outlook for Microsoft 365, a Google Calendar, a Yahoo Calendar és az Apple Calendar alkalmazást. Az ICS fájlok egyszerű szöveges fájlok, amelyek információkat tartalmaznak, például az értekezletek címét, idejét és résztvevőit.