Kezdje el a csevegést a Social Dating App Badoo-n

Miután befejezte a Badoo regisztrációját, készen áll arra, hogy bejelentkezzen a csevegőbe és a közösségi hálózatba, és elkezdjen találkozni új dátumokkal és barátokkal. Az alkalmazás számos különböző módot kínál a bejelentkezéshez, beleértve az ingyenes Badoo-fiók használatát a Facebookon vagy a Twitteren keresztül, többek között.


Badoo Bejelentkezés

Keressen új barátokat a Badoo közösségi hálózaton és a társkereső alkalmazáson !. Badoo

A kezdéshez keresse meg a Badoo kezdőlapját, és keresse meg a "Bejelentkezés a Badoo-ba" mezőt az oldal jobb oldalán.

  1. Ha van Badoo-fiókja, írja be fiókja e-mail címét az első mezőbe.
  2. Írja be jelszavát a második mezőbe.
  3. Ha még nincs Badoo-fiókja, akkor néhány lehetősége van a bejelentkezéshez. Az egyik az, hogy bejelentkezéssel jelentkezzen be más fiókokhoz, amelyekkel a Badoo használhatja a látogatás hitelesítését. Például a bejelentkezési oldalon a Facebook vagy a Twitter gombra kattintva bejelentkezhet felhasználónevével és jelszavával bármelyik hálózatból. Ha bármelyik lehetőségre kattint, megjelenik egy ablak, amely felszólítja a bejelentkezési adatok megadására. További felhasználási lehetőségei az MSN-fiókja, vagy az orosz e-mail szolgáltatónál, a Mail.ru-nál kapott fiók. Kattintson a bejelentkezési mező "..." menüjére az összes lehetőség megtekintéséhez. Alternatív megoldásként új fiók létrehozását is választhatja, ha a képernyő jobb felső sarkában, a bejelentkezési mező tetején található "Nem tag? Fiók létrehozása" opcióra kattint. 
  4. Jelölje be az „Emlékezzen rám” jelölőnégyzetet a későbbi látogatások során történő könnyű hozzáférésre.
  5. Kattintson a zöld "Jelentkezzen be!" gombot a folytatáshoz.

Felhívjuk figyelmét, hogy az "Emlékezzen rám" funkció tárolja jelszavát, hogy a jövőbeni látogatásai során automatikusan bejelentkezzen a webhelyre. Ez nem ajánlott, ha számítógépet használ, különösen olyan nyilvános helyeken, mint egy iskola vagy könyvtár. Fiókját a számítógép többi felhasználója is veszélyeztetheti, ha utána látogatják a Badoo-t, ezért ennek megfelelően járjon el.


Hogyan lehet mobil eszközön bejelentkezni a Badoo-ba

  1. Az alkalmazás megnyitásához érintse meg a kezdőképernyőn a Badoo ikont.
  2. Ha van Badoo-fiókja, érintse meg az "Egyéb opciók" gombot az üdvözlő képernyőn
  3. Koppintson a „Bejelentkezés a Badoo-ba” elemre
  4. Írja be felhasználónevét, amely vagy az e-mail címe, vagy a telefonszáma lesz, ha mobileszközén regisztrált.
  5. Írja be jelszavát a második mezőbe.
  6. Koppintson a kék "Bejelentkezés" gombra
  7. Alternatív módon bejelentkezhet a Facebook felhasználónevével és jelszavával. Egyszerűen érintse meg az üdvözlő képernyőn a "Bejelentkezés Facebook-szal" gombot. Ezután megjelenik egy oldal, ahol megadhatja Facebook-fiókjának bejelentkezési adatait. Míg a különböző hálózatoknak számos lehetősége van, mint például a Twitter és az MSN, a számítógépről történő bejelentkezéskor a mobilon csak két lehetőség közül választhat: Badoo-fiókkal vagy Facebook-fiókkal.
  8. Ha még nincs Badoo-fiókja, és szeretne létrehozni egyet, akkor ezt egyszerűen megteheti a mobil üdvözlő képernyőn. Érintse meg a szürke "Egyéb opciók" gombot, majd válassza a "Fiók létrehozása" lehetőséget. Kövesse az utasításokat az új fiók létrehozásához szükséges információk megadásához.

Elfelejtette a Badoo jelszavát?
Ha megpróbált bejelentkezni, és nem tud hozzáférni a fiókjához, akkor valószínű, hogy helytelenül írta be a jelszavát, vagy elfelejtette a helyes jelszót. Az "Elfelejtette a jelszavát?" Elemre kattintva vagy megérintésével A Badoo bejelentkezési képernyőn megjelenő hivatkozás új ablakot nyit meg, amelyből új jelszót hozhat létre.


Töltse ki Badoo-profilját

Pillanatkép jóvoltából, 2012 © Badoo

Miután bejelentkezett a Badoo-ba, a profil kitöltésével kell elsődleges fontosságúnak lenni. Akár új barátok, akár randevúk megismerésére használja a webhelyet, a legsikeresebb tagok megtalálták a teljes profilt, amelyen fotók, érdeklődési körök és információk szerepelnek, és növeli annak valószínűségét, hogy új emberekkel találkoznak.

A Badoo-profilod (az enyémet fentebb szemlélteted) a képernyő tetején található menüsorban található avatar ikonon keresztül érhető el.


Mi van a Badoo-profilban?

Profilja a legjobb lehetőség arra, hogy jó első benyomást keltsen. A fotók és videók mellett lehetősége van rengeteg információt megosztani másokkal, akik hasonló érdeklődésű emberekkel szeretnének találkozni.

  • Munka és oktatás: Ha hozzáad néhány részletet az iskolai végzettségedhez és a munkád előzményeihez, az hasonló gondolkodású új barátokat vonzhat.
  • Elhelyezkedés: A "Profil" és a "Fotók és videók" fül alatt található egy link, amelyen megváltoztathatja tartózkodási helyét, vagy létrehozhat egy térképet a városrész megjelenítéséhez.
  • Itt vagyok: Ezen a területen három lehetőség közül választhat: 'Új barátokat szerezhet', 'Csevegés' vagy a 'Dátum'.
  • Érdeklődési körök. Hobbik, kedvenc zenefajták, filmek és egyéb érdekességek hozzáadása nagyszerű módja annak, hogy az emberek tudják, ki vagy. Írja be érdeklődési körét a megadott szövegmezőbe, vagy válassza a "Válasszon a listából" lehetőséget a Badoo által biztosított lehetőségek megtekintéséhez és kiválasztásához.
  • Személyes adatok. Egyszerű, ezek az általános információk, amelyeket a legtöbb ember érdekel, többek között:
    • kapcsolati státusz
    • Nemiség
    • megjelenés
    • Életrendek
    • Gyerekek
    • Dohányzási preferencia
    • Ivási preferencia
  • Nyelvek: Ez a szakasz az Ön nyelvének megadására szolgál

Fotók hozzáadása a Badoo-profilhoz

Pillanatkép jóvoltából, 2012 © Badoo

A legtöbbet megtekintett Badoo profilok általában azok, amelyek a legtöbb fotóval rendelkeznek. A webhely négy különböző módot kínál a képek feltöltésére vagy importálására a fiókjába. Kattintson a "Fotók és videók" fülre, majd kövesse az alábbi utasításokat a képek hozzáadásához és a Badoo új barátaival és romantikus partnereivel való kapcsolatfelvétel megkezdéséhez.

Felhívjuk figyelmét, hogy a webhely csak JPG és PNG fájlokat támogat, amelyek 128 MB-nál kisebbek.

Fotók feltöltése a Badoo-ra

  1. Nyissa meg profilját a képre kattintva a képernyő bal felső sarkában
  2. Kattintson a kék "Fotók hozzáadása" négyzetre a fotóbeállítások megnyitásához (mobilon a képek és videók hozzáadásához szükséges gomb megegyezik)
  3. Válassza a "Fotók feltöltése a számítógépről" lehetőséget, ha számítógépet használ, és fényképeket szeretne feltölteni egy merevlemezről. Alternatív megoldásként a Badoo felajánlja az Instagram, a Facebook vagy a Google+ fiókból származó fényképek elérésének lehetőségét is. Csak kattintson a megfelelő közösségi hálózatra, és készen áll arra, hogy megadja a bejelentkezési adatait, hogy hozzáférjen fiókjához. (Megjegyzés: mobilon feltölthet fényképeket a fényképezőgép tekercséből, vagy a Facebook vagy Instagram fiókjából.)
  4. Tallózzon és válassza ki a feltölteni kívánt fotókat.
  5. Kattintson a "Megnyitás" gombra a fénykép feltöltéséhez.

Hogyan keressünk a Badoo-n

Könnyű új barátokat keresni, ha a Badoo alkalmazásban kiválasztja az "Emberek a közelben" lehetőséget. Badoo

Akár nőt, akár férfit keres a Badoo-n, a keresés egyszerűvé válik ezen a csevegő- és közösségi hálózati alkalmazáson. Új barátok és lehetséges dátumok megkezdéséhez kattintson a képernyő bal oldalán (számítógépen) vagy a főmenüben (mobilon) található "Emberek a közelben" linkre. Számítógépen lehetősége nyílik az eredmények további szűrésére a képernyő jobb felső sarkában található "szűrő ikonra kattintva. Ezután szerkesztheti a keresést azzal, hogy kiválasztja, milyen ismerősökkel szeretne találkozni ( szerezzen új barátokat, csevegjen vagy randevúval), valamint az életkor és a nem, valamint a távolság.

Play Encounters a Badoo-n

Játssz a "Találkozások" -val a Badoo-n, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Badoo

A Hot-or-not stílusú Badoo "Találkozások" játékkal a felhasználók flip-book stílusban tekinthetik meg a lehetséges barát vagy romantikus randevú mérkőzések fényképeit és profilinformációit.

Megjelenik egy fénykép, alatta egy további fotógaléria (attól függően, hogy a felhasználó hány fotót töltött fel.) A felhasználók a szív ikonra kattintva jelezhetik, hogy szeretnének találkozni az illetővel, vagy a kereszt ikon jelzi a "nem" jelölést.

Azonnali üzenetküldés a Badoo Contacts alkalmazással

Pillanatkép jóvoltából, 2012 © Badoo

Amikor meglátogatja egy másik Badoo-felhasználó profilját, lehetősége van hozzáadni őket a kedvenceihez, megtekinteni őket a Találkozások játékban, és üzenetet küldeni nekik.

Ha új beszélgetést szeretne kezdeni egy Badoo-kapcsolattartóval, keresse meg a "Csevegjen vele (vagy vele) most!" Szöveget. Mobilon ez "GIF küldése és azonnal csevegés!" A kezdéshez kattintson vagy koppintson a linkre, de figyelmeztetni kell - a csevegéshez hiteleket kell vásárolnia hitelkártyák segítségével, hacsak valaki már nem küldött üzenetet neked, és ebben az esetben ingyen beszélgethetsz. Alternatív megoldásként a számítógépen titokban megjegyzést tehet ingyen, ha a "Megjegyzés hozzáadása" gombra kattint és követi az utasításokat.

A Badoo nagyszerű módja annak, hogy új embereket találkozzon online barátság vagy ismerkedés céljából. Mint minden közösségi hálózaton, vigyázzon arra is, hogy milyen információkat ad meg azoknak az embereknek, akiket nem ismer. Legyen biztonságban, érezzen jól és élvezze új barátait!

Frissítette: Christina Michelle Bailey