A / az Msvcr90.dll hibák kiküszöbölése

Az Msvcr90.dll hibaüzenetek jelentkezhetnek bizonyos programok használata közben, a Windows indításakor, vagy akár a Windows telepítése során. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori módot az msvcr90.dll hibák megjelenítésére:

  • Msvcr90.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az msvcr90.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] msvcr90.dll fájl. Hiányzik az msvcr90.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: msvcr90.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

A cikkben szereplő információk minden Microsoft operációs rendszerre vonatkoznak, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszereket.


Msvcr90.dll hibák okai

Az Msvcr90.dll hibákat az msvcr90 DLL fájl eltávolítása vagy sérülése okozza. A Msvcr90.dll hibákat a Windows beállításjegyzékével, számítógépes vírusokkal vagy rosszindulatú programokkal kapcsolatos problémák, vagy akár hardverhibák okozhatják.

Ne töltse le az msvcr90.dll fájlt egy DLL letöltő webhelyről. Ha szüksége van az msvcr90.dll másolatára, szerezze be az eredeti, törvényes forrásból.

A / az Msvcr90.dll hibák kiküszöbölése

Próbálja ki ezeket a megoldásokat a probléma kijavításáig:

Lehetséges, hogy csökkentett módban kell indítania a Windows rendszert, ha az msvcr90.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Töltse le az MFC biztonsági frissítést. Töltse le és telepítse a Microsoft Visual C ++ 2008 1. szervizcsomag újratervezhető csomag MFC biztonsági frissítését az msvcr90.dll fájl helyreállításához, a Microsoft által biztosított legfrissebb példánnyal.

    Válasszon a 64 vagy 32 bites verziók közül. Ellenőrizze a Windows Vezérlőpultot, hogy megtudja, 32 vagy 64 bites rendszert futtat-e.

  2. Helyezze vissza a Lomtárat. Ha véletlenül törölte az msvcr90.dll fájlt, akkor visszaállíthatja a törölt fájlt az Újrahasznosító tárolóból. Ha már kiürítette a Lomtárat, próbálja meg az adat-helyreállító szoftvert az msvcr90.dll helyreállításához.

    Csak akkor állítson vissza egy törölt msvcr90.dll fájlt, ha biztos abban, hogy maga törölte azt.

  3. Futtasson vírusokat / rosszindulatú programokat. A látott msvcr90.dll hiba egy ellenséges programhoz kapcsolódhat, amelyet DLL fájlként álcáznak. Vizsgálja meg számítógépét, hogy van-e benne rosszindulatú program, hogy kizárja ezt a lehetőséget.

  4. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha úgy gondolja, hogy az msvcr90.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció legutóbbi módosításai okozták, használja a Windows Rendszer-visszaállítást a Windows számítógép helyreállításához.

  5. Telepítse újra az msvcr90.dll fájlt használó programot. Ha az msvcr90.dll hiba egy adott program használatakor jelentkezik, a szoftver újratelepítése segíthet.

  6. Telepítse a Windows Updates alkalmazást. Egyes szervizcsomagok és javítások fontos frissítéseket tartalmaznak a számítógépen található DLL fájlokhoz, ezért ellenőrizze és telepítse a Windows frissítéseit.

  7. javítás a Windows. Hajtsa végre a Windows indítási javítását, hogy az összes Windows DLL fájlt vissza tudja állítani működő verziójára.

  8. Tisztítsa meg a Windows beállításjegyzéket. Használjon egy ingyenes Windows beállításjegyzék-tisztítót a hibát okozó érvénytelen msvcr90.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításához.

  9. Tisztán telepítse a Windows rendszert. Teljesít a Windows tiszta telepítése utolsó lehetőségként az operációs rendszer friss példányával kezdve.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során.

  10. Tesztelje és cserélje ki a hardvert. Használjon ingyenes memória tesztelő eszközt vagy egy merevlemez tesztelő programot a hardverrel kapcsolatos DLL hibák ellenőrzéséhez. Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt a lehető leghamarabb, vagy vigye el számítógépét egy professzionális számítógépjavító szervizbe.

     Maritsa Patrinos / Web


Msvcr90.dll hibák a Microsoft Excelben

Ha a Microsoft Excel megnyitása közben az msvcr90.dll hibát kapja, tartsa lenyomva a Ctrl gombot, és kattintson duplán a program ikonjára az Excel csökkentett módban történő elindításához. Ez letiltja a bővítményeket, így eltávolíthatja azt, ami a DLL hibát okozza. Menj filé > Opciók > Bővítmények és egyesével újra engedélyezze őket, minden alkalommal bezárva és újra megnyitva az Excel programot, amíg meg nem találja a tettest.