Mi az a Flipboard? Minden a Social News App

A Flipboard egy olyan társadalmi híralkalmazás, amely megkönnyíti a tájékozódást az Ön számára legfontosabb témákról.

Gondolhat a Flipboardra mint okos magazinra. A hagyományos nyomtatott magazinoktól eltérően a Flipboard személyre szabja tartalmát az érdeklődési körök alapján, majd a releváns cikkeket magazin stílusú elrendezésben jeleníti meg, amely könnyen kezelhető és kellemes a szemnek. A cikkek mellett más típusú tartalmakat is láthat, például videókat, podcastokat, tweeteket és egyebeket.

Az emberek a Flipboard segítségével digitális folyóiratokat hozhatnak létre, amelyeket megoszthatnak más felhasználókkal; miközben átolvassa a Flipboard tartalmát, könnyedén hozzáadhatja őket egy új vagy meglévő magazinhoz a profil alatt. A Flipboard segítségével magazinokat is rendezhet a szenvedélye alapján, konkrét forrásokért, csoporttal való megosztásért vagy gyűjtemény létrehozásáért.


Hogyan működik a Flipboard alkalmazás

A Flipboard úgy működik, hogy szó szerint átlapozhatja a történeteket. Egyedülálló gesztus-alapú flip funkcióval rendelkezik, amely megfordítja az oldalt, amikor felfelé / lefelé vagy balra / jobbra csúsztat a képernyőn, hasonlóan egy igazi magazin oldalának átfordításához.

Prykhodov / Getty Images

A történetek az otthoni hírcsatornában képpel, címsorral, a forrás nevével és a közelmúltban jelentek meg. Csak annyit kell tennie, hogy megérint egy történetet, hogy kibővítse és teljes terjedelmében elolvassa.

Minden történet tartalmaz egy menü gombot, amelyet három pont képvisel a jobb alsó sarokban, és így lehetővé teszi, hogy interakcióba lépjen a történettel. Ha úgy dönt, hogy „Tetszik” egyet, vagy a „Kevesebb, mint ez” lehetőséget választja, a Flipboard az Ön választása alapján kurálja az Ön számára a tartalmat. A történetet magazinba is fordíthatja, vagy megoszthatja a közösségi médián keresztül.


A Flipboard használatának megkezdése

Töltse le az ingyenes Flipboard alkalmazást, vagy regisztráljon egy webböngészőn keresztül a Flipboard.com címen. A Flipboard megkérdezi, hogy mi az Ön érdeklődése, felszólítva, hogy válasszon ki néhány követendő témát; ezeket bármikor visszavonhatja, és később hozzáadhat további elemeket.

A Flipboard ezután megtölti otthoni hírcsatornáját a kiválasztott témákon alapuló történetekkel. Innen kezdheti meg az alkalmazás használatát. Könnyedén eltávolíthatja a Flipboard-ot, ha ez nem a teáscsésze.

Letöltés:

iOS Android


A Flipboard használata

A Flipboard mobilalkalmazásban öt ikon látható a főmenü alján. Így használhatja őket.

Otthon (a ház ikonja): Itt találja meg összes történetét; lapozgassa őket, vagy húzza le a frissítéshez.

Követés (rács ikon): Itt láthatja a követett témákat, profilokat és fiókokat. Használja a tetején található keresési funkciót, hogy megtaláljon valamit vagy valakit.

Keresés (a nagyító ikon): Ez az a hely, ahol további témákat fedezhet fel, és felveheti azokat a Flipboard-ra. Koppintson egy javaslatra, majd a vörösre Kövesse gombra, vagy kövesse a fent található keresési funkciót egy adott téma megtalálásához.

Értesítések (a beszéd buborék ikon): Itt láthatók olyan tevékenységek, mint például az Ön történetei, tetszései és megjegyzései, és még sok más. Nem akarod látni ezeket? A Flipboard értesítéseit néhány lépésben letilthatja.

Az Ön profilja (a személy ikon): Itt mutatkozhat meg; adj hozzá profilképet, felhasználónevet és rövid életrajzot. Az Instagramhoz hasonlóan az Ön által kurált magazinok rácsos elrendezésben jelennek meg a profiladatai alatt.

A flipboard nem működik? Itt van, mit kell tennie.


Miért érdemes Flipboardot használni

Előfordulhat, hogy hírei egy részét már más helyről is megkapja az interneten, például a közösségi médiában szereplő hírforrások követésével, az egyes webhelyek felkeresésével vagy a blogokra való feliratkozással. A Flipboard azonban több előnyt kínál, mint a hírek javításának ezek a más módjai.

  • Tartsa ismerősei életét külön a hírektől: A Facebook vagy Twitter hírcsatornában megjelenő híreket összekeverjük a barátaid véletlenszerű bejegyzéseivel és a követéseikkel. Bár a Flipboard egy közösségi alkalmazás is, a bemutatott történetek mindig a hírekről szólnak, és nem tartalmaznak barátságos közösségi frissítéseket.
  • Szerezzen egy igazi újság vagy magazin megjelenését: Az egyik legnagyobb dolog, ami vonzza az embereket a Flipboardra, az egyedi elrendezése és a gesztusokon alapuló flip funkcionalitás.
  • Szerezzen híreket jó hírű forrásokból: Felejtsd el, hogy saját magad találsz hírforrásokat, mert a Flipboard elvégzi a munkát helyetted. Ha követ egy témát, látni fogja a legfrissebb és legnépszerűbb cikkeket világszerte vezető forrásokból.
  • Személyre szabhatja hírélményét: Csak azokat a témákat kövesse, amelyek érdeklik, a felhasználókat, akik nagyszerű történeteket készítenek, és azokat a közösségi fiókokat, amelyeket be kíván integrálni a hírélménybe. A Flipboard 5-12 történetből álló, fontos témájú forgatókönyveket is kurátorként kezel.
  • Legyél te is új kurátor: Intelligens magazinokat hozhat létre kedvenc témáiról, amelyek automatikusan frissülnek új tartalommal.

A Web számos Flipboard magazint jelentet meg. Van kedvenc tech témád? Kövessen minket a Flipboardon: @lifewiretech