A / az Advrcntr2.dll hibák kiküszöbölése (Nero)

Advrcntr2.dll hibák, leggyakrabban a "Ehhez a programhoz szükséges a / az advrcntr2.dll fájl, amely nem található meg ezen a rendszeren". hibát akkor okozzák, amikor bármilyen okból az advrcntr2.dll fájlt törlik vagy áthelyezik a megfelelő helyéről.

Előfordulhat, hogy az advrcntr2.dll fájl "hiányzik", mert véletlenül törölték a mappából, mert egy víruskereső vagy más biztonsági program tévesen távolította el azt gondolva, hogy biztonsági fenyegetés, vagy a Nero legutóbbi frissítésekor vagy újratelepítésekor jelentkező probléma miatt.


Advrcntr2.dll hibák

Az Advrcntr2.dll hibák néhány különböző módon jelenhetnek meg, attól függően, hogy hogyan keletkeztek. Itt vannak a leggyakoribb advrcntr2.dll hibák, amelyeket az emberek látnak, az első a leggyakoribb:

  • Ehhez a programhoz szükséges az advrcntr2.dll fájl, amely nem található meg ezen a rendszeren.
  • Az advrcntr2.dll fájl nem található
  • ADVRCNTR2.DLL hiányzik

A legtöbb advrcntr2.dll "nem található" hiba a Nero CD és DVD író szoftverrel kapcsolatos problémák miatt van. Az advrcntr2.dll DLL fájl egy fájl, amelynek a megfelelő mappában kell lennie ahhoz, hogy a Nero CD-ket vagy DVD-ket írjon.

Az advrcntr2.dll hibaüzenet valószínűleg csak a Nero 7-es verziójára vonatkozik, de előfordulhat, hogy más verziókhoz is társul, és a Microsoft bármely olyan operációs rendszerén látható, amellyel a Nero kompatibilis.

Az Advrcntr2.dll hibák a Nero telepítése nélküli számítógépeken is megjelenhetnek, ha a számítógépet bizonyos típusú vírusok vagy más rosszindulatú programok fertőzik meg.


A / az Advrcntr2.dll hibák kiküszöbölése

Semmilyen körülmények között ne töltse le az advrcntr2.dll DLL fájlt a "DLL letöltő webhelyekről". Számos oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet. Ha már megvan, törölje onnan, ahová tette.

  1. Indítsa újra a számítógépet. Lehet, hogy az advrcntr2.dll hiba csúnya, és egy egyszerű újraindítás teljesen kitisztíthatja.

  2. Jegyezze fel az adott Nero telepítés sorozatszámát. Ennek egyik egyszerű módja a termékkulcs-kereső program.

  3. Távolítsa el a Nero alkalmazást a számítógépről.

    A programot eltávolíthatja a Nero eltávolítása hivatkozással a Nero programcsoportban (ha van ilyen), vagy a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások vagy Programok telepítése / törlése alkalmazásával. Egy másik lehetőség egy ingyenes eltávolító eszköz használata.

  4. Indítsa újra a számítógépet.

  5. Töltse le az ingyenes Nero General CleanTool eszközt, majd bontsa ki és futtassa. Ez a segédprogram biztosítja, hogy a Nero 100% -osan eltávolításra kerüljön a számítógépről.

    Ez a fájl ZIP formátumú. Csomagolja ki a Windows rendszeréből, vagy használjon dedikált fájlcsomagolót, mint például a 7-Zip.

    A Nero General CleanTool garantáltan csak a Nero 9-en keresztül fog működni. A Nero újabb verzióinak teljesebben el kell távolítaniuk a 3. lépésben található szokásos eltávolítási módszerrel, de ha tetszik, próbálkozzon bátran.

  6. Indítsa újra a számítógépet, csak a biztonság kedvéért.

  7. Telepítse újra a Nero-t az eredeti telepítőlemezről vagy a letöltött fájlból. Remélhetőleg ez a lépés visszaállítja az advrcntr2.dll fájlt.

  8. Telepítse a Nero program legújabb frissítését, ha van ilyen. Bizonyos problémák merülhetnek fel a Nero eredeti verziójában, amelyek az advrcntr2.dll hibát okozták.

  9. Indítsa újra a számítógépet ... újra.

  10. Ha a Nero újratelepítési lépései nem oldják meg a problémát, futtassa a teljes rendszer vírus- / rosszindulatú program-vizsgálatát. Néhány advrcntr2.dll probléma valójában az advrcntr2.dll fájlként álcázott ellenséges programokkal kapcsolatos.

    Az advrcntr2.dll fájlnak a C: Program Files Common Files Ahead Lib mappában kell lennie. Ha az advrcntr2.dll fájlt a C: Windows vagy C: Windows System32 mappában találja, akkor valószínű, hogy ez nem a Nero törvényes advrcntr2.dll fájlja.