A / az Advrcntr6.dll hibák kiküszöbölése (Nero)

Advrcntr6.dll hibák, leggyakrabban a "Ez a program az advrcntr6.dll fájlt tartalmazta, amely nem található meg ezen a rendszeren". hibát okozzák, ha bármilyen okból az advrcntr6 DLL fájlt törlik vagy áthelyezik a megfelelő helyéről.

Előfordulhat, hogy az advrcntr6.dll fájl "hiányzik", mert véletlenül törölték a mappából, mert egy víruskereső vagy biztonsági program tévesen távolította el azt gondolva, hogy biztonsági fenyegetés, vagy a Nero legutóbbi frissítése vagy újratelepítése során felmerült probléma miatt.

Az Advrcntr6.dll hibák néhány különböző módon jelenhetnek meg, attól függően, hogy hogyan keletkezett. Íme az advrcntr6.dll hibák, amelyeket az emberek látnak, az első a leggyakoribb:

Ehhez a programhoz szükséges az advrcntr6.dll fájl, amely nem található meg ezen a rendszeren.
ADVRCNTR6.DLL hiányzik
Az advrcntr6.dll fájl nem található

A legtöbb advrcntr6.dll "nem található" hiba a Nero CD és DVD író szoftverrel kapcsolatos problémák miatt van. Az advrcntr6.dll DLL fájl egy fájl, amelynek a megfelelő mappában kell lennie ahhoz, hogy a Nero CD-ket vagy DVD-ket írjon.

Az advrcntr6.dll hibaüzenet megjelenhet a telepítés során vagy a Nero program indításakor, és a Microsoft bármely operációs rendszerére telepített Nero szinte minden olyan verziójára vonatkozhat, amellyel a Nero kompatibilis, például Windows 10, Windows 8, Windows 7, stb.

Az Advrcntr6.dll hibák a Nero telepítése nélküli számítógépeken is megjelenhetnek, ha a számítógépet bizonyos típusú vírusok vagy más rosszindulatú programok fertőzik meg.


A / az Advrcntr6.dll hibák kiküszöbölése

Semmilyen körülmények között ne töltse le az advrcntr6.dll DLL fájlt a "DLL letöltő webhelyekről". Számos oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet.

Ha már letöltötte az advrcntr6.dll fájlt az egyik ilyen DLL letöltési webhelyről, távolítsa el azt bárhonnan, ahová másolta, és folytassa a következő lépésekkel.

  1. Indítsa újra a számítógépet. Lehet, hogy az advrcntr6.dll hiba csúnya, és mivel az újraindítás számos gyakori számítógépes problémát kijavít, egy egyszerű újraindítással ez teljesen kitisztulhat.

  2. Ha a Nero telepítése során látja az advrcntr6.dll hibát, ideiglenesen tiltsa le a víruskereső szoftvert, és próbálja újra. Bizonyos esetekben a biztonsági szoftver megzavarja a telepítést, és megakadályozza bizonyos fájlok betöltését, beleértve ezt a DLL fájlt is.

    Ha követi ezt a lépést, akkor a Nero normál telepítése után feltétlenül engedélyezze újra a biztonsági szoftvert.

  3. Jegyezze fel az adott Nero telepítés sorozatszámát. Ennek legegyszerűbb módja a Nero által az Upgrade Center oldalán megadott utasítások követése. Ha ott van, kattintson a Meg kell találni a sorozatszámot? kövesse az egyik módszert.

    Nem találja a Nero sorozatszámát a Nero utasításainak felhasználásával? Egy termékkulcs-kereső program segíthet.

  4. Távolítsa el a Nero alkalmazást a számítógépről.

    Ügyeljen arra, hogy a Start menü Nero programcsoportjában (ha van ilyen) a Nero eltávolítása hivatkozás eltávolításával távolítsa el az alkalmazást, vagy használja a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások vagy Programok telepítése / törlése kisalkalmazását. Egy másik lehetőség egy ingyenes eltávolító eszköz használata, mint például a népszerű IObit Uninstaller.

  5. Indítsa újra a számítógépet.

  6. Töltse le a Nero General CleanTool segédprogramot: [Közvetlen letöltési link]. Bontsa ki, majd futtassa ezt az ingyenes programot a Nero-ból. Ez a segédprogram biztosítja, hogy a Nero 100% -osan eltávolításra kerüljön a számítógépről.

    Ez a fájl ZIP formátumú. Csomagolja ki a Windows rendszeréből, vagy használjon dedikált fájlcsomagolót, például a 7-Zip vagy a PeaZip.

    A Nero General CleanTool garantáltan csak a Nero 9/8/7 és a Nero BackItUp4 esetén működik. A Nero más verzióinak el kell távolítaniuk a 3. lépésben található szokásos eltávolítási módszerrel, de ha tetszik, próbálkozzon bátran a CleanTool eszközzel.

  7. Indítsa újra a számítógépet, csak a biztonság kedvéért.

  8. Telepítse újra a Nero-t az eredeti telepítőlemezről vagy a letöltött fájlból. Ezzel a lépéssel vissza kell állítania az advrcntr6.dll fájlt.

  9. Telepítse a Nero program legújabb frissítését, ha van ilyen. Bizonyos problémák merülhetnek fel a Nero eredeti verziójában, amelyek az advrcntr6.dll hibát okozták.

  10. Indítsa újra a számítógépet.

  11. Futtassa a teljes rendszer vírus / rosszindulatú program-vizsgálatát, ha a Nero lépései nem oldják meg a problémát. Néhány advrcntr6 DLL probléma valójában az advrcntr6.dll fájlként álcázott ellenséges programokkal kapcsolatos.

Az advrcntr6.dll fájlnak a C: Program Files Common Files Ahead Lib mappában kell lennie. Ha az advrcntr6.dll fájlt a C: Windows vagy C: Windows System32 mappában találja, akkor valószínű, hogy ez nem a Nero törvényes advrcntr6.dll fájlja.