A / az Mfc100.dll hibák kiküszöbölése

Az Mfc100.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek az mfc100 DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek.

Bizonyos esetekben az mfc100.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot, vagy akár hardver hibát jelezhetnek.

Az mfc100.dll hibák többféle módon jelenhetnek meg a számítógépen. Íme néhány a leggyakoribb módszerek közül, amelyekkel az egyiket láthatja:

  • Az Mfc100.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az mfc100.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] mfc100.dll fájl
  • Ez a program nem indul el, mert az mfc100.dll hiányzik a számítógépéről.
  • Hiányzik az mfc100.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: mfc100.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

Az Mfc100.dll hibaüzenetek megjelenhetnek bizonyos programok használata vagy telepítése közben, a Windows indításakor vagy leállításakor, vagy akár a Windows telepítése során.

Az mfc100.dll hibaüzenet minden olyan programra vagy rendszerre vonatkozhat, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszert.


A / az Mfc100.dll hibák kiküszöbölése

Mfc100.dll hiba.

Ne töltse le az mfc100.dll fájlt egy "DLL letöltés" weboldalról. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van az mfc100.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban az alábbi lépések végrehajtásához, ha az mfc100.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Töltse le és futtassa a Microsoft Visual C ++ 2010 Service Pack 1 újraelosztható csomag MFC biztonsági frissítését. Ez lecseréli / visszaállítja az mfc100.dll fájlt a Microsoft által biztosított legújabb példánnyal.

    Néhány frissítési lehetőséget kap a Microsoft a frissítéshez, a telepített Windows verzió alapján - x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites).

    Ha szüksége van a 32 bites verzióra, töltse le a vcredist_x86.exe nevű fájlt. A 64 bites verzió neve vcredist_x64.exe. A legtöbb ember figyelmen kívül hagyhatja a vcredist_ia64.exe letöltési opciót (a nevében az "ia" szerepel), mivel ez csak az Itanium CPU-k esetében releváns, amelyeket általában csak a szerver hardverein használnak.

    Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy egyes programok megkövetelik az Újraterjeszthető Csomag 32 bites telepítését, annak ellenére, hogy a Windows 64 bites verzióját futtatja. Ne feledje, ha a telepítés nem oldja meg az mfc100.dll problémát.

    Próbáljon meg mindent megtenni a lépés végrehajtása érdekében. A frissítés alkalmazása szinte mindig megoldást jelent erre a problémára.

  2. Állítsa vissza az mfc100.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" mfc100.dll fájl legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte. Ha gyanítja, hogy véletlenül törölte az mfc100.dll fájlt, de már kiürítette a Lomtárat, akkor egy ingyenes fájl-helyreállító eszközzel helyreállíthatja.

    Az mfc100.dll törölt példányának helyreállítása fájl-helyreállító programmal csak akkor okos ötlet, ha biztos benne, hogy maga törölte a fájlt, és hogy az megfelelően működött, mielőtt ezt megtette.

  3. Futtassa az sfc / scannow Rendszerfájl-ellenőrző parancsot az mfc100.dll fájl hiányzó vagy sérült másolatának pótlásához. Ha ezt a DLL fájlt a Microsoft biztosítja, a Rendszerfájl ellenőrző eszköznek vissza kell állítania.

  4. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Bizonyos mfc100.dll hibákat egy, a számítógépén lévő vírus, vagy más rosszindulatú program okozhat, ami megrongálta a DLL fájlt. Még az is lehetséges, hogy a mfc100.dll hiba, amelyet lát, egy fájlként álcázott ellenséges programhoz kapcsolódik.

  5. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltozásokat. Ha úgy gondolja, hogy az mfc100.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, a Rendszer-visszaállítás megoldhatja a problémát.

  6. Telepítse újra az mfc100.dll hibát okozó programot. Ha ezen hibák egyike egy adott program használatakor jelentkezik, a program újratelepítése segíthet.

  7. Tesztelje a memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytam, de a számítógép memóriáját és merevlemezét könnyen tesztelni lehet, és ezek a legvalószínűbb összetevők, amelyek meghibásodásukhoz mfc100.dll hibákat okozhatnak.

    Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, akkor a lehető leghamarabb cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt.

  8. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti mfc100.dll fájl hibaelhárítási tanácsai sikertelenek, egy indítási javítás vagy javítás telepítésével vissza kell állítania az összes Windows DLL fájlt működő verziójára.

  9. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A Windows tiszta telepítése mindent töröl a merevlemezről, és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem oldja meg az mfc100.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban megpróbálta kijavítani az mfc100.dll hibát az ezt megelőző hibaelhárítási lépéssel.

  10. Hardverprobléma elhárítása, ha továbbra is fennáll az mfc100.dll hiba. A Windows tiszta telepítése után a / az DLL probléma csak hardverhez kapcsolódhat.