A / az Binkw32.dll hibák kiküszöbölése

A Binkw32.dll hibákat olyan problémák okozzák, amelyeket az adott játék, amelyet telepíteni vagy lejátszani próbál, a RAD Game Tools, Inc. által létrehozott Bink Video kodekkel rendelkezik.

A legtöbb esetben a binkw32.dll fájlt érintő "eljárás belépési pont" hibák a játékok "feltört" verzióinak futtatásából származnak. Ezt a hibát akkor tapasztalhatja, amikor az eredeti CD vagy DVD nélkül próbál futtatni egy játékot, ami általában illegálisan letöltött játékokkal történik.

Számos népszerű PC-játék használja a Bink Video kodeket. A játék akkor is használhatja a kodeket (és így a binkw32.dll fájlt), ha még soha nem telepített semmit a RAD Game Tools alkalmazásból.

Attól függően, hogy melyik játék tapasztalja ezt a problémát, láthatja a binkw32.dll hibát a Microsoft szinte bármely operációs rendszerében a Windows 95-től egészen az újabb verziókig, mint a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Windows XP.


Binkw32.dll hibák

Sokféle módon jelenhet meg a binkw32.dll hiba a számítógépén. A hiba legtöbbször azt jelzi, hogy hiányzik a binkw32.dll fájl.

Az alábbiakban bemutatjuk a binkw32.dll hiba néhány leggyakoribb változatát:

  • Hiányzik a BINKW32.DLL fájl
  • A Binkw32.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert a BINKW32.DLL fájl nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • A / az binkw32.dll nem található!
  • Egy késleltetett .dll fájl késleltetése vagy egy funkció címének lekérése egy késleltetéssel töltött .dll fájlban sikertelen volt. Dll: binkw32.dll
  • Ez a program nem indul el, mert a binkw32.dll hiányzik a számítógépéről. Próbálja meg újratelepíteni a programot a probléma megoldásához

Néhány felhasználó a binkw32.dll fájl kicserélése után is megkapja az egyik kapcsolódó hibát, vagy hasonlót:

  • A (z) _BinkSetVolume @ 12 eljárás belépési pont nem található a binkw32.dll dinamikus hivatkozási könyvtárban.
  • A (z) _BinkSetMemory @ 8 eljárás belépési pontja nem található a binkw32.dll dinamikus hivatkozási könyvtárban.

A fájl nem blinkw32, hanem binkw32. Lehet, hogy sok online utalást lát, amelyek villognak a kacsintás helyett, de ezek csak elírási hibák.

A binkw32.dll hibaüzenet minden olyan PC-s játékra vonatkozhat, amely a Bink Video kodeket használja.

Néhány általános játék, amely a binkw32.dll hibákat generálhatja, az Age of Conan, a Dungeon Lords, a Civilization III, a Demon Stone, a Battlefield 2142, a Battlefield 1942, a Age of Empires III, a Dungeon Siege II, a World in Conflict, Sid Meier's Pirates!, Broken Sword 4, Ragnarok, BioShock, Vietnam csatatere, Empire Earth II, DarkRO, Hitman: Vérpénz, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Star Wars: Battlefront II, Tomb Raider: Legend és még sok más.


A / az Binkw32.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le külön a binkw32.dll DLL fájlt a "DLL letöltő webhelyekről". Sok oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet. Ha szüksége van egy DLL fájl másolatára, mindig az a legjobb, ha azt törvényes, eredeti forrásból szerzi be. Ha már letöltötte a DLL fájlt, távolítsa el bárhonnan, ahová helyezte, és folytassa a következő lépésekkel.

  1. Zárja be és nyissa meg újra a binkw32.dll hibát generáló játékprogramot. Bármelyik játékot játszol is, átmeneti probléma lehet, amelyet az újraindítás megoldhat.

  2. Töltse le és telepítse a RAD Video Tools alkalmazást a hiányzó vagy sérült binkw32.dll fájl pótlásához.

  3. Telepítse újra a játékot. Mivel a binkw32.dll hiba egy olyan videokodeket tartalmaz, amelyet be kellett volna illeszteni a játék telepítésébe, valószínűleg a teljes játék újratelepítése megoldja a problémát.

    Még ha nem is kérik, mindenképpen indítsa újra a számítógépet az eltávolítás után és az újratelepítés előtt. A számítógép újraindítása ezen a ponton biztosítja, hogy az összes betöltött fájl törlődik a memóriából, és hogy az eltávolítás 100% -osan befejeződött.

  4. Töltse le a játék legújabb frissítését. Látogasson el a játéktervező webhelyére, és töltse le az adott játék legújabb szervizcsomagját, javítását vagy más frissítést.

    Sok esetben, még az "eljárás belépési pont _BinkSetVolume @ 12" és a kapcsolódó hibák egyes eseteivel is, a binkw32.dll hibát kijavították egy játékfrissítés során.

  5. Másolja a binkw32.dll fájlt a játék Rendszer könyvtárából a játék gyökérkönyvtárába. Néhány játékban a binkw32.dll fájl a játék telepítésekor rossz könyvtárba kerül.

    Például, ha a játék a C: Program Files Game programba van telepítve, másolja a binkw32.dll fájlt a C: Program Files Game System mappából a játék gyökérmappájába a C: Program Files Game mappában.

  6. Másolja a binkw32.dll fájlt a Windows rendszer könyvtárába. Néhány ember, aki a binkw32.dll hibákat tapasztalja, kijavította ezt a problémát, ha a binkw32.dll fájlt átmásolta a játék telepítő mappájában található helyéről a C: Windows System mappába.

  7. Másolja a binkw32.dll fájlt a játék lemezéről a program telepítő mappájába. Ha nem találja a DLL fájlt a játék Rendszer mappájából vagy a Windows Rendszer mappájából, vagy ha a DLL másolása nem működött, akkor a következő legjobb hely az eredeti CD-ről származik.

    Például, ha az Age of Empires III lejátszásakor a binkw32.dll hibát látja, nyissa meg a lemezt a Windows Intézőből, és keresse meg a Disk1C ~ 1.cab fájlt. Nyissa meg azt a CAB fájlt, és másolja a binkw32.dll fájlt onnan a játék telepítő mappájába, amely ebben az esetben valószínűleg C: Program Files (x86) Microsoft Games Age of Empires III.

    A legtöbb esetben a DLL fájlt át akarja másolni bármelyik mappába, ahol a játék elsődleges alkalmazásfájlja van, általában egy EXE fájl, amelyet a játék indításához használnak minden egyes alkalommal, amikor egy parancsikonból megnyílik. Ezt a mappát úgy találhatja meg, hogy a jobb egérgombbal rákattint a játék parancsikonjára (általában az Asztalon), és kiválasztja a fájl helyének megnyitását.

  8. Kalóz a játék? A legtöbb esetben az "eljárás belépési pont _BinkSetVolume @ 12" és a kapcsolódó hibák csak akkor jelennek meg, amikor egy játék illegális verzióját futtatják. Ebben az esetben egyetlen javaslatunk a játék megvásárlása és újrapróbálkozás.

  9. Frissítse a videokártyát. Ez kevésbé gyakori ok, de egyes esetekben az "eljárás belépési pont _BinkSetVolume @ 12" hibát és más hasonló hibákat az okoz, hogy egy számítógépen alacsonyabb szintű videokártyával futtatnak játékot. A kártya frissítése nagyobb memóriával és feldolgozási kapacitással rendelkezőre megoldhatja a problémát.

Feltétlenül látogasson el a játéktervező webhelyére, és derítse ki, hogy milyen minimális videokártya követelmények vonatkoznak a játszani kívánt játékra. Ügyeljen arra, hogy elég erős kártyát vásároljon a játékhoz.