A / az Explorerframe.dll nem található vagy hiányzó hibák elhárítása

Az Explorerframe.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek az explorerframe DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek.

Bizonyos esetekben az explorerframe.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot, vagy akár hardver hibát jelezhetnek.

Bizonyos esetekben az explorerframe.dll hibák a Windows témák telepítéséhez vagy testreszabásához használt program miatt jelentkeznek. A Windows beállításainak megváltoztatása érdekében manipulálnia kellett az eredeti explorerframe.dll fájlt, ami végül a DLL hibát okozta.

A explorerframe.dll hibaüzenetek többféleképpen is megfogalmazhatók, a probléma okától függően. Íme néhány általános explorerframe.dll hiba:

Az Explorerframe.dll nem található
Hiányzik az explorerframe.dll fájl.
Az alkalmazás nem indult el, mert az explorerframe.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
Nem található a [PATH] explorerframe.dll fájl
Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: explorerframe.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

Az Explorerframe.dll hibaüzenetek megjelenhetnek bizonyos programok használata vagy telepítése közben, amikor a Windows elindul vagy leáll, vagy akár a Windows telepítése során.

Fontos információ, hogy a explorerframe.dll hiba mikor jelenik meg, fontos információ, amely hasznos lehet a hibaelhárítás során.

Az explorerframe.dll hibaüzenet minden olyan programra vagy rendszerre vonatkozhat, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszert.


A / az Explorerframe.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le az explorerframe.dll fájlt a DLL-ek egyikéről. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van az explorerframe.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban a következő lépések bármelyikének végrehajtásához, ha az explorerframe.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Állítsa vissza a explorerframe.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" explorerframe.dll fájl lehető legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte.

    • Ha arra gyanakszik, hogy véletlenül törölte az explorerframe.dll fájlt, de már kiürítette a Lomtárat, akkor egy ingyenes fájl-helyreállító programmal helyreállíthatja az explorerframe.dll fájlt.

    Az explorerframe.dll törölt példányának helyreállítása egy fájl-helyreállító programmal csak akkor okos ötlet, ha biztos benne, hogy maga törölte a fájlt, és hogy az megfelelően működött, mielőtt ezt megtette.


  2. Vizsgálja meg az egész számítógépet vírusok és más rosszindulatú programok ellen. Néhány explorerframe.dll hibát valamilyen rosszindulatú program okozhat a számítógépén, mely megrongálta a DLL fájlt.

    • Még az is lehetséges, hogy a felfedezett explorerframe.dll hiba egy fájlként álcázott ellenséges programhoz kapcsolódik.

  3. Futtassa az sfc / scannow parancsot az explorerframe.dll fájl hiányzó vagy sérült másolatának pótlásához.

    • Szerencsére az explorerframe.dll fájlt a Microsoft biztosítja legalább a Windows néhány verziójában, ezért a Rendszerfájl-ellenőrző eszköznek (az sfc parancs) vissza kell állítania.

    Ez a legvalószínűbb megoldás egy hiányzó vagy nem található explorerframe.dll hibára. Kérjük, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy elvégezze ezt a lépést, miután megbizonyosodott arról, hogy számítógépét nem fertőzte-e kártevő szoftver.

  4. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha úgy gondolja, hogy az explorerframe.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, és a Rendszerfájl-ellenőrző nem segített, a Rendszer-visszaállításnak kell megoldania a problémát.


  5. Telepítse újra az explorerframe.dll fájlt használó programot. Ha az explorerframe.dll DLL hiba akkor jelentkezik, amikor egy adott programot használ, a program újratelepítésével helyettesíteni kell a fájlt.

    • Ez a lépés a leghasznosabb a Microsoft által nem szállított DLL fájlok cseréjére, de segíthet az explorerframe.dll problémában, ha ez a program a fájl másolatát is tartalmazza, és a korábbi hibaelhárítási ötletek nem voltak sikeresek.
  6. Másolja az explorerframe.dll fájlt egy biztonsági másolat mappából. A Windows-nak legalább egy, vagy kettő mappában kell lennie az explorerframe.dll fájlról, ha a Windows 64 bites verzióját használja:

    • % windir% WinSxS amd64 ... dwmapi.dll átmásolható a% windir% System32 könyvtárba.
    • A% windir% WinSxS x86 ... dwmapi.dll a% windir% SysWOW64 fájlba másolható.
    • Ha belép az egyik mappába, mondja ki az "amd64" nevet, keresse meg és másolja az explorerframe.dll fájlt, majd illessze be a "System32" mappába. Ugyanez vonatkozik az "x86" és a "SysWOW64" mappákra is.

    Rendkívül egyszerű módja az explorerframe.dll újabb példányának megtalálásának, ha az egész számítógépen megkeresi a fájlt. A Mindenhez hasonló fájlkereső eszköz használata ebben az esetben nagyon hasznos, mert meg kell találnia ennek a DLL fájlnak a legfrissebb verzióját, amelyet az adott programban megtehet a különböző "WinSxS" verziószámok megnézésével. mappák.

  7. Frissítse az explorerframe.dll fájlhoz kapcsolódó hardvereszközök illesztőprogramjait. Ha például "A fájl felfedezője hiányzik" hibaüzenetet kap, amikor 3D-s videojátékot játszik, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

    Az explorerframe.dll fájl lehet, hogy nem kapcsolódik a videokártyákhoz - ez csak egy példa volt. A legfontosabb itt nagyon figyelni a hiba kontextusára, és ennek megfelelően kell elhárítani.

  8. Húzza vissza az illesztőprogramot egy korábban telepített verzióra, ha az explorerframe.dll hibák egy adott hardvereszköz illesztőprogramjának frissítése után kezdődtek.

  9. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Számos szervizcsomag és más javítás helyettesíti vagy frissíti a számítógépen található Microsoft több száz elosztott DLL-fájl egy részét. Az explorerframe.dll fájl szerepelhet a frissítések egyikében.


  10. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti explorerframe.dll fájl hibaelhárítási tanácsai sikertelenek, akkor a Frissítés, az Indítás javítása vagy a Javítás telepítés végrehajtásával (a Windows verziójától függően) vissza kell állítania az összes Windows DLL fájlt működő verziójára.

  11. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztítót a rendszerleíró adatbázisban található explorerframe.dll kapcsolódó problémák javításához. Egy ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztító program segíthet az érvénytelen explorerframe.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításában, amelyek a DLL hibát okozhatják.

    Ritkán javasoljuk a rendszerleíró adatbázis tisztítóinak használatát. Ide írtuk az opciót arra az esetre, ha hasznosnak bizonyulna, ebben az esetben elkerülheti az alábbi nehezebb tesztelési és utolsó lehetőségeket.


  12. Tesztelje a memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytuk, de a számítógép memóriáját és merevlemezét viszonylag könnyen tesztelhetjük, és ezek a legvalószínűbb összetevők okozhatják az explorerframe.dll hibákat, amikor meghibásodnak.

    • Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, akkor a lehető leghamarabb cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt.
  13. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A tiszta telepítés mindent töröl és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem javítja az explorerframe.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    Az egyértelműség érdekében a tiszta telepítés során a meghajtón, amelyre a Windows telepítve van, minden adat törlődik, ezért feltétlenül készítsen biztonsági másolatot a fontos fájlokról. Nyilvánvaló, hogy a tiszta telepítés megkezdése előtt minden próbálkozást megtett az explorerframe.dll hiba kijavítására egy hibaelhárítási lépéssel.


  14. Hibaelhárítás egy ismeretlen hardverprobléma esetén, ha továbbra is fennáll az explorerframe.dll hiba.

    • A Windows tiszta telepítése újrakezdés a hibaelhárítás szoftveres oldalán. Tehát sajnos, ha ez nem működött, akkor a DLL problémájának hardverrel kapcsolatosnak kell lennie.
  15. Végeztél!