A / az Msxml3.dll. Nem található vagy hiányzó hibák elhárítása

Msxml3.dll hibaüzenetek jelentkezhetnek bizonyos programok használata közben, a Windows indításakor, vagy akár a Windows telepítése során. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori módot az msxml3.dll hibák megjelenítésére:

  • Az Msxml3.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az msxml3.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] msxml3.dll fájl
  • Hiányzik az msxml3.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: msxml3.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

A cikkben szereplő információk minden Microsoft operációs rendszerre vonatkoznak, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszereket.


Msxml3.dll hibák okai

Az Msxml3.dll hibákat az msxml3 DLL fájl eltávolítása vagy sérülése okozza. Az Msxml3.dll hibákat a Windows beállításjegyzékével, számítógépes vírusokkal vagy rosszindulatú programokkal kapcsolatos problémák, vagy akár hardverhibák okozhatják.

Ne töltse le az msxml3.dll fájlt egy DLL letöltő webhelyről. Ha szüksége van az msxml3.dll másolatára, szerezze be az eredeti, törvényes forrásból.

A / az Msxml3.dll hibák kiküszöbölése

Próbálja ki ezeket a megoldásokat a probléma kijavításáig:

Lehet, hogy csökkentett módban kell indítania a Windows rendszert, ha az msxml3.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Töltse le és telepítse az MSXML 3.0 szoftvert a Microsoft oldaláról. Töltse le az MSXML fejlesztőkészletet, és telepítse a számítógépre a hiányzó msxml3.dll fájl pótlásához.

    A Microsoft XML elemzőnek (MSXML) több verziója létezik, de az msxml3.0.dll fájlt csak a v3 adja.

  2. Helyezze vissza a Lomtárat. Ha gyanítja, hogy véletlenül törölte az msxml3.dll fájlt, akkor visszaállíthatja a törölt fájlt az Újrahasznosító tálcából. Ha már kiürítette a Lomtárat, az adat-helyreállító szoftver segítségével visszaállíthatja a törölt fájlt.

    Csak akkor állítson vissza egy törölt msxml3.dll fájlt, ha biztos abban, hogy maga törölte azt.

  3. Futtasson vírusokat / rosszindulatú programokat. A látott msxml3.dll hiba egy ellenséges programhoz kapcsolódhat, amelyet DLL fájlnak álcáznak. Vizsgálja meg számítógépét, hogy van-e benne rosszindulatú program, hogy kizárja ezt a lehetőséget.

  4. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha úgy gondolja, hogy az msxml3.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció legutóbbi módosításai okozták, használja a Windows Rendszer-visszaállítást a Windows számítógép helyreállításához.

  5. Telepítse újra az msxml3.dll fájlt használó programot. Ha az msxml3.dll hiba egy adott program használatakor jelentkezik, a szoftver újratelepítésével pótolni kell a hiányzó fájlt.

  6. Telepítse a Windows Updates alkalmazást. Egyes szervizcsomagok és javítások fontos frissítéseket tartalmaznak a számítógépen található DLL fájlokhoz, ezért ellenőrizze és telepítse a Windows frissítéseit.

  7. javítás a Windows. Hajtsa végre a Windows indítási javítását, hogy az összes Windows DLL fájlt vissza tudja állítani működő verziójára.

  8. Tisztítsa meg a Windows beállításjegyzéket. Használjon egy ingyenes Windows beállításjegyzék-tisztítót az érvénytelen msxml3.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításához, amelyek a hibát okozhatják.

  9. Tisztán telepítse a Windows rendszert. Teljesít a Windows tiszta telepítése utolsó lehetőségként az operációs rendszer friss példányával kezdve.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során.

  10. Futtassa a Fájlellenőrzőt. Az SFC / Scannow System File Checker paranccsal pótolhatja az msxml3.dll fájl hiányzó vagy sérült másolatát. Ha ezt a DLL fájlt a Microsoft biztosítja, a Rendszerfájl ellenőrző eszköznek vissza kell állítania.

  11. Frissítse a hardver illesztőprogramokat. Frissítse az msxml3.dll fájlhoz kapcsolódó hardvereszközök illesztőprogramjait. Például, ha 3D-s videojáték lejátszásakor az „msxml3.dll hiányzik” hibát látja, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

  12. Hajtsa vissza a sofőröket. Ha az msxml3.dll hiba egy adott hardvereszköz frissítése után kezdődött, akkor görgesse vissza az eszközillesztőket egy régebbi verzióra.

  13. Tesztelje és cserélje ki a hardvert. Használjon ingyenes memória tesztelő eszközt vagy egy merevlemez tesztelő programot a hardverrel kapcsolatos DLL hibák ellenőrzéséhez. Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt a lehető leghamarabb, vagy vigye el számítógépét egy professzionális számítógépjavító szervizbe.

     Maritsa Patrinos / Web