A / az Mfc100u.dll hibák kiküszöbölése

Az Mfc100u.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek az mfc100u DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek, amely a Microsoft által biztosított Visual C ++ futásidejű könyvtár fontos része.

Bizonyos esetekben az mfc100u.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot vagy akár hardver hibát jelezhetnek, de ezek a lehetőségek nem valószínűek.

Vigyázzon, ne keverje össze az Mfc100.dll hiányzó vagy nem talált hibákkal.

Az mfc100u.dll hibaüzenet minden olyan programra vagy rendszerre vonatkozhat, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén. Ide tartozik a Windows 10, a Windows 8, a Windows 7, a Windows Vista, a Windows XP és a Windows 2000.


Mfc100u.dll hibák

Az mfc100u.dll hibák többféle módon jelenhetnek meg a számítógépen. Az alábbiakban felsoroljuk a mfc100u.dll hibák előfordulásának leggyakoribb módjait:

  • Az Mfc100u.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert az mfc100u.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] mfc100u.dll fájl
  • Hiányzik az mfc100u.dll fájl.
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: mfc100u.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

Az Mfc100u.dll hibaüzenetek megjelenhetnek bizonyos programok használata vagy telepítése közben, a Windows indításakor vagy leállításakor, vagy akár a Windows telepítése során.


A / az Mfc100u.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le az mfc100u.dll fájlt egy "DLL letöltés" weboldalról. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van az mfc100u.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban az alábbi lépések bármelyikének végrehajtásához, ha az mfc100u.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Töltse le és futtassa a Microsoft Visual C ++ 2010 Service Pack 1 újraelosztható csomag MFC biztonsági frissítését. Ez lecseréli / helyreállítja az mfc100u.dll fájlt a Microsoft által biztosított legújabb példánnyal.

    Néhány frissítési lehetőséget kap a Microsoft a frissítéshez a telepített Windows verzió alapján - x86 (32 bites) vagy x64 (64 bites).

    Próbáljon meg mindent megtenni ennek a lépésnek a teljesítéséhez. A frissítés alkalmazása szinte mindig a mfc100u.dll hibák megoldására szolgál.

  2. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Számos szervizcsomag és más javítás helyettesíti vagy frissíti a számítógépen található Microsoft több száz elosztott DLL-fájl egy részét. Az mfc100u.dll fájl szerepelhet a frissítések egyikében.

    Frissítse a Windows rendszert még akkor is, ha tudja, hogy az mfc100u.dll fájlt nem fogja telepíteni az egyik frissítéssel. Lehetséges, hogy egy speciális frissítésre van szükség, mielőtt az mfc100u DLL fájl megfelelően működne. Más szavakkal, ez a DLL fájl egy másik fájltól vagy fájlkészlettől függhet, amely szerepelhet a Windows frissítésében.

  3. Állítsa vissza az mfc100u.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" mfc100u.dll fájl lehető legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte.

  4. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Bizonyos mfc100u.dll hibákat egy, a számítógépén futó vírus, vagy más rosszindulatú program okozhat. Még az is lehetséges, hogy a mfc100u.dll hiba, amelyet lát, egy ellenséges programhoz kapcsolódik, amelyet fájlként álcáznak.

    Ha úgy találja, hogy a DLL fájl valóban vírus, vagy más rosszindulatú program, vagy rosszindulatú programokkal együtt lett telepítve, és nem szabad, hogy a számítógépen legyen, akkor nagyon javasoljuk, hogy telepítsen egy mindig bekapcsolódó víruskereső programot az ilyen fenyegetések leküzdése előtt, mielőtt azok bármilyen kárt okozhat. Rengeteg ingyenes AV program érhető el a Windows számára.

  5. Állítsa le vagy távolítsa el a DLL hibát okozó programot. Előfordul, hogy egy program futtat egy nem kívánt vagy felesleges háttérfolyamatot, amely ezt az mfc100u DLL hibát okozza.

    17 ingyenes eltávolító program a nem kívánt alkalmazások eltávolításához

    Például a Sony VAIO Update szoftvere frissítési eljárásokat futtathat a háttérben, és véletlenül "VUDesktopToast.exe - Rendszerhiba" -hoz kapcsolódó mfc100u.dll hibákat okozhat. A frissítési eszköz eltávolítása megoldhatja a problémát.

    Ezt a lépést csak akkor kell betartani, ha nem feltétlenül szükséges a program. Ha inkább megtartja a programot, fontolja meg a szoftver újratelepítését.

  6. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltozásokat. Ha úgy gondolja, hogy az mfc100u.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, a Rendszer-visszaállítás megoldhatja a problémát.

  7. Ellenőrizze a számítógép memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytuk, de a számítógép memóriáját és merevlemezét könnyen tesztelni lehet, és ezek a legvalószínűbb összetevők, amelyek meghibásodásukhoz mfc100u.dll hibákat okozhatnak.

    Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt, amint lehet.

  8. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti, az mfc100u.dll fájl hibaelhárítási tanácsai sikertelenek, egy indítási javítás vagy javítás telepítésével vissza kell állítania az összes Windows DLL fájlt működő verziójára.

  9. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztítót az mfc100u.dll fájlhoz kapcsolódó problémák javításához a rendszerleíró adatbázisban. Egy ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztító program segíthet az érvénytelen mfc100u.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításában, amelyek a DLL hibát okozhatják.

    Ritkán ajánlom a rendszerleíró adatbázis tisztítóinak használatát. Az opciót "utolsó megoldásként" tettem ide, mielőtt a következő pusztító lépés következik.

  10. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A Windows tiszta telepítése mindent töröl a merevlemezről, és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem oldja meg az mfc100u.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban megpróbálta kijavítani az mfc100u.dll hibát az ezt megelőző hibaelhárítási lépéssel.

  11. Hardverprobléma elhárítása, ha az mfc100u.dll hiba továbbra is fennáll. A Windows tiszta telepítése után a DLL probléma csak hardverhez kapcsolódhat.