A / az Mingwm10.dll hibák kiküszöbölése

A Mingwm10.dll hibákat olyan helyzetek okozzák, amelyek a mingwm10 DLL fájl eltávolításához vagy sérüléséhez vezetnek.

Bizonyos esetekben a mingwm10.dll hibák regisztrációs problémát, vírus vagy rosszindulatú programot, vagy akár hardver hibát jelezhetnek.

A mingwm10.dll a MinGW (Minimalist GNU for Windows) fejlesztői környezet része.

A mingwm10.dll hibaüzenet minden olyan programra vagy rendszerre vonatkozhat, amely felhasználhatja a fájlt a Microsoft bármely operációs rendszerén, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszereket.


Mingwm10.dll hibák

Számos különböző módon jelenhetnek meg a mingwm10.dll hibák a számítógépen. Az alábbiakban felsoroljuk a mingwm10.dll hibák előfordulásának leggyakoribb módjait.

  • A Mingwm10.dll nem található
  • Az alkalmazás elindítása nem sikerült, mert a mingwm10.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát
  • Nem található a [PATH] mingwm10.dll fájl
  • Hiányzik a mingwm10.dll fájl
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: mingwm10.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást

A Mingwm10.dll hibaüzenetek megjelenhetnek bizonyos programok használata vagy telepítése közben, a Windows indításakor vagy leállításakor, vagy akár a Windows telepítése során.

A mingwm10.dll hiba kontextusa fontos információ, amely hasznos lehet a probléma megoldása során.


A / az Mingwm10.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le a mingwm10.dll fájlt egy DLL letöltő webhelyről. Számos oka van annak, hogy a DLL fájl letöltése rossz ötlet. Ha szüksége van a mingwm10.dll másolatára, a legjobb, ha azt eredeti, törvényes forrásból szerzi be.

Indítsa el a Windows rendszert csökkentett módban az alábbi lépések bármelyikének végrehajtásához, ha a mingwm10.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Állítsa vissza a mingwm10.dll fájlt a Lomtárból. A "hiányzó" mingwm10.dll fájl legegyszerűbb oka az, hogy tévesen törölte.

    Ha gyanítja, hogy véletlenül törölte a mingwm10.dll fájlt, de már kiürítette a Lomtárat, akkor egy ingyenes fájl-helyreállító programmal helyreállíthatja a mingwm10.dll fájlt.

    A mingwm10.dll fájl törölt fájljának helyreállítása egy fájl-helyreállító programmal csak akkor okos ötlet, ha biztos benne, hogy maga törölte a fájlt, és hogy az megfelelően működött, mielőtt ezt megtette.

  2. Szerkessze a Windows PATH változót, és adja hozzá a MinGW bin mappát.

  3. Telepítse újra a mingwm10.dll fájlt használó programot. Ha a mingwm10.dll DLL hiba egy adott program használatakor jelentkezik, a program újratelepítésével kicserélik a fájlt.

    Próbáljon meg mindent megtenni ennek a lépésnek a teljesítéséhez. Ha lehetséges, a mingwm10.dll fájlt biztosító program újratelepítése valószínűleg megoldja ezt a DLL-hibát.

  4. Keresse meg számítógépén a mingwm10.dll fájlt. Ha megtalálja, másolja azt a mappát, amely a hiányzó DLL hibát kérő programot tartalmazza.

    Nem található fájl a számítógépén? Használjon Fájlkereső programot

  5. Futtasson egy vírus / rosszindulatú programot az egész rendszeren. Bizonyos mingwm10.dll hibákat egy, a számítógépén lévő vírus, vagy más rosszindulatú program okozhatja, mely megrongálta a DLL fájlt. Még az is lehetséges, hogy a látott mingwm10.dll hiba egy fájlként álcázott ellenséges programhoz kapcsolódik.

  6. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltozásokat. Ha úgy gondolja, hogy a mingwm10.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció módosítása okozta, a Rendszer-visszaállítás megoldhatja a problémát.

  7. Frissítse az illesztőprogramokat azokhoz a hardvereszközökhöz, amelyek kapcsolódhatnak a mingwm10.dll fájlhoz. Ha például "A mingwm10.dll fájl hiányzik" hibát kap, amikor 3D-s videojátékot játszik, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

    Lehet, hogy a mingwm10.dll fájl nem kapcsolódik a videokártyákhoz - ez csak egy példa volt. A legfontosabb itt nagyon figyelni a hiba kontextusára, és ennek megfelelően kell elhárítani.

  8. Húzza vissza az illesztőprogramot egy korábban telepített verzióra, ha a mingwm10.dll hibák egy adott hardvereszköz illesztőprogramjának frissítése után kezdődtek.

  9. Futtassa az sfc / scannow System File Checker parancsot a mingwm10.dll fájl hiányzó vagy sérült másolatának pótlásához. Ha ezt a DLL fájlt a Microsoft biztosítja, a Rendszerfájl ellenőrző eszköznek vissza kell állítania.

  10. Telepítse az elérhető Windows-frissítéseket. Számos szervizcsomag és más javítás helyettesíti vagy frissíti a számítógépen található Microsoft több száz elosztott DLL-fájl egy részét. A mingwm10.dll fájl szerepelhet a frissítések egyikében.

  11. Tesztelje a memóriáját, majd tesztelje a merevlemezt. A hardveres hibaelhárítás nagy részét az utolsó lépésre hagytam, de a számítógép memóriáját és merevlemezét könnyen tesztelni lehet, és ezek a legvalószínűbb összetevők, amelyek meghibásodásuk esetén mingwm10.dll hibákat okozhatnak.

    Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, akkor a lehető leghamarabb cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt.

  12. Javítsa meg a Windows telepítését. Ha a fenti mingwm10.dll fájl hibaelhárítási tanácsai sikertelenek, az indítás javításának vagy javításának telepítésével az összes Windows DLL fájlt vissza kell állítani a működő verzióra.

  13. Használjon ingyenes rendszerleíró adatbázis tisztítót a mingwm10.dll kapcsolódó problémák kijavításához a rendszerleíró adatbázisban. Egy ingyenes rendszerleíró adatbázis-tisztító program segíthet az érvénytelen mingwm10.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításában, amelyek a DLL hibát okozhatják.

    Ritkán javasoljuk a rendszerleíró adatbázis tisztítóinak használatát. "Legvégső megoldásként" bekerülnek ide a következő pusztító lépés előtt.

  14. Tisztán telepítse a Windows rendszert. A Windows tiszta telepítése mindent töröl a merevlemezről, és telepíti a Windows új példányát. Ha a fenti lépések egyike sem oldja meg a mingwm10.dll hibát, akkor ez a következő teendő.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során. Győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban megpróbálta kijavítani a mingwm10.dll hibát az ezt megelőző hibaelhárítási lépéssel.

  15. Hardverprobléma elhárítása, ha bármilyen mingwm10.dll hiba továbbra is fennáll. A Windows tiszta telepítése után a DLL probléma csak hardverhez kapcsolódhat.