A GoDaddy e-mail beállítása az asztalon

Amikor regisztrál a GoDaddy webtárhelyre, e-mail tárhelyet is kap a fiókjával. Annak ellenére, hogy a GoDaddy hozzáférést biztosít a beérkező levelek mappájához a böngészője Webmail-jén keresztül, ez nem mindig olyan kényelmes. Éppen ezért jó, hogy beállíthatjuk saját asztali levelezőkliensünket a GoDaddy munkaterület e-mail fiókjához való folyamatos hozzáférés érdekében, és gyors és egyszerű az indulás.


Telepítse a Thunderbird alkalmazást

Ez az útmutató a Mozilla Thunderbird-re fog összpontosítani, mert egy teljes funkcionalitású kliens, amely teljesen ingyenes és elérhető Windows, Mac és Linux rendszereken. Ha van egy másik kliens, amelyet szívesebben használna, akkor biztosan megteheti, és az utasítások hasonlóak lesznek, de nem fognak pontosan egyezni.

A Thunderbird nem sok időt igényel a beállításhoz. Lépjen a Thunderbird letöltési oldalára, és szerezze be a legújabb kiadást. A telepítő végigvezeti Önt a folyamaton. Ez meglehetősen magától értetődő, és csak néhány percet vesz igénybe a futás. Az alapértelmezett beállítások a legtöbb esetben működni fognak.

Ha Linux operációs rendszert használ, akkor valószínűleg egy Thunderbird csomagot talál a disztribúció tárházaiban. Általában „mennydörgőnek” hívják.


Hogyan érhető el a GoDaddy e-mail az asztalon

A GoDaddy webalapú e-mail szolgáltatás használható, de lehet, hogy nem pontosan az, amit szeretne. Az nem probléma. Könnyedén beállíthat egy asztali klienst az üzenetek letöltéséhez.

  1. Ha már ismeri a GoDaddy e-mail fiókját, akkor megelőzi a játékot. Ellenkező esetben jelentkezzen be fiókjába, és nyissa meg a tárhelycsomagot. Válassza a lehetőséget cPanel rendszergazda cPanel fül megnyitásához.

  2. Görgessen lefelé a cPanel fülön, és válassza a lehetőséget E-mail fiókok.

  3. Itt láthatja az e-mail fiókjait. Ha még nem hozott létre egyet, akkor kattintson Teremt hogy beállítson egyet magának.

  4. Miután megismerte teljes e-mail címét, folytathatja a Thunderbird indítását.

  5. Amint a Thunderbird elindul, felkéri Önt, hogy állítsa be fiókját. Írja be azt a nevet, amelyet meg szeretne jeleníteni, amikor e-mailt küld. Ezután írja be a cPanelben beállított e-mail címet, majd a társított jelszót. Ha végzett, nyomja meg a gombot folytatódik.

  6. A Thunderbird működésbe lép, megkeresi az e-mail címét, és megpróbálja felismerni a levelező szerver beállításait. Ez eltarthat néhány percig, de ha mindent helyesen konfigurált a GoDaddy-n, a Thunderbird megtalálja a helyes beállításokat. Ha ez megtörténik, nyomja meg a gombot csinált hogy hozzáadja a fiókját.

  7. Ha a fiókbeállításait nem észleltük megfelelően, mint a fenti példában, akkor mindig manuálisan konfigurálhatja azokat a megnyomásával Kézi konfigurálás a bal alsó sarokban. Ne feledje, hogy ha beállít egy Outlook e-mail címet, manuálisan kell konfigurálnia a cPanelhez kötötteket.

    A kézi konfigurációs képernyőn módosítsa az IMAP címet a következőre: mail. amelyet a domainje követ. Állítsa a portot 143. Állítsa az SMTP-címet mail. és a domainje is. Ennek a kikötője van 587. A felhasználóneved a teljes e-mail cím.

    Ha végzett, nyomja meg a gombot Újra teszt hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Thunderbird most képes csatlakozni. Ha lehet, nyomja meg a gombot csinált.

  8. Lehet, hogy figyelmeztetést lát, hogy a fiók nem biztonságos. Erősítse meg, hogy továbbra is csatlakozni szeretne. A Thunderbird néhány percet igénybe vehet a beállításához. Ezután használatra készen érkezik meg a postaládájába.