Az Outlook javítása, amikor nem kap e-maileket

Ha egy e-mailt várt, és soha nem érkezett, vagy hiányzik az új üzenetekből a Microsoft Outlook programban, a hibaelhárítás segíthet a probléma pontos meghatározásában és megoldásában. Információkat gyűjtünk azokról a gyakori okokról, amelyek miatt az Outlook nem kap e-maileket, hogy segítsen Önnek újra működésbe lépni.

Ezek az utasítások az Outlook 2019, 2016, 2013 és 2010 for Windows rendszerekre vonatkoznak; Outlook for Mac 2019, 2016 és 2011; és az Outlook.com, a Microsoft ingyenes webalapú e-mail kliense.

Web / Alex Dos Diaz


Az e-mailek be nem fogadásának okai

Néhány oka annak, hogy miért nem kap új e-maileket. Az alábbiakban felsorolhatunk néhány lehetséges okot:

  • Nincs internetkapcsolat.
  • Az üzenetek a Levélszemét mappába kerülnek.
  • Sérült e-mail profil.
  • Rossz e-mail szabály.
  • Az Outlook offline állapotban működik.

Az Outlook javítása, amikor nem kap e-maileket

Ez a probléma Windows rendszerben, macOS-ban és az Outlook online verziójában fordulhat elő.

Ha az Outlook nem nyílik meg, akkor az Outlook nem nyílik meg? segíthet.

  1. Indítsa újra az Outlook programot. Előfordulhat, hogy az Outlook (és más alkalmazások) leteszi a kapcsolatot, vagy teljesen leáll. Az Outlook bezárása és újbóli megnyitása tisztázhat minden olyan problémát, amely megakadályozza az e-mailek beérkezését.

  2. Ellenőrizze az internetkapcsolatot. Ha látod SzétkapcsoltOffline munkavagy Csatlakozni próbál állapotok az Outlook állapotsoron, előfordulhat, hogy van néhány hálózati csatlakozási probléma, vagy az Outlook offline állapotban van beállítva.

    Az Outlook online működésre váltásához válassza a lehetőséget Küldés fogadás > preferenciák > Offline munka.

  3. Ellenőrizze az offline beállításokat. Ha problémái vannak egy Mac számítógépen, és letiltotta Offline munka, lehet, hogy be kell jelentkeznie e-mail fiókjába, és módosítania kell a beállításokat.

  4. Keresse meg az Outlook más mappáit. Ha nem lát új e-maileket a Beérkező levelek mappában, előfordulhat, hogy ezek az üzenetek a Levélszemét mappába kerülnek. Ha az Outlook.com webhelyet használja, akkor ezek az üzenetek a Más szakasz.

  5. Ellenőrizze a többi eszközét. Lehet, hogy letöltött egy üzenetet egy másik eszközre, például telefonra, táblagépre vagy munkahelyi számítógépre. Ha az Outlook programban a POP e-mail nincs beállítva egy példány mentésére a szerveren, akkor hiányzó e-mail címe lehet azon az eszközön, amelyen először ellenőrizte e-mailjét.

  6. Hozzon létre egy új Outlook-profilt. Az Outlook egy úgynevezett profil segítségével tárolja az Ön által beállított e-mail fiókok és az Ön által választott konfigurációs beállítások adatait az e-mail üzenetek kézbesítési és tárolási pontjának meghatározásához (például a levelezőszerveren vagy a számítógépen). Ha az Outlook-profilja sérült, az abbahagyhatja az e-mailek fogadását.

  7. Törölje az Outlook gyorsítótárát. Néha az e-mailek elakadnak az Outlook bejövő feldolgozásánál, amely néha ezeket az e-maileket egy rejtett ItemProcSearch mappában tárolja. A gyorsítótár törlésével felfedheti a hiányzó e-mailt.

  8. Ellenőrizze az e-mail szabályait. Ha bármilyen szabályt hozott létre, akkor lehetséges, hogy az e-maileket elirányítja a Beérkező levelek mappából, továbbítja egy másik e-mail fiókba, vagy törlésre kerül.