Javítás, amikor az iPhone naptár nem szinkronizálódik az Outlook programmal

Az iPhone naptár, amely nem szinkronizálódik az Outlook naptárával, gyakori probléma, amelyet sok felhasználó tapasztal. Előfordulhat más iOS eszközökkel is, például iPod touch vagy iPad készülékkel.

Előfordul, hogy az iOS Naptár alkalmazásba beírt események nem jelennek meg a megfelelő Outlook naptárban, máskor azonban az iPhone-on található Outlook naptárból hiányozhatnak a fontos adatok.

Szerencsére számos stratégia létezik ennek az idegesítő hibának a kezelésére.

Westend61 / GettyImages


Az Outlook naptárának nem szinkronizálása az iPhone készülékkel

Az iPhone naptáreseményeinek leggyakoribb okai, amelyek nem szinkronizálódnak az Outlook programmal megfelelően:

  • Az esemény létrehozásakor a helytelen naptár van kiválasztva.
  • Az adatok nem szinkronizálódnak megfelelően a szerverrel.
  • Az Outlook-fiók nincs csatlakoztatva iPhone-hoz.
  • Az iOS alapértelmezett naptárát helytelenül konfigurálták.

Az iPhone és az Outlook Naptár szinkronizálási problémáinak kijavítása

Az alábbiakban felsoroljuk az iPhone Outlook naptárszinkronizálási problémáinak kijavításának bevált stratégiáit, a leggyakoribb és legkönnyebbtől a legkevésbé gyakoriig, és időigényesebbé. Javasoljuk, hogy dolgozza ki ezeket a megoldásokat az ok hatékony felismerése és kijavítása érdekében.

  1. Váltás Wi-Fi-re. Az iPhone és az Outlook naptárainak megfelelő szinkronizálásához az adatokat el kell küldeni az online szerverekre, majd újra le kell tölteni a másik eszközre. Az adatok szinkronizálása késleltethető, ha iPhone készüléke mobilkapcsolatban van az adatok mentése érdekében, ezért próbáljon meg csatlakozni egy Wi-Fi jelhez, és nézze meg, hogy ez működik-e.

  2. Tiltsa le a Repülő üzemmódot. Ha filmnézés közben vagy repülés közben be volt kapcsolva a Repülőgépes mód, egyik adata sem lesz szinkronizálva megfelelően, mivel iPhone-ja nem tud csatlakozni a megfelelő online szerverekhez. Ellenőrizze, hogy a Repülőgép mód be van-e kapcsolva, tiltsa le, ha van, csatlakozzon egy mobil- vagy Wi-Fi-jelhez, és várjon néhány percet.

  3. Kapcsolja ki az alacsony fogyasztású módot. Amikor az iPhone akkumulátora lemerül, az alacsony fogyasztású üzemmód aktiválódik. Ez a mód letiltja a legtöbb háttéraktivitást, beleértve a letöltéseket és az adatok szinkronizálását a szolgáltatások között.

    Az iPhone töltése általában automatikusan kikapcsolja ezt a módot, de manuálisan is kikapcsolhatja. Menj beállítások > Akkumulátor és érintse meg a gombot Alacsony fogyasztású mód kapcsoló.

  4. Zárja be az összes alkalmazást. Előfordul, hogy az iPhone alkalmazásai hibásak lehetnek, és amikor ez megtörténik, akkor a legjobb megoldás az, ha teljesen bezárják, majd újra megnyitják őket.

    Alkalmazás minimalizálása iOS-en vagy váltás másik alkalmazásra nem jelenti azt, hogy bezárta az előző alkalmazást. Egy alkalmazás teljes bezárásához végezzen hosszú csúsztatást a képernyő aljától a tetejéig az összes megnyitott alkalmazás felhúzásához, majd húzza lefelé az egyes alkalmazásokat a bezáráshoz.

  5. Indítsa újra az iPhone készülékét. Az eszköz újraindítása a megfelelő működés érdekében kissé közhely, de működik.

    Ha egyszerűen megnyomja a bekapcsológombot egy iPhone-on, egyszerűen elalszik. Ez nem újraindítás. Az iPhone újraindításához teljesen le kell állítania, majd újra be kell kapcsolnia.

  6. Telepítse a legújabb Outlook alkalmazásfrissítéseket. Az alkalmazásfrissítések gyakran tartalmaznak olyan problémák megoldásait, mint például az Outlook naptár nem megfelelő szinkronizálása. Néha meg kell győződniük arról is, hogy az alkalmazások megfelelően működnek-e az új iOS operációs rendszer frissítésekkel.

    Az alkalmazásfrissítések gyors ellenőrzéséhez nyissa meg az App Store-t iPhone-ján, koppintson a ikonra Frissítés, majd húzza lefelé az alkalmazások listáját, és engedje el az ujját.

  7. Győződjön meg arról, hogy iPhone-ján a megfelelő Outlook-fiókba van bejelentkezve. Menj beállítások > Jelszavak és fiókok. Ha az Outlook nincs a fióklistán, érintse meg a elemet Fiók hozzáadása hozzá.

  8. Ellenőrizze az Outlook engedélyeit. Még akkor is, ha megfelelően van bejelentkezve az Outlook programmal, lehet, hogy nem biztosította a szolgáltatás teljes hozzáférését az iPhone készülékén. Menj beállítások > Jelszavak és fiókok > kilátás és ellenőrizze a Naptárak a kapcsoló be van kapcsolva.

  9. Ellenőrizze iPhone alapértelmezett naptárát. Menj beállítások > Naptár > Alapértelmezett naptár. Lehet, hogy itt több naptár szerepel, köztük néhány Outlook. A naptár és a mellette lévő pipa az, ahová az iPhone-on létrehozott új események kerülnek. Győződjön meg arról, hogy a kívánt Outlook naptár van bejelölve.

  10. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő naptárt használja az iOS Naptár alkalmazásban. Ha problémái vannak azzal, hogy iPhone-naptárát nem szinkronizálja az Exchange vagy az Outlook programmal, érdemes ellenőrizni, hogy új bejegyzéseket készít-e az iOS Naptár alkalmazásban.

    Új esemény létrehozásakor érintse meg a elemet Naptár hogy ellenőrizze az Outlook naptárának nevét. Lehet, hogy rossz naptárba mentette az eseményeket.

  11. Végezze el az iTunes kézi szinkronizálását. Ha iPhone-jára telepítve van az iOS és az Outlook legújabb verziói, akkor a naptáradatokat a háttérben lévő felhőn keresztül kell szinkronizálni.

    Ha kipróbálta az összes fent említett tippet, és semmi sem működött, érdemes kipróbálnia a szinkronizálást az iTunes segítségével. Először csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógépéhez annak kábelén keresztül, nyissa meg a számítógépén az iTunes alkalmazást, majd válassza a lehetőséget Eszközök > iPhone > Info > Naptárak > Naptárak szinkronizálása innen: > kilátás > Minden naptár > alkalmaz.