Töltse le az e-maileket a Yahoo! Levelezés a POP-beállítások használatával

Lehetőség van a Yahoo Mail üzenetek letöltésére a számítógépre egy e-mail kliens és a Yahoo Mail Post Office Protocols (POP) beállításainak használatával. Szüksége lesz egy olyan e-mail kliensre, amely támogatja a POP levelek kézbesítését, mint például a Mozilla Thunderbird vagy a Microsoft Outlook.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Yahoo Mail webes verziójára vonatkoznak. Minden lépés ugyanaz, függetlenül attól, hogy melyik böngészőt használja.


Az e-mailek mentése számítógépre a POP használatával

Az e-mailek számítógépre mentéséhez először engedélyeznie kell a POP hozzáférést a Yahoo Mail fiókhoz, és össze kell kapcsolnia egy másik e-mail programmal. Például a Yahoo Mail eléréséhez az Outlook for Microsoft 365 alkalmazásban:

  1. A Yahoo Mail alkalmazásban válassza ki a felhasználónevét a jobb felső sarokban, majd válassza a lehetőséget Számlainformáció.

  2. választ Fiók biztonság.

  3. Ügyeljen arra, hogy a csúszka legyen mellette A kevésbé biztonságos bejelentkezést használó alkalmazások engedélyezése be van állítva On helyzetbe.

  4. Nyissa meg az Outlook programot, és válassza a lehetőséget filé.

  5. választ Fiók hozzáadása.

  6. Írja be a Yahoo Mail e-mail címét, és válassza a lehetőséget Speciális beállítások.

  7. Jelölje be a jelölőnégyzetet Engedje meg, hogy manuálisan állítsam be a fiókomat, Majd válassza ki Csatlakozás.

  8. választ POP.

  9. Írja be a Yahoo Mail jelszavát.

  10. választ csinált hogy befejezze a Yahoo Mail és az Outlook összekapcsolását POP-on keresztül.

  11. Menj vissza a filé Lapot és válassza ki fiók beállításai > fiók beállításai.

  12. Válassza ki a Adatfájlok Tab.

  13. Válassza ki a Yahoo Mail fiókját, majd válassza a lehetőséget Nyissa meg a fájl helyét.

  14. Kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a lehetőséget másolat, majd illessze be a fájlt egy másik mappába, vagy mentse el USB meghajtóra a biztonságos megőrzés érdekében.

  15. Az összes üzenet megnyitásához és megtekintéséhez lépjen a filé lapot az Outlookban, és válassza a lehetőséget Open & Export.

  16. választ Nyissa meg az Outlook adatfájlt.

  17. Válassza ki a Yahoo Mail üzeneteket tartalmazó fájlt.

Minden e-mail kliensnek megvan a saját telepítési folyamata, és egyesek leegyszerűsítik a folyamatot azzal, hogy automatikusan feltöltik a kiszolgáló beállításait, amikor a Yahoo Mail szolgáltatást választja e-mail fióknak. Sok e-mail kliens azonban automatikusan beállítja a Yahoo Mail hozzáférést a leggyakrabban használt IMAP protokoll használatával. Ezért, amikor beállítja a Yahoo Mail fiókot az e-mail kliensben, meg kell határoznia a POP protokollt, amelyet használni szeretne. Előfordulhat, hogy meg kell adnia a Yahoo Mail POP beállításait is.