Az Outlook Mail vagy a Hotmail letöltése a Windows Live Mail programba

A szerkesztő megjegyzése: A Windows Live Mail egy megszűnt e-mail kliens a Microsoft részéről. Ez a cikk csak levéltári célokra marad.

E-mail megnyitásához @ outlook.com vagy @ hotmail.com e-mail címről állítsa be a Windows Live Mail szolgáltatást a megfelelő e-mail szerverrel való kommunikációhoz. Ehhez írja be a megfelelő IMAP és SMTP szervert a fiók beállítása során. A Windows Live Mail ezeket a szervereket használja levelek letöltésére és küldésére az Ön nevében.

Amikor a Windows Live Mail programot Outlook Outlook-fiókjához csatlakoztatja, nem tudja szinkronizálni a névjegyeket vagy a naptárakat.


Az Outlook Mail és a Hotmail elérése a Windows Live Mail szolgáltatásból

Az e-mail fiók hozzáadásának lépései a Windows Live Mail programhoz ugyanazok, függetlenül attól, hogy milyen e-mail címet használ. Néhány e-mail szolgáltatótól eltérően az Outlook és a Hotmail is ugyanazokat az IMAP és SMTP szervereket használja.

  1. Lépjen a Windows Live Mail szalag menüjébe, és válassza a lehetőséget Fiókok.

  2. választ Email. Megnyílik az E-mail fiókok hozzáadása ablak.

  3. Írja be az elküldött üzenetek e-mail címét, jelszavát és megjelenítési nevét.

  4. Válassza ki a Ne feledje ezt a jelszót jelölőnégyzetet.

  5. Válassza ki a A kiszolgáló beállításainak kézi konfigurálása jelölőnégyzetet.

  6. választ Következő.

  7. Válassza ki a Szerver típusa legördülő nyíl és válassza a lehetőséget IMAP.

  8. Ban,-ben Bejövő szerver információk szakaszban lépjen a Szerver címe szövegmezőt, és írja be imap-mail.outlook.com.

  9. Válassza ki a Biztonságos kapcsolatot (SSL) igényel jelölőnégyzetet.

  10. Ban,-ben Kikötő szövegmezőbe írja be 993.

  11. Válassza ki a Hitelesítés a következővel: legördülő nyíl és válassza a lehetőséget Tiszta szöveg.

  12. Ban,-ben Bejelentkezés felhasználói név szövegmezőbe írja be teljes e-mail címét. Például írja be [email protected] Outlook Mail-fiókhoz vagy [email protected] a Hotmail számára.

  13. Ban,-ben Kimenő szerver információk szakaszban lépjen a Szerver címe szövegmezőt, és írja be smtp-mail.outlook.com. Az Kikötő szövegmezőbe írja be 587.

  14. Válassza ki a Biztonságos kapcsolatot (SSL) igényel és Hitelesítést igényel jelölőnégyzeteket.

  15. választ Következő.

  16. választ befejez.


Az e-mail megnyitásának egyéb módjai

A Microsoft már nem frissíti a Windows Live Mail szolgáltatást, ezért nem fogadhat biztonsági javításokat vagy funkciófrissítéseket. Más programok is használhatók a legújabb funkciókkal frissített levelek letöltésére és küldésére.

Például a Microsoft Mail és az Outlook olyan e-mail kliensek, amelyek a Windows Live Mailhez hasonlóan működnek. Néhány másik népszerű választás a Thunderbird és a Mailbird. Telefonja extrák nélkül is hozzáférhet az e-mailekhez. Beállíthatja az e-mailt iPhone-on és Android-on.

Online is elérheti Hotmail vagy Outlook Mail fiókját program nélkül. Látogasson el az outlook.com oldalra, hogy bejelentkezzen bármelyik fiókba.