Szinkronizálja Hotmail-fiókját a MacOS Mail alkalmazással

Ha azt gondolta, hogy a Hotmail a múlté, akkor igaza volt ... mintegy. Bár a Microsoft évekkel ezelőtt felhagyott a szolgáltatással, és kicserélte az Outlook.com-ra, sok felhasználónak továbbra is vannak Hotmail-címei, sőt új Hotmail-cím is elérhető. A felhasználók az Outlook.com e-mail képernyőjükön érik el a Hotmail címüket, és az Outlook.com beállítható úgy, hogy a kapott Hotmail e-mailt automatikusan másolja a macOS Mail programba.

Ez a cikk a Mail alkalmazásra vonatkozik a következő operációs rendszerekben: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13) és macOS Sierra (10.12)

Caiaimage / Sam Edwards / Getty Images


A jelenlegi Hotmail-fiókok összekapcsolása az Apple Mail programmal

Ha már rendelkezik működő Hotmail e-mail címmel, akkor a postaládája az Outlook.com címen található. Először ellenőrizze, hogy fiókja továbbra is aktív-e. Ha körülbelül egy éve nem használta a Hotmail e-mail címét, akkor azt inaktiválhatta.

Bejelentkezni Outlook.com a Hotmail e-mail címével és jelszavával. Ellenőrizze, hogy a Hotmail e-mail címe aktív-e. Ha nem látja, akkor valószínűleg nem. Ne aggódj. Beállíthat egy új Hotmail-címet.


Mail beállítása Mac-en a Hotmail használatához

Ha rendelkezik aktív Hotmail e-mail címmel, akkor gyorsan beállíthatja a Mac Mail alkalmazásban.

  1. Kattintson az Levél ikon a Mac dokkolóján.

  2. Tól Levél menüből válassza ki Fiók hozzáadása.

  3. választ Egyéb e-mail fiók a megnyíló képernyőn kattintson a gombra folytatódik. A macOS verziójától függően előfordulhat, hogy ki kell választania E-mail fiók a következő képernyőn.

  4. Írja be a nevét, a Hotmail e-mail címét és a jelszavát a számukra megadott mezőkbe. Válassza a lehetőséget Bejelentkezés.

  5. Szabadság Levél és Megjegyzések bejelölte az elérhető szolgáltatások listáját. Kattintson a gombra csinált.

  6. Nézze meg a Mailbox oldalsávját a Mail ablak bal oldalán. Ha be van zárva, nyissa meg a Beérkező leveleket a mellette lévő nyílra kattintva az elérhető postaládák megtekintéséhez. Kattintson az új gombra Hotmail postafiókot a Hotmail-fiók eléréséhez a Mail alkalmazásban. Ha új fiókról van szó, akkor csak üdvözlő e-mailt kap. Ha régebbi fiókról van szó, a Postafiókok listában a Hotmail mellett található szám jelzi a beérkező levelek számát.

A Mac mail Mail alkalmazásában olvashatja el az e-maileket, válaszolhat azokra, és új leveleket küldhet a Hotmail e-mail címével.


Új Hotmail-fiók beszerzése

Ha nincs Hotmail-címe, még nem késő beszerezni. A Microsoft a Hotmail-t régi e-mailnek tekinti, de a vállalat továbbra is támogatja. Új Hotmail-fiók regisztrálása:

  1. Ugrás Microsoft.com böngészőben, és kattintson a gombra Bejelentkezés a webhely tetején nyitja meg a bejelentkezési ablakot, de ne jelentkezzen be, még akkor sem, ha rendelkezik fiókkal.

  2. A bejelentkezési képernyőn a "Nincs fiók? Hozzon létre egyet" feliratú kattintson Csinálni egyet. Kattints Következő.

  3. A Fiók létrehozása képernyőn adja meg a kívánt e-mail címet formátumban Felhasználóné[email protected] név beírásával és kiválasztásával @ hotmail.com a név mező jobb oldalán megjelenő legördülő nyílból. Előfordulhat, hogy többször meg kell próbálnia megtalálni a még el nem töltött e-mail címet. Kattintson a gombra Következő.

  4. Írja be az új Hotmail-fiók jelszavát, majd válassza a lehetőséget Következő.

  5. Írja be utó- és vezetéknevét, országát és születésnapját a következő ablakokban, kattintson a gombra Következő miután minden képernyőn kitöltötte a kért információkat.

  6. Írja be a CAPTCHA kódot és kattintson Következő a fiók létrehozásához.

  7. Outlook.com megnyílik az új Outlook Mail képernyőn.