Importálja az Outlook Express Mail programot a Mozilla Thunderbird programba

A Microsoft a Windows Vista-tól kezdődően megszüntette az Outlook Express alkalmazást. A Windows Mail a későbbi Windows kiadásokban felváltotta. Abban az időben az Outlook Express felhasználó összes e-mailje egy "Outlook Express" nevű mappában volt. Ha még megvan a mappa, és megtalálja azt a Windows számítógépén, importálhatja az Outlook Express leveleket a Mozilla Thunderbird e-mail kliensébe.


Levél importálása az Outlook Express programból a Mozilla Thunderbird alkalmazásban

Ha elégedett voltál az Outlook Express szolgáltatással, mielőtt abbahagyták volna, de most még (vagy reméljük) még jobban örülsz a Mozilla Thunderbirdnek, akkor valószínűleg az összes Outlook Express e-mailt importálni akarod. Szerencsére a Mozilla Thunderbird-be könnyű bejutni. A Thunderbird rendelkezik import funkcióval, amely fájdalommentesen végzi.

Üzenetek importálása az Outlook Express programból a Mozilla Thunderbird programba:

  1. Nyissa meg a Mozilla Thunderbird alkalmazást.

  2. Válassza a menü gombot, majd válassza a lehetőséget Eszközök.

  3. választ import az Importálás varázsló megnyitásához.

  4. Válassza a melletti választógombot Levél És válasszon Következő.

  5. Kiemel Outlook Express a listában, és válassza a lehetőséget Következő.

  6. Olvassa el a listát arról, hogy a Thunderbird mit tudott importálni, és kiválaszthatta befejez hogy megkezdje a fájlok átvitelét.

A Mozilla Thunderbird az összes helyi Outlook Express mappát a "Helyi mappák" alatt az "Outlook Express Mail" nevű postafiók almappáiba importálja. Ha áthúzza őket a kívánt mappákba, áthelyezheti őket más mappákba, hogy teljesen integrálhassák őket a Mozilla Thunderbird élményébe.