Mi a teendő, ha az Exodus nem működik?

A Kodi médialejátszó minden más kiegészítőjéhez hasonlóan az Exodus is problémákba ütközhet, és időnként karbantartást igényel. Itt van, amit tehet, ha problémái vannak azzal, hogy az Exodus nem működik a Kodiban.

A cikk utasításai az Exodus Kodi összes verziójára vonatkoznak.


Az exodus nem működő okai a Kodiban

Az Exodus gyorsítótárba helyezi a médiafolyamokat, és a változásokból merített adatállomány. Ha az Exodus egy már nem elérhető gyorsítótárból próbál patakot tölteni, az nem fog sikerülni. A gyorsítótár rendszeres törlése segíthet megelőzni ezt a problémát. Ha az Exodus teljesen leáll, annak oka lehet, hogy elérhető egy újabb verzió.

A film- és televíziós ipar összehangolt erőfeszítéseket tett a Kodi streaming-kiegészítőinek leállítására. Az Exodus használata esetén internetszolgáltatója DMCA-értesítéseket küldhet Önnek, korlátozhatja a sebességet, vagy akár teljesen letilthatja a tartalmat. Szerencsére a VPN használata segíthet megkerülni az internetszolgáltatók korlátozásait.

Ha nincs szerencséje az alábbi lépésekkel, van néhány általános hibaelhárítási tipp a Kodi számára, amelyet kipróbálhat.


Hogyan javítható az Exodus, amely nem működik a Kodiban

Próbálja ki ezeket a hibaelhárítási lépéseket annak érdekében, hogy az Exodus megfelelően működjön:

  1. Törölje a gyorsítótárat. A teljes Kodi gyorsítótár megtisztításához külön kiegészítőt kell telepítenie. Ha azonban csak az Exodus gyorsítótárát szeretné törölni, kövesse az alábbi szakasz utasításait.

  2. Keressen egy Exodus frissítést. A törött kiegészítők általában jól jelzik, hogy frissítésre vár. Menj Bővítmények > Saját kiegészítők > Videó Kiegészítők > Kivonulás, Majd válassza ki frissítés az elérhető frissítések megtekintéséhez. Válassza ki a legújabbat, és telepítse.

  3. Állítsa be az időkorlát beállításait. Ha a gyorsítótár törlése után gondjai vannak az adatfolyamok megtalálásával, indítsa el az Exodust, és lépjen a következőre: Eszközök > beállítások. Válaszd ki a általános fülre, majd mozgassa a Szolgáltatók időkorlátja csúsztassa lefelé kb 30.

    A csökkentett időkorlát beállítás megakadályozza, hogy az Exodus várakozzon a szolgáltatóra. Ha egy szolgáltató lassú, az Exodus csak eldobja, és egy másik forrásra lép.

  4. Csatlakozás VPN-en keresztül. Győződjön meg arról, hogy melyik eszközt használja, VPN-en keresztül csatlakozik az internethez. Válassza ki a legközelebbi kiszolgálót, ahol nincs rengeteg egyéb forgalom, és ellenőrizze, hogy nem szivárog-e DNS-információkat, és végezzen DNS-szivárgási tesztet. Ha lehetséges, hajtson végre egy VPN-megszakító kapcsolót, hogy ne szivároghasson ki adat.

  5. Telepítse újra az Exodust. Ha minden más nem sikerül, fontolja meg az Exodus újratelepítését. Menj Bővítmények > Saját kiegészítők > Videó Kiegészítők > Kivonulás, Majd válassza ki Uninstall. Ez teljesen eltávolítja az Exodust a Kodiból. Keresse meg újra az Exodus bővítmény oldalt, majd válassza ki a ikont felszerel gombot.

  6. Keressen egy új adattárat, vagy váltson bővítményeket. Mindig fennáll annak az esélye, hogy az Exodust újra eldobják és nem tartják karban. Arra is van esély, hogy egy másik adattár lesz az Exodus elsődleges otthona. A Kodi tájkép semmiképp sem statikus, és felfedezni fogják a bővítmények emelkedését és csökkenését. Nézzen meg olyan alternatívákat, mint a Covenant, a Gaia vagy az Exodus Redux.


Az Exodus gyorsítótárának törlése

Az Exodus gyorsítótárának törlése a Kodiban:

  1. Indít Kivonulás a Kodi főmenüjéből.

  2. választ Eszközök az Exodus menüben.

  3. választ Gyorsítótár funkciók.

  4. Görgessen lefelé, és válassza ki Az összes gyorsítótár törlése.

  5. választ Igen az Exodus gyorsítótár megerősítéséhez és törléséhez.