Hogyan lehet véglegesen törölni a Yahoo e-mail fiókot

Csak néhány lépésben bezárhatja a teljes Yahoo Mail-fiókot, visszavonhatja az e-mail címhez való hozzáférést, eltávolíthatja az összes e-mailt, és megakadályozhatja, hogy az emberek üzenetet küldjenek Önnek.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Yahoo Mail asztali verziójára vonatkoznak, amelyet webböngészőn keresztül lehet elérni.


Mit jelent a Yahoo e-mail fiók törlése?

A Yahoo Mail-fiók törlése nem csak azt jelenti, hogy az e-mailjeit eltávolítjuk, és elveszíti a hozzáférését a fiókjához, hanem a My Yahoo-beállításokhoz, a Flickr-fiókjához, fényképeihez és a A Yahoo szolgáltatásai.

Ha bármilyen Yahoo előfizetéses szolgáltatásért fizet, ne felejtse el először törölni ezeket az előfizetéseket a váratlan fizetések elkerülése érdekében. Ugyanez a helyzet, ha Flickr Pro tagsággal rendelkezik.

A Yahoo-fiók bezárása nem törli a fiókjához kapcsolódó automatikus terheléseket. Miután bezárta a Yahoo Mail fiókját, bárki, aki megpróbál üzenetet küldeni az e-mail címre, azonnal kézbesítési hibaüzenetet kap. A félreértések és aggodalmak elkerülése érdekében feltétlenül mondja el barátainak és kapcsolattartóinak, hogy bezárni készül a Yahoo Mail-fiókot - mind a jövőben használni kívánt e-mail címről (hogy könnyedén válaszolhassanak, hogy elérhessék Önt), mind pedig a Yahoo Mail cím (az üzenet fogadásának biztosítása érdekében).

Az oldal alján található részben talál további információt arról, hogy mi fog történni a Yahoo e-mail cím és fiók törlése után.


A Yahoo Mail-fiók törlése

  1. Nyissa meg a Yahoo "felhasználó törlése" oldalát, és írja be felhasználónevét. Kattintson a gombra Következő.

    Ha nem látja a fiók törlésének lehetőségét, és úgy gondolja, hogy inkább BT Yahoo Mail fiókja van, akkor lásd alább.

    Visszaállíthatja az elfelejtett Yahoo Email jelszót, ha nem biztos benne, mi az.

  2. Írd be a jelszavad. Ha beállított egy fiókkulcsot, a Yahoo üzenetet küld a mobiltelefonjára, hogy hitelesítse Önt.

  3. Olvassa el az "A folytatás előtt kérjük, vegye figyelembe az alábbi információkat" szöveget. Részletesen leírja, hogy mit veszít, ha törli a Yahoo Mail-fiókot. nyomja meg Folytassa a fiókom törlését.

  4. Írja be még egyszer az e-mail címét a megadott mezőbe.

  5. választ Igen, megszüntesse ezt a fiókot.

    Tudni fogja, hogy működött, ha megjelenik egy üzenet, amely a következőt írja: "A fiókot deaktiválták és ütemezésre törölték".

  6. nyomja meg Megvan hogy visszatérjen a Yahoo honlapjára.

Bizonyos esetekben a Yahoo valójában nem távolít el mindent 180 napig, de ez nagyban függ attól az országtól, ahonnan regisztrált. A Yahoo Finance Premium számlához kapcsolódó adatokat három naptári évig lehet megőrizni.


A BT Yahoo Mail Premium-fiók törlése

Ha Yahoo Mail fiókját a British Telecommunications (BT) cégnél szerezte meg, akkor a Yahoo Mail fiók felmondási oldalán nem mondhatja le a szolgáltatást. A Yahoo Mail Premium-fiók törléséhez azonban közvetlenül kapcsolatba léphet a BT-vel.

Things to Remember

Itt van néhány fontos tudnivaló a Yahoo-fiók törlésével kapcsolatban:

  • Mi fog történni a Yahoo Mail felhasználói nevemmel és e-mail címemmel? Az Ön felhasználónevét és e-mail címét a jövőben mások is használhatják, ezért előfordulhat, hogy az Ön számára szánt üzeneteket kapnak, ha a feladó továbbra is a régi e-mail címét használja.
  • Újraaktiválhatom a bezárt Yahoo e-mail fiókot? Igen, akkor is újraaktiválhatja fiókját, miután törlésként megjelölte. A törölt Yahoo Mail-fiók újbóli megnyitásához csak a törlés után 30 napon belül jelentkezzen be a fiókba. Ezt a szokásos Yahoo Mail weboldalon teheti meg. Miután újraaktiválta a fiókot, újra elkezdhet e-maileket kapni, de tudja, hogy nem látja azokat az e-maileket, amelyeket a fióknak bezárva küldtek.
  • Mi történik a címemre küldött e-mailekkel, miután bezártam a Yahoo e-mail fiókomat? Addig (a fiók bezárásakor kezdődik) a törölt Yahoo Mail-fiók címét próbáló üzenetek küldési hibaüzenetet kapnak.

Az üzenet ilyesmit mondhat:

SMTP 554 kézbesítési hiba: dd Sajnáljuk, hogy a ***@yahoo.com címre küldött üzenetet nem lehet kézbesíteni. Ezt a fiókot letiltották vagy megszüntették [# 102]. - mta ***. mail. ***. yahoo.com

Ez az üzenet azonban már nem jelenik meg, ha újra aktiválja fiókját a fent leírtak szerint.