Hogyan lehet kijelentkezni a Facebook Messengerből

Tehát a Facebook Messenger alkalmazásának minden fülét bejárta, és kijelentkezett egy kijelentkezési lehetőségre, szerencsétlenül. Mi ad?

Bármilyen okból a Facebook úgy tervezte meg Messenger alkalmazását, hogy ne tudjon kijelentkezni belőle - legalábbis nem az alkalmazáson belül elérhető közvetlen kijelentkezési lehetőséggel. Van azonban néhány trükk, amellyel leválaszthatja fiókját a Messenger alkalmazásról (ami lényegében megegyezik a kijelentkezéssel) anélkül, hogy törölnie kellene az alkalmazást az eszközéről.

Ezek az utasítások ismertetik, hogyan lehet kijelentkezni az Android vagy iOS eszközről bejelentkezett Messengerből.


Jelentkezzen ki a Messenger alkalmazásból az Android beállításain keresztül

Colleen Tighe / Web

Az Android-felhasználók előnyben vannak az iOS-felhasználókkal szemben a rendelkezésükre álló alkalmazásbeállításoknak köszönhetően. Ezzel a módszerrel még a hivatalos Facebook alkalmazáshoz vagy a Messenger alkalmazáshoz sem kell hozzáférnie, mert mindent meg lehet tenni az alkalmazás beállításain belül.

Ennek a folyamatnak ugyanolyan jól kell működnie a Samsung, a Google, a HTC stb. Android-eszközein.

  1. Nyissa meg a Beállításokat app.

  2. választ Alkalmazások és értesítések.

  3. Válasszon Az összes <#> alkalmazás megtekintése. Görgessen lefelé, és érintse meg a elemet hírnök. (Az alkalmazás betűrendben van)

  4. választ Tárolás és gyorsítótár.

  5. Érintse Tiszta tárolás.

  6. Erősítse meg a gombbal OK. Most bezárhatja a Beállítások alkalmazást, és visszatérhet a Messenger alkalmazásba, hogy ellenőrizze, hogy működött-e.


Jelentkezzen ki a Messengerből a Facebook alkalmazáson keresztül

Sajnos az iOS-eszközök felhasználói számára a fenti, Androidra felvázolt módszer nem működik iPhone-on vagy iPad-en. Annak ellenére, hogy az Androidhoz hasonló módon hozzáférhet az iOS eszközbeállításaihoz és kiválaszthatja a Messenger alkalmazást az alkalmazások listájáról, az iOS iOS Messenger alkalmazásbeállításaiban nincsenek tárolási beállítások.

Ennek eredményeként az egyetlen lehetősége a Messenger iOS-eszközről történő kijelentkezéséhez a hivatalos Facebook alkalmazás használata. Ha csak a Messengert használja, és nem magát a Facebookot az eszközén, akkor először le kell töltenie és telepítenie kell a Facebook alkalmazást.

Az alábbi módszer a Facebook Android alkalmazáson is működik.

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást, és jelentkezzen be a megfelelő fiókba, amelyet le szeretne választani a Messengerről.

  2. Érintse meg a menüpont (a hamburger ikonnal ábrázolva, amely az iOS otthoni feed lapjának képernyő alján található, az Android képernyőjén pedig a képernyő tetején található).

  3. Görgessen le, és érintse meg a gombot Beállítások és adatvédelem > beállítások.

  4. Érintse Biztonság és bejelentkezés.

  5. Feliratú szakasz alatt Hol van bejelentkezve, megjelenik egy lista azokról az eszközökről és azok helyéről, ahol a Facebook emlékszik a bejelentkezési adatokra. A ti eszköz neve (például iPhone, iPad, Android stb.) félkövér betűvel szerepel a hírnök alatta címkézett platform.

  6. Ha nem látja azonnal az eszköz nevét és alatta a Messenger címkét, akkor lehet, hogy koppintania kell Az összes további eszközök és platformok felfedése, ahol bejelentkezett.

  7. Koppintson a kijelölt eszköz jobb oldalán található három pontra, majd válassza a lehetőséget Kijelentkezés. Ez eltűnik a listából, és megnyithatja a Messenger alkalmazást annak megerősítésére, hogy fiókját leválasztották / kijelentkeztük.


Kijelentkezés a Messengerből a Facebook.Com webhelyen keresztül

Ha nem akarja átvészelni a Facebook alkalmazás Android vagy iOS eszközre történő letöltését, akkor bejelentkezhet a Facebook.com weboldalra egy böngészőből, és így leválaszthatja fiókját a Messengerről. A lépések nagyon hasonlóak ahhoz, mint a Facebook mobilalkalmazáson keresztül.

  1. Látogasson el a Facebook.com oldalra, és jelentkezzen be a megfelelő fiókba, amelyet le szeretne választani a Messengerről.

  2. Kattintson az lefelé nyíl kattintson az oldal jobb felső sarkában található gombra Beállítások és adatvédelem > beállítások a legördülő menüből.

  3. Kattints Biztonság és bejelentkezés az oldalsáv menüjéből.

  4. Feliratú szakasz alatt Ahol be van jelentkezve, keresse meg eszközének nevét (iPhone, iPad, Android stb.) és az alatta lévő Messenger címkét.

  5. Érintse meg a három pont a Messenger lista jobb oldalán, és válassza a lehetőséget Kijelentkezés. Csakúgy, mint a Facebook alkalmazásban, az adatlapja is eltűnik, és visszatérhet eszközére, és megerősítheti, hogy leválasztották / kijelentkeztünk a Messenger alkalmazásról.

Annak megerősítéséhez, hogy kijelentkezett a Messenger alkalmazásból, egyszerűen nyissa meg a Messenger alkalmazást. A legfrissebb üzenetek helyett egy képernyőt kell látnia, amelyben arra kéri, hogy jelentkezzen be a Facebook bejelentkezési adataival.