Hogyan lehet helyreállítani a Facebook jelszavát

Sok felhasználó úgy dönt, hogy továbbra is bejelentkezett a Facebookra számítógépén és mobil eszközén, hogy könnyen hozzáférjen a közösségi oldalakhoz. Ha azonban véletlenül kijelentkezik, nehéz lehet megjegyezni a jelszavát a bejelentkezéskor. Ha szüksége van egy Facebook jelszó-visszaállításra, a következőket kell tudnia a fiókjához való visszatéréshez.

A cikkben található információk a Facebook-fiók helyreállítására vonatkoznak az asztalon vagy az iOS vagy Android rendszerű Facebook mobilalkalmazással.

Web / Grace Kim


Hogyan juthat vissza a Facebook-fiókjába

Nincs igazi módszer a régi Facebook-jelszó helyreállítására. A Facebook nem tudja elküldeni neked, mert nem tudják, ami általános biztonsági gyakorlat. Jelszavának visszaállításával azonban visszatérhet Facebook-fiókjába.

Állítsa vissza a Facebook jelszavát az asztalon

A következőket kell tennie a Facebookon az asztalon egy böngészőben:

  1. Ha olyan eszközön tartózkodik, amelyet nemrégiben bejelentkezett a Facebook-fiókjába, akkor a Facebook képes lehet megmenteni a napot, ha bemutatja Önt Legújabb Bejelentkezések. Ha látja a fiókprofilját, válassza ki, hogy automatikusan bejelentkezzen a fiókjába.

  2. Ha új eszközt használ, vagy a Facebook nem emlékszik az utolsó bejelentkezésre, lépjen a Facebook-fiók keresése oldalra.

    Alternatív megoldásként a bejelentkezési oldalon válassza a lehetőséget Elfelejtett jelszó.

  3. Írja be e-mail címét, telefonszámát, teljes nevét vagy felhasználónevét. Ezután válassza ki Keresés.

    A Facebook lehetővé teszi, hogy ezen a mezőn a neve alapján keressen, ami hasznos, ha nem tudja felidézni a fiók létrehozásakor használt e-mail címet.

  4. Ha beírt egy e-mail címet vagy telefonszámot, és a Facebook talál egyezést, válassza ki, hogyan szeretné megkapni a jelszó-visszaállító kódot, majd válassza a lehetőséget folytatódik.

    Ha regisztrált egy telefonszámot és e-mailt a Facebookon, lehetőségeket lát a kód szöveges vagy e-mailes fogadására. Ha csak e-mailt regisztrált, akkor ez az egyetlen lehetősége.

  5. Ha beírt egy nevet a keresési mezőbe, a Facebook megmutatja az egyező keresési eredményeket. Válassza a lehetőséget Ez az én fiókom ha látja a profilképét, vagy válassza a lehetőséget Nem vagyok ebben a listában.

    Ha kiválasztottad Nem vagyok ebben a listában, A Facebook egy ismerős nevét kéri a fiók azonosításához.

  6. Ha a fiókját választotta, válassza ki, hogyan szeretné megkapni a jelszó-visszaállító kódot, majd válassza a lehetőséget folytatódik.

  7. Ha megtalálta a fiókját, de nincs hozzáférése a beállított telefonszámhoz és e-mailhez, a Facebook nem tudja igazolni az Ön személyazonosságát.

  8. Ha megtalálta fiókját, és kiválasztotta a visszaállítási kód fogadásának módját, írja be a kapott biztonsági kódot, és válassza ki folytatódik.

  9. Írjon be egy új jelszót, és válassza a lehetőséget folytatódik. Sikeresen megváltoztatta jelszavát.

  10. A Facebook üzenetet jelenít meg, amelyben azt tanácsolja, hogy jelentkezzen ki más eszközökről, hátha valaki hozzáfér a régi jelszavához. Válassza a lehetőséget Jelentkezzen ki más eszközökről or Maradj bejelentkezve, Majd válassza ki folytatódik.

  11. Visszatért a fiókjába, készen áll a megosztásra és a kedvelésekre.

Állítsa vissza a Facebook jelszavát a Facebook alkalmazásból

Ha a Facebook-ot iOS vagy Android eszközön használja, a következőképpen állíthatja helyre fiókját.

  1. A Facebook bejelentkezési képernyőn érintse meg a elemet Elfelejtett jelszó.

  2. Írja be a telefonszámot, az e-mail címet, a nevet vagy a felhasználónevet.

  3. választ Erősítse meg e-mailben or Megerősítés szöveges úton, a beállításaitól függően, majd érintse meg a elemet folytatódik.

  4. Írja be a jelszó-visszaállító kódot.

  5. Válasszon Maradjak bejelentkezve or Léptess ki a többi eszközből és érintse meg folytatódik.

  6. Írjon be egy új jelszót, és érintse meg a elemet folytatódik. Most visszatért a Facebook-fiókjába.