Filmek letöltése a Netflix-ről Mac vagy iPad eszközre

Filmek és tévéműsorok letöltése a Netflix-ről, hogy megnézhesse azokat iPad-jén, amikor nem csatlakozik az internethez. A letöltött filmek és tévéműsorok tökéletesek repülőtéri túrákhoz, autóutakhoz és más olyan helyekhez, ahol a szórakozás előnyös, de nem feltétlenül rendelkeznek nagyszerű internetkapcsolattal.

Ezek az utasítások a Netflix alkalmazás legújabb verziójával rendelkező összes iPad modellre és a macOS minden verziójára vonatkoznak.

Alex Dos Diaz / Web


Filmek letöltése a Netflixről iPadre

Az iPad tökéletes eszköz a Netflix műsorainak és filmjeinek letöltésére, mert könnyű, nagy képernyővel rendelkezik, hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, és könnyen elvihető utazás közben.

A filmek letöltéséhez a Netflix-ről egy iPad-re aktív Netflix-előfizetésre és az App Store-ban elérhető ingyenes Netflix-alkalmazásra van szükség.

A legtöbb, de nem az összes film és tévéműsor a Netflix-en rendelkezik letöltési lehetőséggel. Letöltés a Netflix-ről az iPad-re:

  1. Indítsa el a Netflix alkalmazást az iPad készüléken.

  2. Görgessen lefelé a nyitóképernyőn a listák közötti böngészéshez, és koppintson a letölteni kívánt filmre, tévéműsorra vagy egy tévéshow teljes évadjára. A keresés csak filmekre korlátozásához érintse meg a elemet Filmek a menüsorban.

  3. Ha a választott film, koppintson a ikonra Töltse le a lefelé mutató nyíl a film leírása alatt. Ha nincs a Töltse le a lefelé mutató nyíl, a filmet nem lehet letölteni.

    Amikor a letöltés megkezdődik, a folyamatjelző kerék helyettesíti a letöltés nyílját, és megjelenik egy állapotjelző.

    A film letöltődik a Saját letöltések képernyőre, amelyet megérintve érhet el Letöltések a képernyő alján

  4. Ha TV-műsort választott, érintse meg a ikont lefelé mutató nyíl a megtekinteni kívánt epizódok mellett a letöltések megkezdéséhez. Ha az alkalmazás intelligens letöltési funkcióját használja, akkor csak az első részt töltse le.

    Intelligens letöltések olyan funkció, amely alapértelmezés szerint be van kapcsolva az alkalmazásban. Helyet takarít meg az iPaden, amikor több epizódos tévéműsorokat néz. Amikor befejezte a letöltött epizódok megtekintését, az alkalmazás törli azt, amikor legközelebb Wi-Fi-kapcsolata van az iPad-nek, és a következő részt automatikusan letölti, így az iPad-en mindig csak egy epizód van egyszerre.

  5. Amikor a letöltés befejeződött, érintse meg a ikont Letöltések gombot a képernyő alján a Saját letöltések képernyőn.

  6. Érintse meg a játszani nyíl a letöltött filmen vagy tévéműsoron, amelyet meg akar nézni a Saját letöltések képernyőn nézheti meg.

  7. Ha el akarja távolítani a filmet vagy a tévéműsort az iPadről, érintse meg a ikont Letöltések
    ikon az adatlap mellett - egy dobozban lévő pipára emlékeztet -, majd érintse meg az elemet Letöltés törlése hogy eltávolítsa az iPad-ről. A letöltött Netflix-filmeket és -műsorokat megtalálhatja a Letöltések menü az alkalmazás alján.

Az előfizetés lemondásával nem lehet letölteni az iPad készülékén.


Netflix alkalmazásbeállítások

A Netflix for iPad alkalmazás beállításainál megadhatja, hogy a letöltéseket csak az Wi-Fi-re korlátozza-e, ami az alapértelmezett. Megváltoztathatja a videominőséget az iPaden való megtekintéshez elegendő Standardról Magasabbra is, amelyet előnyösebb lehet, ha a filmet nagyobb képernyőre kívánja streamelni, és az Intelligens letöltéseket be- és kikapcsolja, többek között. Keresse meg a Netflix-et App Beállítások megérintésével Több a Netflix képernyő alján.


Filmek letöltése a Netflix-ről Mac-re

Nincs Netflix alkalmazás Mac-hez. A Netflix-et böngészőben érheti el, de a Netflix böngészőverziójából nem tölthet le semmilyen tartalmat Mac-re. A Netflix nem támogatja a letöltést és az offline megtekintést Mac-en.

Ennek ellenére van néhány jogi lehetőség a letöltött Netflix tartalom megtekintésére Mac-en:

  • Boot Camp és Windows: A Netflix Netflix alkalmazást kínál Windows számítógépekhez a Microsoft Store-ban. A Mac gépeken található Boot Camp segédprogram a Windows 10 rendszert futtatja Mac rendszeren. Ezután letöltheti a Netflix alkalmazást Windows rendszerre, és felhasználhatja arra, hogy legálisan töltsön le tartalmat a Netflix-ből. Szüksége lesz azonban a Windows 10 másolatára a Mac számítógépre történő telepítéshez, így ez nem olcsó alternatíva.
  • Streaming iPad-ről: A Netflix alkalmazás iPad készülékekhez támogatja az AirPlay alkalmazást, amely lehetővé teszi a multimédiás tartalmak vezeték nélküli streamingjét az Apple eszközök között. Tehát az iPadről letöltött Netflix-tartalmakat Mac-re streamelheti. Így egy filmet nagyobb képernyőn jeleníthet meg több néző számára. Ez nem ugyanaz, mint a Mac-re való letöltés, de ez egy megoldás a többeszközös felhasználók számára.

Hogyan ne töltsük le a Netflix filmeket Mac-re

Futtathat online képernyőrögzítő szoftvereket, amelyek megpróbálják megkerülni a Netflix korlátozásait, de vigyázzon. A film online másolása kalózkodás, ami illegális, és az eredmény minősége gyakran gyenge. A Netflix valószínűleg nem jön utánad, ha felveszel magadnak egy műsort, és nem osztod meg másokkal, de meg akarod használni ezt a lehetőséget? Jobban ellenőrizze a Netflix feltételeit.

A film másolása nem azonos a letöltéssel. A film rögzítéséhez ugyanannyi idő szükséges, és a minőség soha nem olyan jó, mint az eredeti. Ezenkívül fennáll annak a veszélye, hogy rosszindulatú programokat tölt le a kipróbált képernyő-rögzítő vagy rögzítő szoftverekkel együtt.

Lehet, hogy a Netflix letöltése Mac-re nem a legjobb ötlet - még kevésbé, ha olyan iOS vagy Android mobileszköz van, amely támogatja a Netflix alkalmazást, és videókat tölt le offline megtekintésre.