Hol találhat AIM csevegőszobákat az AOL Desktop Gold szolgáltatással

Az AOL a csevegő felhasználók számának csökkenése miatt eltávolította az AIM Chat alkalmazást az AOL.com, az AIM.com webhelyről és AIM IM klienséről. Az AIM csevegőszobákat azonban továbbra is megtalálhatja az AOL Desktop Gold szolgáltatással, amely az all-in-one szolgáltatás az e-mailek kezeléséhez, az azonnali üzenetküldéshez és az internet böngészéséhez.

Az AOL Desktop korábban ingyen használta, de prémium alternatívára cserélték. Az AOL ingyenes Desktop Gold próbaverziót kínál, és az AOL Advantage Plan tagjai ingyenesen frissíthetik.

Web / Emilie Dunphy


Hogyan találhat AIM csevegést az AOL Desktop Gold alkalmazással

Az AOL Desktop Gold letöltése és telepítése előtt létre kell hoznia egy AOL felhasználónevet, ha még nem rendelkezik ilyennel. A szoftver használatához nem kell előfizetnie az AOL internetszolgáltatására. Csevegőszoba megkeresése:

1. Jelentkezzen be az AOL Desktop Gold webhelyre.

2. választ AOL Chat a képernyő tetején.

3. választ Készítette: People Connection az AOL által létrehozott szobák böngészéséhez, vagy válassza a lehetőséget Készítette: AOL-tagok a többi AOL-felhasználó által létrehozott szobák böngészéséhez.

4. Válasszon kategóriát a bal oldali ablaktáblából.

5. A beszélgetés megkezdéséhez kattintson duplán egy szobára.

Tól AOL Chat képernyőn is választhat Indítsa el saját csevegését új szobát készíteni, amely alatt bárki láthatja Készítette: AOL-tagok.

Egy adott csevegőszoba megtalálásához írja be a nevet a mezőbe Keresés az összes beszélgetésben témakör szerint és válassza ki a Keresés.

Ha csatlakozni szeretne egy privát csevegőszobához, válassza a lehetőséget Lépjen be vagy indítson privát csevegést. Írja be a belépni kívánt privát csevegőszoba pontos nevét, vagy írja be az eredeti nevet a saját indításához, majd válassza a lehetőséget Menj csevegni.

A privát csevegések nem szerepelnek a könyvtárban, ezért a tagoknak tudniuk kell a szobád pontos nevét a csatlakozáshoz.


Csevegőszoba szabályai

Az AOL házirendjei szabályozzák a csevegőszobákat, és a vállalat megköveteli a tagoktól, hogy a képernyőnév létrehozásakor egyetértenek az irányelvekkel. A szabályok a megfelelő nyelv használatához, a tartalom terjesztéséhez, valamint az illegális tevékenységek több típusához kapcsolódnak, például személyes információk kiskorúaktól való megkereséséhez. Regisztrációkor olvassa el a teljes listát.

Hogyan változtassuk meg a csevegőszobákat

Az AIM csevegőszobák megváltoztatásához válassza a mellette lévő lefelé mutató nyilat Csevegési opciók és válasszuk Csevegőszoba listák hogy újabb választást tegyen.