Hol találhat archivált üzeneteket a Facebookon

Archiválhatja az üzeneteket a Facebookon, hogy az üzeneteket egy másik mappába helyezze, távol a beszélgetések fő listájától. Ez a beszélgetéseket törlés nélkül rendezi, ami hasznos, ha nem kell valakinek üzenetet küldeni, de el akarja menteni a szövegeket.

Ha nem találja az archivált Facebook-üzeneteket, kövesse az alábbi megfelelő utasításokat. A Facebook-üzenetek a Facebook-on és a Messenger.com-on érhetők el.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a Facebook mobil verziójára és a webböngészőn keresztül elérhető asztali verzióra vonatkoznak.


Archivált üzenetek a Facebookon vagy a Messengeren

0: 57

Az archivált üzenetek elérésének leggyorsabb módja, ha megnyitja ezt a linket a Facebook.com üzenetekhez, vagy ezt a Messenger.com webhelyhez. Mindkét link az archivált üzenetekhez vezet.

Vagy kövesse az alábbi lépéseket az archivált üzenetek kézi megnyitásához (ha a Messenger.com webhelyet használja, ugorjon a 3. lépésre):

  1. Nyissa meg a Facebook.com webhelyet Üzenetek. A Facebook tetején található, ugyanazon a menüsoron, mint a profilneved.

  2. választ Lát Mindezt a Messengerben az üzenetablak alján.

  3. Válassza ki a beállítások fogaskerek ikon a Messenger ablak bal felső sarkában.

  4. választ Rejtett beszélgetések. Az összes archivált üzenet megjelenik a bal oldali ablaktáblában.

    A Facebook-üzenetek archiválásának visszavonásához küldjön másik üzenetet a címzettnek. Újra megjelenik az üzenetek fő listájában, más archiválatlan üzenetekkel együtt.


Archivált üzenetek mobileszközön

Archivált üzeneteihez a Facebook mobil változatáról is eljuthat.

  1. Nyisd ki hírnök.

  2. Érintse meg a keresősáv a képernyő tetején, és írja be annak a személynek a nevét, akinek üzeneteket szeretne megtekinteni.

  3. Válassza ki a keresési eredmények között szereplő barátot, hogy megtekinthesse az adott személy összes üzenetét.

Hogyan lehet keresni az archivált Facebook-üzenetek között

Miután megnyitotta az archivált üzenetet a Facebook.com vagy a Messenger.com webhelyen, könnyen megkereshet egy adott kulcsszót az adott szál segítségével.

Bármely nyitott Facebook üzenetben kereshet, nemcsak Archivált üzenetekben.

  1. Keresse meg a Opciók panel az oldal jobb oldalán, a címzett profilképe alatt.

    Ha a Opciók a panel bezárult, válassza a ikont (I) gomb megnyitásához.

  2. választ Keresés a beszélgetésben.

  3. Használja az üzenet tetején található keresőmezőt írjon be konkrét szavakat a beszélgetésbe. A nyílbillentyűkkel (a keresőmező bal oldalán) megtekintheti a szó előző vagy következő példányát.