Javítsa ki a D3dx11_43.dll hiányzó vagy nem található hibákat

A d3dx11_43.dll fájl egyike a Microsoft DirectX szoftvergyűjtemény számos DLL fájljának. A D3dx11_43.dll problémákat tehát ilyen vagy olyan módon a DirectX-hez kapcsolódó probléma okozza.

Mivel a DirectX-et a legtöbb Windows-alapú játék és fejlett grafikus program használja, a d3dx11_43.dll hibák általában csak ezeknek a programoknak a használatakor jelennek meg.

A Windows 98 óta a Microsoft bármely operációs rendszerét érinthetik a d3dx11_43.dll és más DirectX problémák. Ide tartozik a Windows 10, a Windows 8, a Windows 7, a Windows Vista, a Windows XP és a Windows 2000.


D3dx11_43.dll hibák

Számosféleképpen jelenhet meg PC-jén a d3dx11_43.dll hiba. Íme néhány a leggyakrabban előforduló d3dx11_43.dll hibaüzenet:

  • D3dx11_43.DLL nem található
  • Hiányzik a d3dx11_43.dll fájl
  • A program nem indul el, mert a d3dx11_43.dll hiányzik a számítógépéről.
  • A d3dx11_43.dll fájl nem található
  • Hiányzik a d3dx11_43.dll függőség
  • A D3dx11_43.dll nem található. Az újratelepítés segíthet megoldani ezt.

A d3dx11_43.dll hibaüzenet minden olyan programra vonatkozhat, amely a Microsoft DirectX-t használja, de ez a videojátékoknál fordul elő leggyakrabban. A D3dx11_43.dll hibák általában akkor jelennek meg, amikor egy játék vagy egy másik szoftver elindul, de bármely más ponton láthatók, amikor a DLL fájlt meghívják, például az alkalmazás első telepítésekor.

A Battlefield, a Need for Speed, a Dragon Age, a Far Cry, a Total War, a Grand Theft Auto, a Darksiders és a FEAR csak néhány példa a videojátékokról, amelyekről köztudottan hibát dobtak a d3dx11_43.dll fájlban.


A / az D3dx11_43.dll hibák kiküszöbölése

Ne töltse le külön a d3dx11_43.dll DLL fájlt a "DLL letöltő webhelyekről". Számos oka van annak, hogy a DLL-ek letöltése ezekről a webhelyekről soha nem jó ötlet. Ha már letöltötte a d3dx11_43.dll fájlt, távolítsa el azt bárhonnan, és folytassa ezeket a lépéseket.

  1. Indítsa újra a számítógépet, ha még nem tette meg. Lehet, hogy a d3dx11_43.dll hiba csúnya, és egy egyszerű újraindítás teljesen kitisztíthatja.

  2. Telepítse a Microsoft DirectX legújabb verzióját. Valószínű, hogy a DirectX legújabb verziójára történő frissítés kijavítja a d3dx11_43.dll nem található hibát.

    Ugyanaz a DirectX telepítőprogram működik a Windows összes verziójával, beleértve a Windows 7, 8, Vista, XP és még sok más verziót is. A hiányzó DirectX 11, DirectX 10 vagy DirectX 9 fájlokat pótolja.

    A Microsoft gyakran kiadja a DirectX frissítéseit a verziószám vagy betű frissítése nélkül, ezért feltétlenül telepítse a legújabb kiadást, még akkor is, ha a verziója technikailag ugyanaz.

  3. Ha feltételezzük, hogy a Microsoft legújabb DirectX verziója nem oldja meg a kapott d3dx11_43.dll hibát, keressen egy DirectX telepítőprogramot a játékán vagy az alkalmazás DVD-jén vagy CD-jén. Általában, ha egy játék vagy más program a DirectX-et használja, a szoftverfejlesztők a DirectX egy példányát felveszik a telepítőlemezre.

    Néha, bár nem gyakran, a lemezen található DirectX verzió jobban megfelel a programnak, mint az online elérhető legújabb verzió.

  4. Távolítsa el a játékot vagy a szoftverprogramot, majd telepítse újra. Valami történhetett a program fájljaival, amelyek együttműködnek a d3dx11_43.dll fájlokkal, és az újratelepítés meg tudja csinálni a trükköt.

    Néha a legjobb, ha egy ingyenes eltávolító eszközt használ, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a program teljesen eltávolításra került, mielőtt újratelepítette. Az alkalmazás normális eltávolító segédprogramja néha nem mindent elkap, amit telepített, és helyette különféle nyilvántartási fájlokat vagy akár DLL fájlokra való hivatkozásokat hagy maga után, ami a d3dx11_43.dll hiba folytatódását okozhatja.

  5. Állítsa vissza a d3dx11_43.dll fájlt a legújabb DirectX szoftvercsomagból. Ha a fenti hibaelhárítási lépések nem oldották meg a d3dx11_43.dll hibát, próbálja meg külön kivonni a d3dx11_43.dll fájlt a DirectX letölthető csomagból.

  6. Frissítse a videokártya illesztőprogramjait. Noha ez nem a leggyakoribb megoldás, bizonyos esetekben a számítógép videokártyájának illesztőprogramjainak frissítése kijavíthatja ezt a DirectX problémát.