Levél helyreállítása az Outlook levélszemét mappájából

A Microsoft Outlook mellékel egy levélszemétszűrőt, amely levélszemét-fájlokat tárol a Levélszemét mappában. A jó üzeneteket azonban tévesen spamként lehet megjelölni. Egyszerű átnézni a spam mappát, és helyreállítani a hiányzó üzeneteket az Inboxba. Amikor visszaállít egy üzenetet, megtanítja az Outlook spamszűrőjének a leckét arról, hogy néz ki egy jó e-mail.

A cikk utasításai az Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 programokra vonatkoznak; Outlook for Microsoft 365 és Outlook Online.


Levél helyreállítása az Outlook levélszemét mappájából

E-mail áthelyezése a spam mappából a beérkező levelek mappába, és adott esetben annak biztosítása, hogy az ettől a feladótól érkező jövőbeni üzeneteket ne kezeljék szemétként az Outlook programban:

  1. Nyissa meg a Kéretlen e-mail mappa az Outlookban.

  2. Nyissa meg vagy jelölje ki a helyreállítani kívánt e-mailt.

  3. Ha az e-mail nyitva van az Olvasási ablaktáblán, vagy ki van jelölve a mappa listában, lépjen a FŐOLDAL fülre. Ha az üzenet külön ablakban nyílik meg, lépjen a Üzenet Tab.

  4. Ban,-ben töröl csoportot, válassza ki Junk.

  5. választ Nem szemét. Vagy nyomja meg Ctrl + Alt + J.

  6. Ha fel szeretné venni a feladót a biztonságos küldők listájára, hogy a címükről érkező üzeneteket soha ne kezeljék spamként, válassza a lehetőséget Mindig bízzon a (z) e-mailben a jelölőnégyzetet.

    Állítsa be az Outlookot úgy, hogy csak az ilyen küldőktől érkező leveleket engedje be a beérkező levelek mappába, és az Outlook automatikusan felveszi az Ön által küldött embereket a biztonságos küldők listájába.

  7. Kattints OK.

Az Outlook automatikusan áthelyezi az üzenetet a Beérkező levelek mappába vagy az üzenet előző mappájába, ahol elolvashatja és dolgozhat rajta.

Üzenet helyreállításához az Outlook Online alkalmazásban válassza ki az üzenetet a Levélszemét mappából, lépjen az eszköztárra, és válassza a lehetőséget Nem szemét > Nem szemét.


Üzenet helyreállítása az Outlook 2007 levélszemét mappájából

Üzenet megjelölése nem spamként az Outlook levélszemét mappájában:

  1. Menj a Kéretlen e-mail mappát.

  2. Jelölje ki a helyreállítani kívánt üzenetet.

  3. Kattints Nem szemét. Vagy nyomja meg Ctrl + Alt + J vagy válassza a lehetőséget Hozzászólások > Kéretlen e-mail > Megjelölés nem szemétként.

  4. Ha hozzá szeretné adni az e-mail feladóját a megbízható feladók listájához, válassza a lehetőséget Mindig bízzon a (z) e-mailben.

  5. Kattints OK.