Sprint vezeték nélküli roaming percekre vonatkozó irányelvek

Az amerikai vezeték nélküli roaming minden országos Sprint-csomagban ingyenes. A roaming perceket szokásos perceknek tekintik a Sprint hálózaton, és az összes jelenlegi Sprint terv korlátlan perc beszélgetést tartalmaz az Egyesült Államokban. Ha a fiókjában korlátlan percek szerepelnek, akkor az Egyesült Államokban a Sprint hálózaton kívül nem kell külön díjat fizetnie a hívásokért. Lehet azonban díjat fizetni az adatbarangolásért.

Hős képek / Getty Images


Adatforgalom

Az adatbarangolás kényelmesen elérhető az Ön számára, ha Ön nem elérhető a Sprint hálózat számára. Nem arra tervezték, hogy az elsődleges forrása legyen az Ön adatainak. A Sprint korlátozza az adatmennyiséget, amelyet barangolás közben használhat, a terv engedélyétől függően. A My Sprint oldalon online figyelemmel kísérheti roaming használatát.

Sprint globális roaming

A Sprint globális roaming csomagját minden Sprint terv tartalmazza. Ez magában foglalja a korlátlan SMS-üzenetküldést több mint 185 célállomáson, az adatokat akár 2G sebességgel, és 20 cent / perc hívásokat. Ellenőrizze a Sprint webhelyét, hogy az úti célja szerepel-e a listán.

Ha nem tud élni a 2G sebességgel, hozzáadhat egy napra vagy egy hétre nagy sebességű adatokat a 185 célállomás bármelyikében

Bárki, aki Sprint Unlimited csomaggal rendelkezik, Kanadában és Mexikóban már rendelkezik ingyenes nagysebességű adatokkal, hívásokkal és szöveges üzenetekkel, valamint ingyenes távolsági hívásokkal az USA-ból Kanadába és Mexikóba.

Az Egyesült Államokból indított egyéb nemzetközi hívások díja a nemzetközi tarifa plusz a normál műsoridő.