WhatsApp Olvasott nyugták: Kullancsok, amelyek elárulnak

A WhatsApp egy népszerű azonnali üzenetküldő alkalmazás, amely számos funkcióval rendelkezik, beleértve az olvasási bizonylatokat. Az elismert nyugták közlik a felhasználókkal, hogy üzenet érkezik-e és mikor, és mikor. Néhány felhasználó nem rajong ennek a funkciónak. Nyomás érzi őket, hogy azonnal reagáljanak, ha a feladó tudja, hogy nyitottak és elolvastak egy üzenetet. Ha inkább nem szeretne olvasási nyugtát kapni, akkor egyszerűen letilthatja ezt a funkciót.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a WhatsApp for iPhone és Android készülékekre vonatkoznak.


Milyenek a WhatsApp olvasott nyugták

A WhatsApp olvasási nyugták pipáknak tűnnek. Üzenet küldésekor egy szürke pipa jelenik meg az időbélyeg mellett. Két pipa jelenik meg a címzettnek történő kézbesítéskor.

Amikor a címzett elolvassa, két kék pipa jelenik meg. Egy csoportos csevegésben mindkét pipa kékre vált, miután a csoportos csevegés minden résztvevője megnyitja az üzenetet.

Ha nem lát két kék pipát az elküldött üzenet mellett, akkor a címzett nem nyitotta meg, valamelyikük letiltotta a nyugták olvasását, a címzett letiltotta vagy valamelyikének kapcsolódási problémája van.


Hogyan lehet letiltani az olvasási nyugtákat

Az olvasási bizonylatok kétirányúak. Ha letiltja az olvasási nyugtákat, akkor nem tudja megmondani, hogy mások mikor olvasták az önét.

Nincs mód letiltani a csoportos csevegések olvasási nyugtáit vagy lejátszani a hangüzenetek nyugtáit Android vagy iOS rendszeren.

Tiltsa le az olvasási nyugtákat a WhatsApp for iPhone alkalmazásban

Néhány lépésben letilthatja az olvasási nyugtákat az iPhone-on, amely kikapcsolja a funkciót az összes egyéni beszélgetésben.

  1. Nyisd meg a WhatsApp-ot.

  2. választ beállítások az alsó menüből.

  3. választ Fiók.

  4. választ Adatvédelem.

  5. kikapcsolása Olvassa be a bevételeket a funkció letiltásához.

Tiltsa le az olvasási nyugtákat a WhatsApp for Android alkalmazásban

A funkció kikapcsolása az Android-on hasonló az iOS-hez és ugyanolyan egyszerű.

  1. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, és válassza a lehetőséget További lehetőségek (három függőleges pont).

  2. választ beállítások > Fiók > Adatvédelem.

  3. kikapcsolása Olvassa be a bevételeket.


A WhatsApp Üzenetinformációs képernyő

Részletesebb információkért a WhatsApp Üzenet információ képernyő jelenik meg, amikor az üzenetet a címzett kézbesítette, elolvasta vagy lejátszotta.

Látni a Üzenet információ képernyőn a WhatsApp for iPhone alkalmazásban, nyisson meg egy csevegést egy partnerrel vagy egy csoporttal, és csúsztassa ujját jobbról balra.

Látni a Üzenet információ képernyőn a WhatsApp for Android alkalmazásban, nyisson meg egy csevegést egy partnerrel vagy csoporttal, érintse meg és tartsa lenyomva az elküldött üzenetet, nyomja meg a hárompontos menüt, majd Info.