A Mobdro telepítése a FireStickre

Noha rengeteg önálló alkalmazást talál a nagy hálózati, kábelalapú és fizetős tévéműsorok eléréséhez, egy alkalmazás hozzáférésük mindegyikéhez rendkívül kényelmes lehet. Itt jön be egy olyan alkalmazás, mint a Mobdro. A Mobdro telepítésének módja az Amazon Fire TV-stickjén található.


Mi az a Mobdro?

A Mobdro egy ingyenes, nyílt forráskódú platform, amely az interneten keresztül sugárzott adásokat rögzíti.

Két modellt kínál: streaming engedélyezett hirdetésekkel és streaming hirdetések nélkül. Ez utóbbi modell nem igényel fizetett előfizetést, inkább a tétlen eszköz erőforrásait használja hirdetés nélküli élmény fejében. Ez azt jelenti, hogy amikor nem média streaminget folytat, a Fire TV stick szerverként működik, és segít továbbítani az adatfolyamokat más aktív Mobdro nézőknek.

A két mód közötti váltáshoz navigáljon az alul található eszköztárba, válassza hirdetések, majd engedélyezze vagy tiltsa le a hirdetéseket a következő képernyőn.


Mi érhető el a Mobdro-n?

Az alkalmazás 12 kategóriát tartalmaz, beleértve a népszerű tévécsatornákat, meghatározott műsorokat, tematikus filmcsatornákat, zenei adásokat az MTV-től, a VH1-től és így tovább, a NASA technológiával kapcsolatos streamjeit, valamint olyan tartalmat, amely nem tartozik egy adott kategóriába.

Például a Csatornák kategória az ABC, a CW, a CBS, a TBS, az USA, a SyFy és még sok más megszokott hálózat adatfolyamát biztosítja.

A Filmek kategória olyan csatornákat kínál, amelyek egy adott témájú filmeket sugároznak a nap 24 órájában, a hét minden napján. Ezek a témák: Action, Horror, Romance, Mystery, James Bond, Star Trek, Cult Classic és így tovább.

A Tech alatt megtalálhatja a NASA HD, a SiliconAngle, a Twit Live, a Nasa Live és még sok minden mást. A zene kategóriába tartoznak az MTV USA, a VH1 USA, az MTV Classic UK, az MTV Dance, a Heart TV és a Skuff TV. A Shows kategóriában a Seinfeld, a South Park, a Simpsons, a The Big Bang Theory, az Adventure Time és még a prémium fizetett műsorok is átkerülnek, mint a Game of Thrones.


A Mobdro legális?

Ezt nehéz megválaszolni. Az interneten ingyenesen közvetített média nem kérdés. A szerzői jog által védett tartalom azonban súlyos helyzetbe kerülhet. A Game of Thrones jó példa, ha az HBO az előfizetéses fizetőfal mögé zárja a műsort.

"A Mobdro semmilyen ellenőrzést nem gyakorol, és nem is vonható felelősségre az adatfolyamok tartalmáért vagy helyéért, ami kizárólag azoknak az oldalaknak a felelőssége, amelyeken azokat tárolják" - állítja a fejlesztő Végfelhasználói licencszerződésében.

Aggodalomra adhat okot, hogy a Mobdro nem érhető el a Google Playen, az Amazon App Store-ban vagy akár az Apple App Store-jában. A fejlesztő nem felelős a Fire Stick-be továbbított adatokért. Csak járművet biztosít. Az a felelősség, hogy a felhasználók hogyan irányítják ezt a járművet.

Vegye figyelembe ezt: Ha TV előfizetéssel rendelkezik, akkor nem kell aggódnia. Ha előfizet az HBO-ra és / vagy a Starz-ra, vagy ha sugárzott adásokat sugároz, akkor nem kell aggódnia.

A streaming média nem érhető el az előfizetéseden, beleértve a területeden kívül elérhető tartalmat is, ha a jogi kérdések fennállnak. Érdemes lehet VPN-t használni az internetes tevékenységek titkosítása érdekében.


Az alkalmazás oldalsó betöltésének engedélyezése

Először engedélyeznie kell az Amazon üzletében nem szereplő alkalmazások manuális telepítését. Ez kockázatos lehet, ezért legyen óvatos a kiválasztott nem Amazon-alkalmazásokkal kapcsolatban. A Mobdro biztonságos, ha követi ezt az útmutatót.

  1. Ha a menü Home opciója ki van emelve, használja a távvezérlő navigációs gyűrűjét a kiemeléshez beállítások.

  2. A Azonnal megjelenik a Beállítások képernyő. Kiemel Értesítések, Majd válassza ki My Fire TV.

  3. A következő képernyőn jelölje ki és válassza ki Fejlesztői beállítások.

  4. választ Alkalmazások ismeretlen forrásokból, majd válassza ki a kapcsolja be opció, amely külön felugró ablakban jelenik meg.


A Downloader és a Mobdro alkalmazások telepítése

Most telepítenie kell egy alkalmazást, amely letölti és telepíti a nem Amazon alkalmazásokat. Az ebben az útmutatóban használt tényleges Downloader alkalmazás megjelenik az Amazon-on, de a telepíteni kívánt alkalmazás - a Mobdro - nem az. Ezért engedélyeznünk kell az "ismeretlen forrásokból származó" alkalmazásokat.

  1. Keresése "Downloader"a Fire TV eszköztárán található keresőeszköz használatával válassza ki az alkalmazást az alkalmazáslista megnyitásához.

  2. választ Kap.

  3. választ Nyisd ki az alkalmazás megnyitásához.

    Az újonnan telepített alkalmazást megtalálhatja a kezdőképernyőn a Legutóbbi rész alatt is.

  4. választ Hagyjuk engedélyt adni a Downloader-nek a fényképek, média és fájlok elérésére a Fire TV-stickjén.

  5. A kezdőképernyőn adja meg a következő címet, és válassza a lehetőséget Go.

  6. Az APK fájl automatikusan letölti és telepíti a Fire TV botot.

  7. Külön felugró ablakot is megjelenít. Válassza a lehetőséget töröl ha törölni szeretné a letöltött APK fájlt az eszközről, hogy szabad helyet szabadítson fel más alkalmazások számára.

Hogyan helyezzük el a Mobdro-t a kezdőképernyőn

A Mobdro nem jelenik meg a kezdőképernyőn. Ehelyett az alkalmazáskönyvtár alatt van. Kövesse ezeket a lépéseket az alkalmazás megtalálásához.

  1. Tartsa lenyomva a FŐOLDAL gombot a távvezérlőn, amíg meg nem jelenik a parancsikonok képernyő.

  2. választ Apps, amelyet alapértelmezés szerint ki kell emelni.

  3. A következő képernyőn keresse meg és jelölje ki a távvezérlő navigációs gyűrűjét Mobdro ikonra.

  4. Nyomja meg a távirányító hamburger stílusát Menü gombot.

  5. A jobb alsó sarokban megjelenik egy menü. Válassza a lehetőséget Ugrás elöl