A WhatsApp használata az Apple Watch-on

A WhatsApp üzenetküldő platform nem kínál Apple Watch verziót. IPhone készülékkel azonban a WhatsApp értesítései az Apple Watch-ra kerülnek. A WhatsApp további funkcióinak eléréséhez használja a köztes alkalmazásokat a WhatsApp üzenetek eléréséhez és küldéséhez az Apple Watch-on.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások a WhatsApp alkalmazásra vonatkoznak az iOS 9 vagy újabb verziójú iPhone készülékekre.

Theresa Chiechi / Web


WhatsApp Limited Apple Watch funkcionalitás

A WhatsApp nem tartalmaz hivatalos alkalmazást az Apple Watch számára. Ezért csak az alapokra korlátozódik - üzenetértesítések fogadása az Apple Watch-on, és az egyszerű, gyors válaszok listájának kiválasztásával válaszolhat.

Így fogadhatja a WhatsApp Messenger értesítéseit az Apple Watch-on.

  1. Az iPhone-on nyissa meg beállítások.

  2. Ugrás Értesítések.

  3. Görgessen lefelé, és válassza ki WhatsApp.

  4. Kapcsold be Értesítések engedélyezése kapcsoló.

  5. választ Megjelenítés az Értesítési központban és Mutasd a Lock Screen.

Ha tetszik, akkor is engedélyezze hangok, jelvények, és Bannerek.

Most, hogy ezek a beállítások engedélyezve vannak, konfigurálja az Apple Watch alkalmazást, hogy tükrözze a WhatsApp értesítési riasztásait:

  1. Nyissa meg iPhone készülékén a Óra app.

  2. Ugrás Értesítések.

  3. Görgessen le a WhatsApp elemig, és aktiválja a Bejelentés gombot.

  4. Most WhatsApp értesítéseket fog kapni az Apple Watch-on.

A funkcionalitás korlátozott. Nem indíthat új üzenetet, nem használhat hangüzenetet vagy nem írhat választ. Választhat az egyszerű válaszlehetőségek listájából, például Helló, Mi a helyzet, OKvagy Úton vagyok.


Chatify for WhatsApp az Apple Watch-on

A Chatify a WhatsApp-ot a csuklójára helyezi. Használja WhatsApp üzenetek küldésére és fogadására, csevegő képek megtekintésére, hangüzenetek meghallgatására, hangulatjelek és matricák megtekintésére, valamint a kapcsolattartók visszaírásának megtekintésére.

A Chatify for WhatsApp nem hivatalos WhatsApp alkalmazás, amelyet a Facebook készített. Mint minden harmadik féltől származó alkalmazás esetében, az adatok megosztásakor is legyen körültekintő.

A Chatify üzenetkezelő csomagként szolgál az Apple Watch számára. Az App Store-ban több tucat alkalmazás látja el ugyanazt a funkciót. Ha nem elégedett a Chatify-val, vagy a felhasználói vélemények megijesztenek, válasszon egy alternatív alkalmazást. Mindegyik ugyanazt az API-t használja az iOS-eszköz kulisszatitkaihoz. A WatchChat egy 2.99 dolláros alkalmazás, kiváló véleményekkel. A WatchUp támogatja a hangüzeneteket, képeket és hangulatjeleket. Keressen az App Store-ban, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

A Chatify telepítéséhez az Apple Watch-on ellenőrizze, hogy az Apple Watch megfelelően van-e párosítva iPhone-jával, és frissítve van-e a legújabb verzióra. Jelentkezzen be a WhatsApp alkalmazásba iPhone-ján.

  1. Töltse le a Chatify for WhatsApp alkalmazást az App Store-ból iPhone-jára.

    Töltse le a Chatify alkalmazást

  2. Nyisd ki Chatify az Apple Watch-on. QR-kódot kap a WhatsApp segítségével történő beolvasáshoz.

  3. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást iPhone-ján, és válassza a lehetőséget beállítások > WhatsApp Web / Asztal > QR kód beolvasása.

  4. Az iPhone kamerájával beolvassa az Apple Watchon megjelenő QR-kódot.

  5. A WhatsApp üzenetek most megjelennek az Apple Watch-on. Válaszolhat közvetlenül a csuklójáról is.

A Chatify 4.99 dolláros frissítést kínál a Chatify Premium-ra. A frissítés további funkciókat nyit meg, például gyorsabb letöltési sebességet és kibővített keresési képességeket.