A / az Physxloader.dll nem található vagy hiányzó hibák kiküszöbölése

Physxloader.dll hibaüzenetek jelentkezhetnek bizonyos programok használata közben, a Windows indításakor, vagy akár a Windows telepítése során. Íme néhány gyakori physxloader.dll hibaüzenet:

  • A Physxloader.dll nem található
  • Az alkalmazás nem indult el, mert a physxloader.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja ezt a problémát.
  • Nem található a [PATH] physxloader.dll fájl
  • Hiányzik a physxloader.dll fájl.
  • Ez a program nem folytatható, mert a physxloader.dll hiányzik a számítógépéről
  • Nem lehet elindítani az [APPLICATION] alkalmazást. Hiányzik a szükséges összetevő: physxloader.dll. Kérjük, telepítse újra az [APPLICATION] alkalmazást.

A cikkben szereplő információk minden Microsoft operációs rendszerre vonatkoznak, beleértve a Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP és Windows 2000 operációs rendszereket.


Physxloader.dll hibák okai

Physxloader.dll hibákat a physxloader DLL fájl eltávolítása vagy sérülése okozza. Ez a bizonyos DLL fájl az NVIDIA PhysX fizikai motorjához van társítva. A Physxloader.dll hibákat a Windows beállításjegyzékével, számítógépes vírusokkal vagy rosszindulatú programokkal kapcsolatos problémák, vagy akár hardverhibák okozhatják.

Ne töltse le a physxloader.dll fájlt egy DLL letöltő webhelyről. Ha szüksége van a physxloader.dll fájl másolatára, szerezze be az eredeti, törvényes forrásból.


A / az Physxloader.dll hibák kiküszöbölése

Próbálja ki ezeket a megoldásokat a probléma kijavításáig:

Lehet, hogy csökkentett módban kell indítania a Windows rendszert, ha a physxloader.dll hiba miatt nem tudja normálisan elérni a Windows rendszert.

  1. Telepítse a PhysX System szoftvert. Töltse le a PhysX System szoftvert az NVIDIA-ról, és telepítse a számítógépére a hiányzó vagy sérült physxloader.dll fájl pótlásához. A telepítés után feltétlenül indítsa újra a számítógépet.

    Ha a hiba egy adott játék lejátszása közben következik be, ellenőrizze, hogy a játék telepítő mappájában található-e a PhysX System szoftver verziója.

  2. Helyezze vissza a Lomtárat. Ha gyanítja, hogy véletlenül törölte a physxloader.dll fájlt, akkor visszaállíthatja a törölt fájlt az Újrahasznosító tárolóból. Ha már kiürítette a Lomtárat, az adat-helyreállító szoftver segítségével visszaállíthatja a törölt fájlt.

    Csak akkor állítson vissza egy törölt physxloader.dll fájlt, ha biztos abban, hogy maga törölte azt.

  3. Futtasson vírusokat / rosszindulatú programokat. A látott physxloader.dll hiba egy ellenséges programhoz kapcsolódhat, amelyet DLL fájlként álcáznak. Vizsgálja meg számítógépét, hogy nincs-e benne rosszindulatú program, hogy meggyőződjön-e erről.

  4. A Rendszer-visszaállítás segítségével visszavonhatja a legutóbbi rendszerváltásokat. Ha úgy gondolja, hogy a physxloader.dll hibát egy fontos fájl vagy konfiguráció legutóbbi módosításai okozták, használja a Windows Rendszer-visszaállítást a Windows számítógép helyreállításához.

  5. Telepítse újra a physxloader.dll fájlt használó programot. Ha a physxloader.dll hiba akkor jelentkezik, amikor egy adott programot használ, a szoftver újratelepítésével pótolni kell a hiányzó fájlt.

    A legtöbb physxloader.dll problémát a Steam kliens problémái okozzák. Ha a Steam újratelepítése nem oldja meg a problémát, a Steam közösségi fórum utasításokat tartalmaz a Steam játékfájlok javítására.

  6. Frissítse a hardver illesztőprogramokat. Frissítse azoknak a hardvereszközöknek az illesztőprogramjait, melyek a / az physxloader.dll fájlhoz kapcsolódhatnak. Például, ha 3D-s videojáték közben a "physxloader.dll hiányzik" hibát látja, próbálja meg frissíteni a videokártya illesztőprogramjait.

  7. Hajtsa vissza a sofőröket. Ha a physxloader.dll hiba egy adott hardvereszköz frissítése után kezdődött, állítsa vissza az eszközillesztőket egy régebbi verzióra.

  8. javítás a Windows. Hajtsa végre a Windows indítási javítását, hogy az összes Windows DLL fájlt vissza tudja állítani működő verziójára.

  9. Tisztítsa meg a Windows beállításjegyzéket. Használjon egy ingyenes Windows beállításjegyzék-tisztítót a hibát okozó érvénytelen physxloader.dll beállításjegyzék bejegyzések eltávolításához.

  10. Tisztán telepítse a Windows rendszert. Teljesít a Windows tiszta telepítése utolsó lehetőségként az operációs rendszer friss példányával kezdve.

    A merevlemezen lévő összes információ törlődik a tiszta telepítés során.

  11. Tesztelje és cserélje ki a hardvert. Használjon ingyenes memória tesztelő eszközt vagy egy merevlemez tesztelő programot a hardverrel kapcsolatos DLL hibák ellenőrzéséhez. Ha a hardver nem felel meg egyik teszten sem, cserélje ki a memóriát vagy cserélje ki a merevlemezt a lehető leghamarabb, vagy vigye el számítógépét egy professzionális számítógépjavító szervizbe.

     Maritsa Patrinos / Web